Προς το περιεχόμενο

θελω να αγορασω αμαξι και δεν ξερω πιο...

fotakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά έχεις πάρα πολλές επιλογές!!

Ενδεικτικά,μπορείς να κοιτάξεις για κανένα mito,corsa,polo,207,swift,punto,colt,ibiza,smart κλπ!

Διαλέγεις και παίρνεις!

Αν Και κατά τη γνώμη μου,αυτή την εποχή μη πας για καινούργιο,χάνει αμέσως την αξία του!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πέρα από το θεϊκό ξέθαμα... πόσο κοστίζει το Civic Type-R γνωρίζουμε, ή έτσι πετάμε ένα μοντέλο κι ότι κάτσει; :P

Το πολύ έως 17.000€ είπε ντε ο άνθρωπος.

Δημοσ.

τι πηρες τελικα?αν δεν πηρες τιποτα...απο εμενα:HONDA CIVIC TYPE R.....δεν ξερω τι αλλο μπορει να θες απο ενα αμαξι....

να μη καιει ενα λιτρο το μετρο :rolleyes:

Δημοσ.

[/color]

θα ηθελα να ειναι καπως δυνατο για καμια προσπεραση να ειναι νεανικο φθηνα ανταλακτικα κ γενικα η συντηρηση του κ να ειναι κ καπως αλιτικο στο ματι....

---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

καποια απο τα αυτοκινητα που μου αρεσουν γ να καταλαβεται το stlyl ειναι το audi s3 ,golf και γενικα αυτα π εχουν ωραιο κωολ κ οχι με πολλες γωνιες ...στρογγυλεμενο δλδ..

αυτο που προτεινε το παλικαρι το aveo..δειχνει καλο..κ ειναι κατι διαφορετικο...

προσωπικη μου αποψη μην παρεις vw....κ ακριβο service κ προβληματακια...κ το βασικοτερο για μενα..καπως λιτα κ απλα βγαινουν καινουργια μοντελα κ απλα αλλαζουν ελαχιστα πραγματα..αν παλι επιμενεις..καλυτερα παρε seat ..καθως κ πιο φθηνα ανταλλακτικα και πιο φθηνος εξοπλισμος αμα χρειαστεις extra σε σχεση με την vw...οπου ειναι ακριβως τα ιδια..απλα πληρωνεις το ονομα...

το corsa το απορριπτω...ειναι κατι κλασσικο..κ δεν θα σε εντυπωσιασει..

γνωμη μου..αν δεν θες τουρμπινα..κοιτα για κανα swift..το οποιο εχει βγει σκυλι..η τελευταια εκδοση εχει αρκετα extra..κ με τα λεφτα που θες παιρνεις το 1.6 με 125hp αν δεν κανω λαθος..οπου κ μικρο..κ ομορφο (για μενα παντα) κ γκαζι οπου το χρειαστεις..κ γενικα μεσα καλο..

αυτο που εχει βγει πολυ μα πολυ καλο ειναι το colt...το συνιστω μονο σε 3θ μορφη γιατι στην 5θ ειναι σαν κουβας..αλλα σαν αμαξι ειναι πολυ καλο..κ με μια φιλτροχοανη κ μια εξατμιση νορμαλ..θα δεις διαφορα...το καλο που εχει αυτο σε σχεση με το swift ειναι 1,3, εχει πιο φθηνα τελη..λιγοτερη καταναλωση..λιγοτερο γκαζι..αλλα ικανοποιητικο αμα δεν εχεις τρελα..εκτος αν θες to τουρμπατο colt..το οποιο ξεφευγει στην τιμη νομιζω...

επισης σαν αμαξι ωραιο ειναι το peugeot το 207 le man..αλλα παει στα 18000 κ κατι..πολυ ωραιο αμαξι γενικα..κ γκαζι..αλλα δεν ξερω τι παιζει απο πλευρας προβληματων..

τελος, ωραιο ειναι κ το Opel astra το καινουργιο..μεσα ειναι ΤΕΛΕΙΟ..εχει γκαζακι..αλλα το swiftaki το κοιταει απο πιο μακρια (μιλαω για το 1.4 140hp)..απλα ειναι δυο διαφορετικα αυτοκινητα...αλλα κ τα δυο εξισου καλα...

πρωτα απο ολα θα δεις τι οδηγος εισαι εσυ..κ βαλε προτεραιοτητες στο τι θες απο ενα αμαξι..

λεω το παλιο μεταχειρησμενο....οχι αυτο με τα τριγωνα για εξατμηισεις.....

φιλε επειδη κ εγω japan ειμαι μεχρι κοκκαλο..συμφωνω μαζι σου..το αμαξι που λες ειναι απλα κορυφαιο...απλα για την εποχη μας εκει που ειναι τα τελη κ η βενζινη δεν αξιζει...

το τελευταιο που εχει βγει εγω προσωπικα το λατρευω...κ ειδικα μετα τη συνεργασια με την mugen..αλλαξε πολυ προς το καλυτερο...

Δημοσ.

κοιτα το mugen οντως προς το καλητερο...τα αλλο μονο εμφανηση....κοιτα για βενζινη και τετοια εχεις δικιο....απλα το ειπα...και εγω για swift σκευτομαι....τωρα που το ειπατε!

Δημοσ.

κοιτα το mugen οντως προς το καλητερο...τα αλλο μονο εμφανηση....κοιτα για βενζινη και τετοια εχεις δικιο....απλα το ειπα...και εγω για swift σκευτομαι....τωρα που το ειπατε!

απο οταν του εβαλαν εμπλοκε διαφορικο πισω..αλλαξε πολυ η συμπειφορα του...

το swiftaki..πολυ καλο αμαξι κ για τα λεφτα του κ ολα πιστευω..απλα αν καποιος θελει κατι πιο μουρατο στα ιδια λεφτα ειναι κ το Opel astra..ειναι καθαρα θεμα γουστου γενικα...

Δημοσ.

απο οταν του εβαλαν εμπλοκε διαφορικο πισω..αλλαξε πολυ η συμπειφορα του...

το swiftaki..πολυ καλο αμαξι κ για τα λεφτα του κ ολα πιστευω..απλα αν καποιος θελει κατι πιο μουρατο στα ιδια λεφτα ειναι κ το Opel astra..ειναι καθαρα θεμα γουστου γενικα...

Που έβαλαν μπλοκέ διαφορικό πίσω; :confused:

Δημοσ.

κοιτα η αναρτηση ξερω ειχε το προβλημα....το παλιο ειχε full independent πισω αναρτηση και εστριβε...σηκωνοταν η μια ροδα απο το εδαφος....το καινουριο το απλο...δεν τα εχει αυτα...το mugen ειναι πιστολι....(οχι οτι θα με χαλαγε το αλλο :rolleyes:)

κοιτα η αναρτηση ξερω ειχε το προβλημα....το παλιο ειχε full independent πισω αναρτηση και εστριβε...σηκωνοταν η μια ροδα απο το εδαφος....το καινουριο το απλο...δεν τα εχει αυτα...το mugen ειναι πιστολι....(οχι οτι θα με χαλαγε το αλλο :-D )

Δημοσ.

Ολα τα Civic FN-FK έχουν ημιάκαμπτο (torsion beam) πίσω.

Το Mugen δέν έχει καμία διαφορά απο το Type-R στον συγκεκριμένο τομέα(ουσιαστικά και το Mugen, Type-R είναι).

Διαφορετική εισαγωγή-σύστημα catback-weigh shedding-ραφιναρισμένο σύστημα αναρτήσεων,μεταξύ άλλων.

Με μπλοκέ διαφορικό νομίζω εξοπλίζεται και το Type-R championship white.Ασχέτως πιο θα οδηγήσεις,στους Ελληνικούς δρόμους θα κοπανάει σάν κούτσουρο.

Δημοσ.

Που έβαλαν μπλοκέ διαφορικό πίσω; :confused:

στο honda civic type-r κ οπως ειπε ο tenshi...ειναι στο championship...το οποιο θα ειναι συλλεκτικο απο οτι εχουν πει...κ εκτος απο τις παρατηρησεις που εκανε για την mugen καθως κ οσα αλλαξε..ενα από τα στοιχεια θα ειναι και το διαφορικο...

στους δρομους τους δικους μας χαραμιζονται τετοια αυτοκινητα...τουλαχιστον αυτο βγαινει ετσι απο την μανα του κ ξερεις τι παιρνεις...

ολι αυτοι που πανε κ τα κανουν κ κουτσουρα κ ενα με το εδαφος εκει να δεις...δεν λεω αλλη φαση..αλλα ειναι και πολλα τα αρνητικα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...