deantoni_21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σας... Οταν ανοιγω τον σκληρο του μακιντος απο το εκεινιδιο που εχει...Μου εμφανιζονται επανω δυο ερωματικα....Οπως αυτα ? ? ...Δεν ξερω πως εμφανιστικαν κ πως μπορω να τα βγαλω...Οταν παταω επανω τους μου βγαζει το μυνημα The item can’t be found. Γνωριζει κανεις αυτο..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν ΕΓΩ τουλάχιστον δεν το γνωρίζω αλλά ένας εδώ μέσα είπε ότι δεν είναι σημαντικό και πάνω σε μια εκκαθάριση που έκανα στο σκληρό δίσκο, έσβησα και αυτο το φακελάκι και μετά είτε επειδή έσβησα αυτό το φάκελο είτε γιατί έσβησα κατα λάθος κάτι άλλο είτε δεν ξέρω και δεν μπορώ να φανταστώ για ποιό άλλο λόγο, δεν έμπαινε στο λειτουργικό και έβαλα το cd του snow leopard και μου τα ξαναπέρασε από πάνω (κάτι σαν repair) και όλα καλά. Εγώ στη θέση σου ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΑ Α! επίσης το βλέπω και σε μένα αλλά δεν έχει ερωτηματικά, κάτι ιερογλυφικά έχει. Βρες λές να είναι του διαολου?! :devil::devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου μονο αυτα τα ?? ειναι? Έχει κατάληξη? Πόσα mb ειναι ? Άνοιξε τα με το TextEdit και δες τι εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deantoni_21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δυο ? ? ειναι...Δεν εχουν καταληξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 get info on file apple + I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ θα τα έσβηνα γιατι μπορεί να είναι κανένας ιος για win.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.