giorkarapas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Sony Ericsson Aino (κυρίως με ενδιαφέρει η καλή φωτογραφική που φαίνεται να έχει και το συνήθως εύχρηστο μενού των Sony Ericsson) Το έχει κανείς από εσάς να μου πει εντυπώσεις? Έχετε ακούσει κάτι αρνητικό για το κινητό αυτό?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το συγκεκριμενο κινητο(σε ασπρο),για μενα μην το παρεις,εκτος κ αν το θες να περνας την ωρα σου. Για την οποιαδηποτε λειτουργια του πρεπει να ανοιξεις το slider,ουτε προφιλ δεν μπορεις να αλλαξεις ουτε τιποτα(ακομη και φωτο να τραβηξεις και να θες να τη στειλεις παλι πρεπει να ανοιξεις το slider).Η καμερα του αξιζει μονο για το βιντεο και για πρωινες φωτο,το βραδυ αν και εχει καλο φλας θες πολυ σταθερο χερι. Αν ειχες παλιοτερα εριξον θα σε παραξενεψει λιγο το μενου του καθως εχει ορισμενα στοιχεια του σε αλλα σημεια. Πχ αντι στο organizer να ειναι και οι εφαρμογες και τα παιχνιδια οπως στα αλλα,πρεπει να πας στην ψυχαγωγια για τις εφαρμογες.Το wifi παει καλα αλλα αν θες βαριες σελιδες(πχ ινσομνια)πρεπει να περιμενεις... Ηχειο εχει καλο αλλα δεν με τρελαινει τοσο πολυ η ποιοτητα του και η συνολικη του ενταση. Ενταξει δεν λεω,ομορφο τηλεφωνο αλλα επειδη προερχομαι απο Κ850i εκτος απο την απιστευτη οθονη του,το wifi και το remote play για το ps3 δεν εχει τιποτα να του ζηλεψει... Σου εκανα την καρδια περιβολι ε;; Μην με ρωτησεις τελικα γιατι το πηρα,δεν εχω ξενερωσει με το τηλεφωνο απλα πιστευω οτι θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο!
giorkarapas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Σου εκανα την καρδια περιβολι ε;; ! χεχε, λιγάκι αλλά δε μασάω!! Το κ810 είχα και εγώ και μου άρεσε πολύ τα κουμπιά που είχε σαν συντομεύσεις για πολλές λειτουργίες όπως για να μπαίνεις γρήγορα στις φωτογραφίες που είχες τραβήξει, στα μηνύματα, αλλαγή προφίλ κτλ κτλ. Για να συνοψίσω τα αρνητικά που του βρίσκεις είναι η κακή κάμερα το βράδυ και το ότι είναι Slide, σωστά? Διαβάζω αλλού ότι πολλοί είχαν προβλήματα, όταν τους έπαιρναν τηλ έμπαινε μόνο του στη σίγαση..έχεις διαπιστώσει κάτι τέτοιο εσύ?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 μια φορα μονο δεν μπορουσα να απαντησω το τηλ απο την αφη εφτανε μεχρι ενα σημειο(ειναι στυλ iphone τραβας την μπαρα) δεν ειναι κακη η καμερα το βραδυ απλα για μια 'σενια΄ φωτο θες σταθερο χερι Ειναι σπαστικο το slide γιατι πρεπει να το σηκωνεις καθε φορα που θες κατι,απο μηνυμα μεχρι να πατησεις το οκ της αναφορας παραδοσης του μηνυματος.Αν απλα κλεισεις το slide και εισαι καπου(μηνυματα πχ)μολις το ανοιξεις παλι σε βγαζει απο εκει. Στα +++ του ειναι οτι μ αρεσει η αποκριση της αφης.Ακομη και λουκανικα δαχτυλα να εχεις πιανει σωστα χεχεχε το αλλο κουλο,θες να κανεις βιντεο κληση και δεν εχει μπροστινη καμερα,ανοιγει η πισω(πως στο δι@λο θα δεις τον αλλο μου λες;;;;χεχε)
giorkarapas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχα στον καθρέφτη είναι τόσο απλό :Ρ
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η πλακα ειναι οτι στην αρχη δεν το ειχα παρει χαμπαρι.Εκει που ειναι το ακουστικο εχει διπλα ενα ακομη ανοιγμα ε λεω εκει θα ειναι η καμερα.Ελα που αυτο ειναι αισθητηρας φωτος!!!(ο οποιος οται μιλας με κλειστο slider σβηνει την οθονη οταν δει σκοταδια μαλλον και μολις το παρεις απο το αυτι σου αναβει η οθονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!το δοκιμασα και με δαχτυλο και επιασε.Πιστευα οτι το βραδυ θα ειχε προβλημα λογω νυχτας αλλα δεν χαμπαριαζει λεμε!)
giorkarapas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έβαλες δάχτυλο δηλαδή!!! χαχαχαχ Επειδή διαβάζω πολλά προβλήματα με την αναφορά στα μηνύματα, δηλαδή αν την ενεργοποιήσεις, μετά τα επόμενα μηνύματά δεν έρχονται..έχεις δει εσύ κάτι τέτοιο?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 οχι τιποτα τετοιο,κανενα προβλημα,βγηκε νεο firmware τον απριλη για το aino και λογικα πρεπει να το διορθωσανε.Μια δυο φορες μονο δεν μου εμφανιζε το οτι παραδοθηκε το μηνυμα και δεν μου ανοιγε τα νεα συμβαντα οταν ειχε κατι ειτε αναπαντητη ειτε μηνυμα.Βεβαια δεν με απασχολησε ποτε γιατι και στο 850 ειχα τετοια πανω κατω και με το τελευταιο λογισμικο εστρωσε
giorkarapas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 thanks my friend! Απότι βλέπω μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 τιποτα.Εγω περιμενω λιγο καιρο ακομη(κ εγω προχτες το πηρα χεχε) Σε καμια εβδομαδα εχει να πεσει φλασαρισμα να του αλλαξω τα φωτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.