Προς το περιεχόμενο

Cd Burning

1ronma1den

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. σημερα εβαλα καποια MP3 τραγουδια σε ενα απλο δισκακι CD και τα εβαλα μεσα μεσο του windows media player με drag n' drop. τα φορτωσε και τα εγραψε. πηγα επειτα να τα παιξω στο CD player του αυτοκινητου αλλα δε επαιζαν . Ελεγε ERROR . πηρα μετα ενα αυθεντικο CD που εχω και ειδα πως τα τραγουδια μεσα ηταν σε αλλη μορφη.

Αυτο που θελω ειναι να τα μετατρεψω ωστε να πεζουν σε οποιοδηποτε cd player . εψαξα στο google , το μονο που βρηκα ηταν Decode software. αυτο εννοει αυτο το tutorial ? δηλαδη να κατεβασω ενα decode προγραμμα και να τα "καψω" εκει μεσα στο CD?

αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει . Ευχαριστω.

Δημοσ.

η απλη μορφη ενος audio cd ειναι η wav

το αμαξι παιζει mp3 κομματια;;Απ οτι καταλαβα οχι

Αν εχεις nero θα πας στην κωδικοποιηση αρχειων ηχου και θα βαλεις να τα κανει σε wav(σημειωσε εδω οτι ειναι τελειως ασυμπιεστη μορφη θα χωρεσει 14-17 κομματια μεσα)

το γραφεις με nero και εισαι gg

Δημοσ.
η απλη μορφη ενος audio cd ειναι η wav

το αμαξι παιζει mp3 κομματια;;Απ οτι καταλαβα οχι

Αν εχεις nero θα πας στην κωδικοποιηση αρχειων ηχου και θα βαλεις να τα κανει σε wav(σημειωσε εδω οτι ειναι τελειως ασυμπιεστη μορφη θα χωρεσει 14-17 κομματια μεσα)

το γραφεις με nero και εισαι gg

δεν εχω nero αλλα εχω το format factory δηλαδη μπορω να τα μετατρεψω σε .wav . Αλλα θα γινει με αυτο τον τροπο?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Εσύ έφτιαξες ένα cd δεδομένων (700mb) που μέσα είχες βάλει τα mp3.

Πρέπει να φτιάξεις ένα cd ήχου συνολικής διάρκειας το πολύ 80 λεπτά (δεν χωράει ακριβώς 80 αλλά θα το δεις).

Δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ μετατροπές, όλα τα προγράμματα εγγραφής το κάνουν μονά τους.

Μπορείς να το κάνεις και με τον windows media player.

Αν έχεις windows 7 πήγαινε στην καρτέλα εγγραφή και στο αναδυόμενο μενού "επιλογές εγγραφής" επέλεξε "CD ήχου" και από το "περισσότερες επιλογές έγγραφης" επέλεξε ταχύτητα μέτρια. Βάλε τα τραγούδια στη λίστα και γράψε το.

Για περισσότερες απορίες.

Και γενικά όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις, διάλεξε την επιλογή Audio CD και θα είσαι εντάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...