Antonis3d Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όλοι θα έχετε ακουστά το speedtest.net που μετράει την ταχύτητα down/up. Έχω μια απορία, κοιτάξτε τι μου βγάζει: Πως το εξηγήτε αυτό?
salaminas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 axaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa εσπασες τα χρονομετρα !!!!!!!!! κατεβαζεις 1gb το δευτερολεπτο grtz!!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 :shock::shock:Εσυ εισαι αυτος που εχει παρει ολη την ταχυτητα λοιπον!!!!Ασε και σε μας τιποτα αδερφε!!! :lol::lol: μην 'ψαρωνεις' καποιο λαθος εγινε με το προγραμμα αυτο,εχουν ακουστει διαφορα τετοια λαθη
Antonis3d Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Xaxaxaxa, εγώ φταίω που σέρνετε σε όλους το internet xD Το πρόβλημα είναι πως μου βγάζει κάτι τέτοια εδώ και καιρό, όσες φορές κι αν κάνω το test πάντα πάνω απο 80mb/s μου βγάζει :S
salaminas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι πως μου βγάζει κάτι τέτοια εδώ και καιρό, όσες φορές κι αν κάνω το test πάντα πάνω απο 80mb/s μου βγάζει :S απλα εχεις γονατισει την adsl εισαι ο τυχερος τοθ μηνα!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.