sakis.kom Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το Laptop μου Toshiba P300-13Q, τα' φτυσε χωρίς λόγο, για έναν μήνα που έμεινε εκτός χρήσης! Έχει βλάβη η Motherboard. Έχετε ιδέα που μπορώ να βρω ανταλλακτικά? Δεν μιλάμε για επισκευή στην Τoshiba καθώς δεν συμφέρει καθόοοοοολου! Και να πω πως ήταν πολυχρησιμοποιημένο... σαν καινούριο είναι! Ευχαριστώ! h**p://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905217
GoldenEye Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το Laptop μου Toshiba P300-13Q, τα' φτυσε χωρίς λόγο, για έναν μήνα που έμεινε εκτός χρήσης! Έχει βλάβη η Motherboard. Έχετε ιδέα που μπορώ να βρω ανταλλακτικά? Δεν μιλάμε για επισκευή στην Τoshiba καθώς δεν συμφέρει καθόοοοοολου! Και να πω πως ήταν πολυχρησιμοποιημένο... σαν καινούριο είναι! Ευχαριστώ! h**p://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905217 που ξερεις οτι ειναι η μητρικη; δοκιμασες να το βαλεις μπρος χωρις την μπαταρια πανω; οταν εχεις συνδεδεμενο τον φορτιστη δινει ρευμα στο λαπτοπ; αναβουν τα λαμπακια μπροστα απο το touch pad;
darthinvader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εισαι σιγουρος οτι φταιει η μητρικη? το οπηγες να το δεις ξερεις υπαρχει και κατι που λεγετε εγκυηση (αν και δεν ξερω αν ισχυει για καμενη motherboard).
sakis.kom Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ανάβει τίποτα, δεν ακούγεται τίποτα, δεν δουλεύει καθόλου. Αγόρασα και νέο μετασχηματιστή για σιγουριά, αλλά τίποτα. Τσέκαρα και την μπαταρία και είναι εντάξει. Σκληρός ΟΚ, πήρα ήδη τα αρχεία μου. Η εγγύηση έληξε εδώ και δύο μήνες. Ακόμα και μόλις για τους δύο μήνες που πέρασαν, η Toshiba θα χρεώσει κανονικά. Το laptop είναι στην Toshiba και από εκεί ενημερώθηκα πως φταίει η μητρική.
sintalkas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μισό λεπτό ποσά χρόνια το εχείς το λάπτοπ ?
sakis.kom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δύο χρόνια και δύο μήνες. Έχει εγγύηση δύο χρόνια.
darthinvader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 χα ξερεις τωρα θα μπορουσα να βαλω καμια συνομοια.το λαπτοπ χαλσε 2 μηνες μετα την εγγυηση (τυχαιο μπορει)
kage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=207008
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.