Προς το περιεχόμενο

Δεν ακουγεται ο ηχος απο το GUITAR RIG 4

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται,

Εχω βαλει το Guitar Rig 4.

Εχω συνδεσει την ηλεκτρικη μου στο Line in,με ρυθμισεις απο control panel,ακουω απο τα ηχεια αυτο που παιζω.

Στο Guitar rig ομως οταν αλλαζω τον ηχο εξακολουθω να ακουω τον απλο ηχο της κιθαρας.Δηλαδη σαν να μην δουλευει.

Στο φιλο μου σε λαπτοπ,ακουγεται κανονικα.

το αλλο προβλημα ειναι οτι ακουω τον ηχο της κιθαρας με καθυστερηση.

Μπορει να βοηθησει καποιος??

συστημα:win7 64bit ultimate,phenom II x4 920,4gb ram

ευχαριστω

Δημοσ.
Χαιρεται,

Εχω βαλει το Guitar Rig 4.

Εχω συνδεσει την ηλεκτρικη μου στο Line in,με ρυθμισεις απο control panel,ακουω απο τα ηχεια αυτο που παιζω.

Στο Guitar rig ομως οταν αλλαζω τον ηχο εξακολουθω να ακουω τον απλο ηχο της κιθαρας.Δηλαδη σαν να μην δουλευει.

Στο φιλο μου σε λαπτοπ,ακουγεται κανονικα.

το αλλο προβλημα ειναι οτι ακουω τον ηχο της κιθαρας με καθυστερηση.

Μπορει να βοηθησει καποιος??

συστημα:win7 64bit ultimate,phenom II x4 920,4gb ram

ευχαριστω

Τι ASIO driver έχεις ορίσει στα settings του guitar rig? Προτείνω να εγκαταστήσεις το Asio4all , κάνει πολύ καλή δουλειά. Αφού το εγκαταστήσεις. επέλεγε το και στα settings του GR4 και λογικά είσαι OK.

Δημοσ.
Τι ASIO driver έχεις ορίσει στα settings του guitar rig? Προτείνω να εγκαταστήσεις το Asio4all , κάνει πολύ καλή δουλειά. Αφού το εγκαταστήσεις. επέλεγε το και στα settings του GR4 και λογικά είσαι OK.

ορισα διαφορα αλλα δεν ειχα αποτελεσμα.μολις παω σπιτι θα δοκιμασω και αυτο που λες.

Ευχαριστώ:-)

Δημοσ.

ακου. θα πας στον ηχο στις συσκευες και τηα ενεργοποιεις καθε μια με την σειρα. θα κανεις επανεκινηση μεχρι να το διαβασει. το ιδιο μου εκανε με την καρτα ηχου μου. αν εχεις προγραμμα με την καρτουλα που ρυθμιζεις τα ηχεια και διαφορα αλλα απο εκει κανε τεστ στα ηχεια οτι ακουγονται 2.1 πχ τεστ να κανουν τον ηχο και ξανα επανεκινηση καλη επιτυχια :-)

Δημοσ.

Εδώ παίζουν πολλά. Οι περισσότερες on board κάρτες ήχου δεν δουλέυουν με τέτοια προγράμματα, η θα έχεις καθυστέρηση η δεν θα παίζει καν. Το asio4all βοηθάει αλλά αν θες να γράψεις κιθάρα στον υπολογιστή σου θα σου πρότεινα να πάρεις μια φτηνή usb κάρτα ήχου. Δες εδώ

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=4763

η αυτό αν θες να γράψεις και φωνή ας πούμε

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3836

Δημοσ.

Παντως στο λαπτοπ του φιλου μου(με win7 prof 64bit,corei5) παιζει κανονικα...και το βαζει στην onboard καρτα ηχου που εχει που λογικα ειναι και υποδιαιστερη απο τη δικη μου(σημ:το λαπτοπ το πηρε πριν 3 μηνες 700 ευρω περιπου)

και σε αυτον παντως εχει την γνωστη καθυστερηση του ηχου,οπως και σε εμενα...απλα εμενα ειναι σαν να μην λειτουργουν τα εφε του guitar rig.τον ηχο της κιθαρας τον ακουω.

Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας

Nikosgiann το πιο συνηθισμένο είναι να είναι λάθος κάποια ρύθμιση

αλλά αν δεν βάλεις ένα ss με ρυθμίσεις ήχου - windows, ρυθμίσεις asio και ρυθμίσεις guitar rig, δεν μπορεί να μαντέψει κανείς τι παίζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...