hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες ψαχνω να βρω ενα συγχρονο μοντελο κινητου στα προτυπα του lg arena.. θελω να εχει ολες τις δυνατοτητες που εχει το arena και αν γινεται λιγο μεγαλυτερη και ισως και καλυτερη οθονη και χωρις προβληματα στο λειτουργικο οσο αυτο ειναι δυνατο.. το ποιο βασικο ομως ειναι να μην ξεπερνα κατα πολυ την τιμη του arena οπου σημερα το βρισκει κανεις καινουργιο στα 210€ περιπου απο οτι ειδα στο eshop.. ακου λοιπον προτασεις.. συνοπτικα παραθετω τα specs που μου αρεσαν στο arena 16m color screen 800x480 704x480@30fps video capture 5mp camera wifi / bt v.20 8gb memory expandable to 32gb οποτε μην μου προτεινετε κατι χειροτερο απο αυτα.. εχω διαβασει ολα τα θεματα σχετικα με το arena και νομιζω οτι τα προβληματα που ειχε εφτιαξαν με καποιο firmware που βγηκε.. αυτο το λεω γιατι σε περιπτωση που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο του ,πιθανον να παρω ενα arena και απο τις αγγελιες του insomnia.. ---------- Προσθήκη στις 15:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ---------- κανενας ρε παιδια ?
oldnew Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να σου πουν δηλαδή; Κινητά καλύτερα απο το δικό σου.. σχεδόν όλα όσα κυκλοφορούν είναι καλύτερα. Αλλά έχεις βάλει ενα πολύ χαμηλό όριο τιμής, και το κινητο σου ουσιαστικά δεν έχει λειτουργικό. Είναι ενα εντελώς απλό κινητο που απλά έχει καλουτσικη κάμερα και οθόνη. Όταν ψάχνεις μόνο αυτο και δεν σε ενδιαφέρει το λειτουργικό, μαλλον πάλι σε lg θα πας. Αφού θες φθηνό κινητο, εγω θα σου πρότεινα ψάξε βρες μεταχειρισμένο απο κανά site το htc desire τώρα που θα βγει το επόμενο θα αρχίσουν να τα ξεπουλουν για κάνα 300 ευρώ. Σε σχέση με το δικό σου είναι μέρα με την νύχτα όσον αφορά το λειτουργικό (που εσένα δεν έχει). Δοκιμασμένη συσκευή με σχέση απόδοσης τιμής άριστη. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλά έχεις βάλει ενα πολύ χαμηλό όριο τιμής, και το κινητο σου ουσιαστικά δεν έχει λειτουργικό. 210 € ειναι "πολυ χαμηλο" οριο?Ok για τα υπολοιπα αλλα οχι και "πολυ χαμηλο".
oldnew Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για σοβαρο κινητο με πραγματικό λειτουργικό (που τρέχει εφαρμογές και οχι χαζομαρουλες τύπου java) αναβαθμισημο κλπ, ενώ ταυτόχρονα να έχει και μια καλουτσικη κάμερα και οθόνη όπως έχει το lg που περιγράφει που κατα τα υπόλοιπα είναι ενα απλό κινητο, τα 210 ευρώ είναι λίγα. Σε αυτή την κατηγορία τιμής η lg παίζει περίπου μονη της γι αυτο κανείς δεν έχει να του προτείνει κάτι. Τώρα αμα το λειτουργικό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ok. Αμα βαθμολογουσα τα 2 παραπάνω κινητά στο lg θα έβαζαν 2 και στο desire 9 (γι αυτά τα επίπεδα τιμών ). Δε νομίζω να αξίζει να πάρει το lg.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι με αυτές τις προδιαγραφές ακριβώς, αλλά νομίζω ότι το Nokia 5800 δεν θα σε απογοητεύσει σε αυτά τα λεφτά.
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον παιδες...το μονο που βρηκα εγω που να ειναι κοντα στο lg απλα με μεγαλυτερη οθονη και λειτουργικο που ακομα ειναι πολυ νεο για να πω καλο η κακο , ειναι το samsung wave.. αλλα εχει πανω απο 300€ ! τωρα φιλε oldnew.. οταν λες το lg δεν εχει λειτουργικο τι εννοεις ??? δηλαδη τα προβληματα που ειχε δεν εφτιαξαν με το τελευταιο update ?? δεν με ενδιαφερει μονο να εχει καλη καμερα και οθονη.. απλα δεν θελω καποιο κατωτερο απο το arena... η χρηση θα ειναι και σαν Mp3/video player και για internet μεσω wifi για να τσεκαρω διαφορα site και σαν καμερα και φωτογραφικη μηχανη.. απλα ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση το οτι κανει 210€ και μετα ξεφευγουμε στα 300€ για παρομοιο.. παω να δω αυτο το htc desire που μου προτεινεις και επανερχομαι.. ---------- Προσθήκη στις 21:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- λοιπον το ειδα το desire εδω : http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=33655 ειναι παρομοιο με το lg αλλα υπερδιπλασια τιμη !
loumbas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Συνοπτικά και απλά για τα λειτουργικά: SE GF768 - SE T610 - Nokia 3210 - LG Arena - κλπ... = κινητά χωρίς λειτουργικό iPhone - HTC και γενικά όπου ακούς τις λέξεις android, windows mobile, iOS, linux κλπ είναι κινητά με λειτουργικό. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κοινή πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών για πολλές περισσότερες συσκευές άρα και μεγαλύτερη ποικιλία και επίσης έχεις μεγαλύτερο έλεγχο στη συσκευή σου. Με ένα κινητό με android πχ μπορείς να εγκαταστήσεις διαφορετικό browser αν ο υπάρχον δε σου κάνει, λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφίας, πλοηγό GPS κλπ και όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση ποιοτικά με ότι εφαρμογή κυκλοφορεί για κινητά τύπου LG Arena. Άποψη μου είναι να σκεφτείς καλά τις ανάγκες σου και να ψάξεις και από κοντά τις συσκευές είτε από φίλους ή σε καταστήματα κινητής και ηλεκτρονικών. Ειδικά για την πλοήγηση στο Internet πρέπει να το σκεφτείς καλά γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα σχεδόν όλα τα κινητά παίζουν μουσική και βίντεο και σχεδόν όλα έχουν κάμερα αλλά όπως είπα είναι θέμα αναγκών. Εγώ για παράδειγμα στη θέση σου θα έπαιρνα κάποιο HTC μεταχειρισμένο γιατί με ενδιαφέρει το GPS, το mail και το Ιντερνετ. Ελπίζω να σε κάλυψα σε ένα βαθμό.
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δες και αυτό. Αν και δεν έχει την ανάλυση οθόνης που θες κ.λπ., ίσως σου αρέσει.
oldnew Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 @hammered: Τα παιδιά παραπάνω στα εξήγησαν αρκετά. Το wildlife που προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι κλασεις ανώτερο απο το lg που περιγράφεις και φθηνό, θα στο είχα προτείνει πρώτο πρώτο αλλά δεν καλύπτει τα κριτήρια οθόνης κλπ που έβαλες. Φυσικά είναι χειρότερο απο το desire που σου πρότεινα. Όταν λέμε για λειτουργικό μιλάμε για αντίστοιχο όπως τα windows που έχεις στο pc. Να τρέχει 1000αδες εφαρμογές κλπ. Το lg δεν έχει λειτουργικό. Έχει απλά ενα υποτιποδες περιβάλλον χειρισμού, δεν τρέχει καμία εφαρμογή κλπ Αν μπεις στο Internet με το lg ο ενσωματομενος browser είναι για τα πανυγιρια σε σχέση με ενα κινητο με πραγματικό λειτουργικό. Δεν κάνει για τίποτα περισσότερο απο το να δεις ενα email ή κάπως ενα μικρό κοματι απο ενα site. Αργό , zoom της πλάκας για τα σημερινά δεδομένα κλπ. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η κάμερα κλπ παρε το lg. Όλοι σήμερα πάντως πηγαίνουν στα κινητά με λειτουργικό. Η επιλογή είναι δική σου.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 οκ oldnew...φαινεσαι καλος γνωστης των smartphones..πια ειναι η γνωμη σου για το samsung wave ?
oldnew Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 οκ oldnew...φαινεσαι καλος γνωστης των smartphones..πια ειναι η γνωμη σου για το samsung wave ? Αν και δεν το έχω δει απο κοντά, είναι σίγουρα καλύτερο απο το lg. Αυτο έχει λειτουργικό σύστημα που λέγεται bada. Ελάχιστες εφαρμογές. Καμία σχέση με android η iPhone που έχουν οτι εφαρμογή φανταστείς και που είναι super διαδεδομένα λειτουργικά για κινητά. Εγω έχω iPhone αλλά ξεφεύγει πολύ απο το χρηματικό όριο που έχεις βάλει. Αμα δε βιαζεσαι σε 1-2 μήνες μπορει να βρεις το desire μετεχειρισμενο μπορει και κοντά στα 250 ευρώ. Αν το Βρεις τόσο πάρτο και πίστεψε με δε θα το μετανοιωσεις. Είναι έτη φωτός μπροστά απο αυτά που κοιτάς. Οχι σε κάμερα, αλά σε όλα τα υπόλοιπα. Sent from my iPhone using Insomnia
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 και σε καμερα με ενα froyo update λεει οτι γραφει 720p οποτε.. http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
oldnew Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Απο το εδώ site http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=404302 Δυστυχώς σε πρόλαβε άλλος , αλλά επειδή βγαίνει το καινούριο μοντέλο θα βρέξει ο τόπος απο αγγελιες πώλησης όλων των παλαιότερων σε ακόμη φθηνότερες τιμές οπότε είναι ευκαιρία να πάρεις πολύ σοβαρο κινητο πολύ κοντά στα εντελώς κορυφαία ανεξάρτητου τιμής, και πολύ κοντά στο χρηματικό όριο που έχεις βάλει. Εγω τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά μόνο αυτο θα έπαιρνα. Ας γράψουν και όσοι άλλοι θέλουν τη γνώμη τους. Sent from my iPhone using Insomnia.app
hammerd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ναι εκανα μια βολτα στις αγγελιες..μεχρι και wave βρηκα στα 250€ !
Vasilisxd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και το Samsung Galaxy 3 είναι πολύ καλή επιλογή. Εάν το πάρεις απο Γερμανό/Cosmote , δίνουν μαζί και τους χάρτες απο MLS. Είναι αρκετά γρήγορο για 600mhz CPU και μικρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.