hammerd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 εχω φαει κολλημα με το wave ρε παιδια..το εχει κανενας σας ? εχει καποιο χοντρο προβλημα που σπαει νευρα και περιμενουμε αναβαθμιση ? πιστευω οτι ειναι ενα κινητο π δεν τ λειπει τπτ ! κανω λαθος ?
Vasilisxd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο το wave , το έχω δουλέψει αρκετά , πολύ καλή ποιοτητα κατασκευής , μικρό - βολικό και στα μενού του μία χαρά είναι αλλα δεν έχει πολλες εφαρμογές να κατεβάσεις. Το λειτουργικό θυμίζει Android , αλλα δεν είναι. Η Samsung πρέπει να το εμπλουτίσει με περισσότερες λειτουργίες και περισσότερα προγράμματα στο market
hammerd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ρε φιλε vasilisxd... ακου αυτο το πραγμα με τις εφαρμογες και τον χαμο που γινεται στα android... για δωσε μου ενα παραδειγμα σημαντικων εφαρμογων που μπορει να χρειαστω και που δεν γινεται να μπουν στο wave τωρα η αργοτερα, για να καταλαβω και γω προς τι ο ντορος με τα android..
Nightstrike Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 ρε φιλε vasilisxd...ακου αυτο το πραγμα με τις εφαρμογες και τον χαμο που γινεται στα android... για δωσε μου ενα παραδειγμα σημαντικων εφαρμογων που μπορει να χρειαστω και που δεν γινεται να μπουν στο wave τωρα η αργοτερα, για να καταλαβω και γω προς τι ο ντορος με τα android.. Γενικά οι πολλές εφαρμογές (είτε αυτές προέρχονται από το android είτε από το iphone) σου προσφέρουν για το ίδιο πράγμα περισσότερες επιλογές. Επίσης όσο η Samsung αγαπάει android θα παρατάει το bada, οπότε ναι μπορεί πολλές εφαρμογές να μην έρθουν ποτέ για το wave. Τώρα να σου παραθέσει κάποιος μία λίστα από εφαρμογές που θα σου είναι απαραίτητες είναι αδύνατον γιατί δεν ξέρουμε τι σε ενδιαφέρει, άσε που ακόμα και να υπάρχει στο wave θα έχει τον ίδιο ρυθμό updates και γενικά βελτιώσεων? Εμένα αυτά θα με απασχολούσαν + ότι περισσότερες εφαρμογές περισσότερες μαλακιούλες να ασχολούμαι. η χρηση θα ειναι και σαν Mp3/video player και για internet μεσω wifi για να τσεκαρω διαφορα siteκαι σαν καμερα και φωτογραφικη μηχανη.. για αυτά σίγουρα θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία από codecs για τα videos, διάφορα ui για τον mp3player, και το froyo έχει από τα καλύτερα serfarismata όσο αφορά την ταχύτητα και αρκετά ικανοποιητικό smoothness + flash 10.1 (αχρείαστο να είναι). Τώρα παίζω με διάφορα apps που βάζουν filters στις photo και έχουν πολύ πλάκα. Γενικά το budget είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα διότι το desire είναι στα 430-460 εάν ήταν 100 euro κάτω δεν νομίζω να το συζητούσαμε.
hammerd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 κοιτα δεν το θελω για μαλακιουλες οπως λες..σιγουρα με ενδιαφερει να εχει απροβληματιστο browsing,να μπορω να βλεπω ανετα μια ταινια που κατεβαζω απο το ιντερνετ divxακι κυριως, να βλεπω ανετα φωτογραφιες και να ακουω ολα τα mp3 μου κανονικα,να γραφω βιντεακια hd τα οποια τα εχω δουλεψει στο κινητο και ειναι απλα αψογα, να χωραει μια σελιδα στην οθονη στο πλαϊ κυλιομενη σαν το ινσομνια ας πουμε οχι κατι τρελλο,αυτα.. θα με καλυψει ετσι οπως το αγορασω..? και δηλαδη αμα χρειαστω καποιο codec, θα πρεπει να πληρωσω για το bada os ? εχει κανενας ακουσει κατι η ασχοληθει με αυτο το λειτουργικο που προς το παρον το φοραει μονο το wave ?
Vasilisxd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Το Bada είναι πολύ ελλιπές σε προγράμματα προς το παρόν και το μέλλον του δεν είναι πολλά υποσχόμενο. Δεν έχει ούτε ένα πρόγραμμα πλοήγησης (εκτός από το ενσωματωμένο της google) το οποίο θέλει internet για να παίξει. Αυτά που μπορείς να κατεβάσεις είναι μετρημένα , πχ στο utilities βλεπεις 70 εφαρμογές την στιγμή που τα αλλά έχουν χιλιάδες... Αν θες να δείς μία ταινία και ο player δεν υποστηρίζει αυτό το video δεν θα την δείς ενώ στο Android κατεβάζεις επιτοπου ένα άλλο player και είσαι μία χαρά. Παρόλα αυτά το κινητό είναι γρήγορο με πολύ καλή αίσθηση και κάνει όλα αυτά που αναφέρεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.