Προς το περιεχόμενο

θελω να αγορασω αμαξι και δεν ξερω πιο...

fotakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους..Ειμαι 22 χρονων εχω ενα peugeot 206 μοντελο του 2001 χωρις υδραυλικο τιμονι χωρις ηλεκτρικα παραθυρα χωρις τπτ.οκ εμαθα σε αυτο αλλα το εχω 3 χρονια δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει αλλα το εχω βαρεθει κατι λιγο...θελω λοιπον να αγορασω ενα καινουριο διαθετω 15.000 το πολυ 17.000 εχω δει το kia pro ceed ολοι λενε πολυ καλα λογια για αυτο εκτος απο τον πατερα μου(παλαιων αρχων). Οποτε εβγαζε καποιο προβλιμα το peugeot μου την ελεγε γιατι δεν τον ρωτισα πριν το αγορασω, εκεινος μου λεει να παρω την octavia 5 αλλα νομιζω οτι θα το αγορασω γυμνο το αμαξι με τοσα χρηματα κ σκεφτικα να πεσω λιγο στην τιμη ωστε να του βαλω και κατι πανω καποια extra θα ηθελα την βοηθεια σας. σας ευχαριστω εκ των προτερω για τον χρονο που θα διαθεσεται..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οctavia5, αμα εισαι 50 το παιρνεις. Ή τουλαχιστον οικογενειαρχης. Αλλιως ουτε καν...

Κατι σε μικρο δεν θελεις; Π.χ. Punto Evo ή κατι αντιστοιχο; (Μια κατηγορια κατω απο το Pro Ceed δηλαδη, το οποιο μια χαρα ειναι!).

Δημοσ.

Κ εγώ λέω να αλλάξω το ιμπιζα , αλλά σκεφτόμουν κάτι σε suzuki sx4 ή κάτι παρεμφερές. Το πρωϊ ψιλοχάζευα το Dacia (renault) sandero stepway. Δεν ξέρω από ποιότητα υλικών κλπ τι λέει, αλλά έχει πολύ όμορφο design

Δημοσ.

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά σε αυτά τα λεφτά πες μας και ποια σου αρέσουν, τι ανάγκες έχεις, τι θες από το αυτοκίνητο.

Δώσε κανένα στοιχείο πέρα από τα λεφτά.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σ' αυτό. Αλλιώς του λέμε όλοι μας ποιο θα παίρναμε εμείς για την πάρτη μας με τόσα λεφτά. :P

Δημοσ.
VW Polo 1.2 TSI DSG7. Highline έκδοση (όλα μέσα) τρίθυρη. :-D

Στα 17.090€.

+1

H καλυτερη δυνατη αγορα που μπορεις να κανεις με 17000 σαν οδηγος που δεν ξερει τι θελει.

Δημοσ.

Πάει πάνω από 20,000 όμως, αν δεν χρειαζόμουνα οικογενειακό θα την έπαιρνα αβλεπί. Οποίος δεν έχει οδηγήσει alfa σε στροφιλικια δεν ξέρει τι χάνει.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

[/color]

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλά σε αυτά τα λεφτά πες μας και ποια σου αρέσουν, τι ανάγκες έχεις, τι θες από το αυτοκίνητο.

Δώσε κανένα στοιχείο πέρα από τα λεφτά.

θα ηθελα να ειναι καπως δυνατο για καμια προσπεραση να ειναι νεανικο φθηνα ανταλακτικα κ γενικα η συντηρηση του κ να ειναι κ καπως αλιτικο στο ματι....

---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

καποια απο τα αυτοκινητα που μου αρεσουν γ να καταλαβεται το stlyl ειναι το audi s3 ,golf και γενικα αυτα π εχουν ωραιο κωολ κ οχι με πολλες γωνιες ...στρογγυλεμενο δλδ..

Δημοσ.
[/color]

θα ηθελα να ειναι καπως δυνατο για καμια προσπεραση να ειναι νεανικο φθηνα ανταλακτικα κ γενικα η συντηρηση του κ να ειναι κ καπως αλιτικο στο ματι....

---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

καποια απο τα αυτοκινητα που μου αρεσουν γ να καταλαβεται το stlyl ειναι το audi s3 ,golf και γενικα αυτα π εχουν ωραιο κωολ κ οχι με πολλες γωνιες ...στρογγυλεμενο δλδ..

Ibiza fr οπως ειπαν και πριν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...