ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 όπως αυτά πχ http://www.colgate.com.gr/products/householdcare/dish2.shtml# τα έχετε δει κάπου? (στην ελλάδα εννοώ, γιατί στο εξωτερικό τα έβρισκα εκεί που ήμουν).
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 τα ΑΖΑΧ Συρμάτινα Σφουγγαράκια με σαπούνι τα εχω πετυχει σε πολλά σουπερ μαρκετ. τελευταια δεν τα βρισκω στα ΑΒ αλλα είχα πετύχει πριν κανενα χρονο στο ατλαντικ και ειχα παρει 3 κουτια οποτε ακομα εχω
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 !!! τα ατλάντικ υπάρχουν ακόμα? είχα ακούσει ότι πήγαιναν για φούντο πριν κάτι μήνες σ' ευχαριστώ πολύ, θα πάω να ψάξω αύριο κιόλα!
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 !!! τα ατλάντικ υπάρχουν ακόμα? είχα ακούσει ότι πήγαιναν για φούντο πριν κάτι μήνες σ' ευχαριστώ πολύ, θα πάω να ψάξω αύριο κιόλα! και εγω ακουσα για φουντο. δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα. τα συρματακια τα ειχα παρει πριν πολλους μήνες ίσως και χρονο... κατα τ'αλλα δεν παταγα γιατι ήταν απατεωνίσκοι και οι υπαλληλοι αχωνευτοι και καθολοι εξυπηρετικοι... Αφήστε τα ληγμενα...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά σε ατλάντικ και ΑΒ δεν έχουν, αν ξέρετε κάπου αλλού συγκεκριμένα θα με βοηθούσατε πολύ
babis-x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνε κάτι απλό. Πάρε ένα τηλέφωνο στην εταιρεία να σου πουν, που θα βρείς. Colgate-Palmolive Hellas Αθηνών 89, Πειραιάς Γραμμή Καταναλωτών χωρίς χρέωση 800 11 25100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.