Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θελω να βρω μερικα εργα, αλλα ψαχνω ταινια που δεν θα ειναι μπαμ μπουμ συνεχεια αλλα θα διχνει και στρατηγικη και σχεδια των επιθεσεων Αν γινεται αγγλικες και εγχρωμες!
KilliK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 The Longest Day. Εχει δραση αλλα κυριως εστιαζει στο πως υλοποιηθηκε στρατηγικα η D-Day και απο τις δυο πλευρες. Η ταινια ειναι αμερικανικη,σε ασπρομαυρη και εγχρωμη εκδοση,παιζουν μεγαλα ονοματα,ωραια γυρισμενη,ελαχιστες ιστορικες ανακριβειες. τα παραπανω ισχυουν και για το Tora! Tora! Tora!. η οποια δειχνει στο πως ειχε σχεδιασει και οργανωσει η Ιαπωνια την επιθεση του Περλ Χαρμπορ και στο γιατι οι Αμερικανοι ηταν τοσο απροετοιμαστοι οταν συνεβη. Στις συστηνω και τις δυο ανεπιφυλαχτα,θα τις βρεις και σε bluray format.
marantonis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα σκοπο να φτιαξω τετοιο θεμα. Πειραζει να μην ποσταρουμε μονο ταινιες με στρατηγικες κλπ? Μιλαω για δραματα και τετοια.
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ααα οι αγαπημενες μου Das Boot (1981) γερμανικη,με υποβρυχιο.ΤΑΙΝΙΑΡΑ Patton (1970) αυτοβιογραφια εν μερη του στρατηγου patton ΤΑΙΝΙΑΡΑ Saving Private Ryan (1998) φανταζομαι τη ξερεις ΤΑΙΝΙΑΡΑ Downfall (2004) γερμανικη,οι τελευταιες μερες του χιτλερ πολυ καλη Enemy at the Gates (2001),σταλινγκραντ,μαχη αναμεσα σε 2 sniper ,αρκετα καλη Letters from Iwo Jima (2006) pacific theater,πολυ ωραια Miracle at St. Anna (2008) μαχες στην ιταλια,πολυ ωραια,μου αρεσε παρα πολυ Schindler's List (1993) δεν δειχνει μαχες,αλλα θεωρειται απο τις καλυτερες του ειδους Stalag 17 (1953) ασπρομαυρη,αποδραση απο στρατοπεδο συγκεντρωσης Stalingrad (1993) ωραια,δειχνει τη μαχη του σταλινγκραντ απο τη μερια των γερμανων επισης δες The Dirty Dozen (1967) The Guns of Navarone (1961) Defiance (2008/I) Cross of Iron (1977) και φυσικα δες την μινι σειρα "Band of Brothers" (2001) ειναι η καλυτερη σειρα που εχει παιχτει απλα δες βαθμολογια που εχει στο Imdb:confused: αν θες κι αλλες,εχω παρα πολλες να σου προτεινω οπως και επισης απο αλλους πολεμους
Deponakias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα η αγαπημενη μου ειναι αυτη http://www.imdb.com/title/tt0215750/ Ισως να μην ειναι αυτο που ψαχνει ο τουφας αλλα για ww2 ειναι πολυ καλη...
marantonis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπληρωνοντας... Ειδα πολυ προσφατα το Bent (με Clive Owen) και μου εκανε εντυπωση. Επισης: The Boy in the Striped Pajamas God on trial Amen. (του κωστα γαβρα) Γενικως, για μενα ο δευτερος παγκοσμιος ειναι το πιο ενδιαφερον γεγονος της νεοτερης ιστοριας (+ο Γαλλικος Διαφωτισμος). @Ntinaras thnx, αρκετες δε τις εχω δει.
KilliK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Eυτυχως που ο ΟΤ διευκρινησε οτι ζηταει ταινιες που να εστιαζουν στην στρατηγικη του 2ου πολεμου. Πως δεν του αναφερατε και το Τhe Producers ακομα;
marantonis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Eυτυχως που ο ΟΤ διευκρινησε οτι ζηταει ταινιες που να εστιαζουν στην στρατηγικη του 2ου πολεμου.Πως δεν του αναφερατε και το Τhe Producers ακομα; To ξερω αλλα του ειπα εμμεσως πως δε θα το εκανα
bluesattack Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 αν θες κι αλλες,εχω παρα πολλες να σου προτεινω οπως και επισης απο αλλους πολεμους Kατσε να προλαβουμε... A Bridge Too Far Where Eagles Dare Οχι ακριβως 'στρατηγικης ' , ιδιως η δευτερη αλλα δεν μπορουν να λειπουν ..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) operation crossbow (1965) battle of britain (1969) operation daybreak (1975) conspiracy (2001) ένα απ΄τα αγαπημένα μου θέματα και εμένα ο WWII τετάρτη στις 11 το βράδυ στο σκαϊ: apocalypse Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2010 από ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 απλα θελω μεγαλες μαχες πιο πολυ αν το ryan ειχε πιο πολυ τον σχεδιασμο της επιχειρησης μαζι με την μαχη θα μου αρεσε πιο πολυ
Traumatias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης και το Enigma που αναφέρεται και στον τρόπο αποκρυπτογράφησης του γερμανικού κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των υποβρυχίων και του στρατηγείου , χρησιμοποιώντας τις κρυπτογραφικές μηχανές Enigma.Αρκετά καλή ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα