Uberalles_gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 flash decompiler είναι η μαγική λέξη...google it... Δεν είναι τόσο απλό να γίνει αυτό που λες.. Σίγουρα γίνεται αλλά είναι πιο δύσκολο.. Θα το δοκιμάσω αύριο αυτό που μου πρότεινες isay και θα σου πω.. Αλλά αυτό που με μπερδεύει και δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι το εξής : Εάν κάποιος 3ος καλεί την j2.php (που βρίσκεται στον server 1) μετά δεν θα καλεί και η j2.php την get_data.php (που βρίσκεται στον server 2) ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου, όπως στο λέει και ο isay, δεν χρειάζομαι τπτ παραπάνω από το firebug (και άλλες παρόμοιες λύσεις: Charles) για να αναλύσω τα http headers. Επίσης, ένας απλός flash decompiler αρκεί να δω και το logic κομμάτι στο flash...
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ...Αλλά αυτό που με μπερδεύει και δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι το εξής : Εάν κάποιος 3ος καλεί την j2.php (που βρίσκεται στον server 1) μετά δεν θα καλεί και η j2.php την get_data.php (που βρίσκεται στον server 2) ;;; Θεωρητικά έτσι θα γίνει, αλλά εσύ θα έχεις πετύχει αυτό που ζητάς απο την αρχή. Ο επισκέπτης/ανταγωνιστής ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ξέρει ΠΟΥ ειναι, αλλα και ΑΝ υπάρχει get_data.php Τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται ως δια μαγείας στην στην j2.php Αν η get_data είναι στον ίδιο server (στον Α) μπορείς να την κάνεις και απλό Include στην j2.php. Ο επισκέπτης/ανταγωνιστής ΜΟΝΟ την j2.php θα βλέπει.
_tasos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω με όσα σου είπαν ο natural_sgf και ο isay σε γενικές γραμμές. Εφόσον αυτή η πληοροφία είναι διαθέσιμη στον επισκέπτη της σελίδας σου, τότε είναι διαθέσιμη σε όλους. Αλλά ακόμα και να μπορούσες να το κρύψεις το url, θα μπορούσα με το iMacros addon του FF να προγραμματίσω τον browser μου να κάνει αυτόματα την ajax κλήση μέσω της index.php. Το url της get_data γιατί θέλεις τόσο πολύ να το κρύψεις; Σκέφτομαι ότι ίσως αυτή η προσέγγιση να μην είναι λύση στο πρόβλημα σου; Π.χ. αν η get_data κάνει κάποιους intense υπολογισμούς και αυτό που θέλεις είναι να μην γονατίσει ο server σου, τότε θα μπορούσες να επιτρέψεις συγκεκριμένο αριθμό κλήσεων ανά IP ή ανά session (π.χ. 1 κλήση ανά λεπτό ανά IP ή session).
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για να συνοψίσουμε, είναι αδύνατον να γίνει αυτό που θέλω... Ευχαριστώ για τις ιδέες, τις απόψεις και τον χρόνο σας
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για να συνοψίσουμε, είναι αδύνατον να γίνει αυτό που θέλω... Ευχαριστώ για τις ιδέες, τις απόψεις και τον χρόνο σας Αν εννοείς με τη μέθοδο που θες (μια σελίδα που να καλεί με ajax μια άλλη), ναι είναι αδύνατον. Αν πάλι, δεν μπορείς να εφαρμόσεις εναλλακτικές μεθόδους ... ναι είναι αδύνατον.
elefter Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 χμμμ μήπως θα μπορούσε να γίνει κάτι με κανένα script που κάνει τον javascript κώδικα να μην μπορεί να διαβαστεί με το μάτι; (scramble)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.