iRox Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θελω να ξεκινησω γυμναστηριο. Ποιο ειναι το καλυτερο στο Π.Φαληρο ? Ευχαριστω
bosei Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πηγαινα (ελπίζω και φέτος) στο Physical. Είναι ένα στην ζυσιμοπούλου απέναντι από ένα ποδηλατάδικο και ένα Baloon. Είναι μικρό και δεν μαζεύει τρελό κόσμο (καλύτερα για σενα) και οι προπονητές ασχολούνται μαζί σου.ν
iRox Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το ξερω το Physical εχω ακουσει τα καλυτερα!
bosei Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι και ένα δίπλα (πάνω από το Super Market) που είναι πιό μεγάλο αλλά εκεί μαζεύονται όλοι οι σφύκτες και τα ψώνια. Υπάρχει και ένα άλλο που πηγαίνει ο αδερφός μου που είναι στο κτήριο που είναι και ο σκλαβενήτης (ελπίζω να κατάλαβες γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς) που είναι καλό και αυτό αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
gatoulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι και ένα δίπλα (πάνω από το Super Market) που είναι πιό μεγάλο αλλά εκεί μαζεύονται όλοι οι σφύκτες και τα ψώνια. Υπάρχει και ένα άλλο που πηγαίνει ο αδερφός μου που είναι στο κτήριο που είναι και ο σκλαβενήτης (ελπίζω να κατάλαβες γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς) που είναι καλό και αυτό αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. το live strong θα λες.. καλό αλλά πανάκριβο και πολύ κόσμο (ψώνια).πήγαινα εκεί παλιά.ένας φίλος μου πάει και μόλις τελειώσει η συνδρομή του την έκανε αλέκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.