sanji Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θα πω δυο σχετικα φρεσκιες : 1. Απο αποψη και λιγο κωμωδιας θα πω το psych (τρελο γελιο σε καποια σημεια ειδικα οταν ο Shawn ειναι ετοιμος να πει τον δολοφονο και κανει οτι του ερχεται καποιο οραμα) και 2. The Mentalist οπου το καθε επισοδειο δεν ειναι και τοσο προβλεψιμο και παραλληλα ειναι μια δραματικη σειρα που σε καθηλωνει.
ScarletK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 The wire, που κάτι μου λέει ότι θα δεις να αναφέρεται πολύ - το έχουμε τιμήσει διάφοροι εδώ μέσα σε ό,τι τόπικ θες . Επειδή υπάρχει κίνδυνος να γράψω κάνα σεντόνι...σταματάω!
mrfan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 To csi θεωρειτε αστυνομικη σειρα?Αν ναι τοτε ειναι μακραν η καλυτερη με βαση τις εκδοσεις που εχουν βγει και τους κυκλους Βεβαια εμενα δε μαρεσει αλλα....
sanji Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε εμενα μου αρεσουν τα csi δεν ξερω και το law and order ειναι πολυ σοβαρες σειρες δεν υπαρχει ιχνος κωμωδιας και + οτι ειναι μονο αποκλειστικα το αστυνομικο τμημα δεν επικεντρωνεται γυρω απο ενα χαρακτηρα και την ιστορια του αλλα ειναι αυτοτελη επισοδεια ενω τα αλλα ειναι με ιδιωτικους συμβουλους - μεντιουμ κ.α και δεν εχει αλλη περιπετεια εκτος απο την εξιχνιαση εγκληματων ενω τα csi εχουν και πιστολιδι μεσα αν δεν κανω λαθος .
Catalyst Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου έχει αρέσει πολύ τώρα τελευταία το NCIS. Δεν είναι τόσο προσκολημμένο με τα εργαστήρια και τις αναλύσεις, που βρίσκουν αμέσως τον ένοχο στο CSI, έχει σκηνές δράσεις και κωμικά στοιχεία. Α και το δείχνει το STAR καθημερινά.
sanji Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Detective Monk :D :D ...................................................................................................... (+1) με απογοητευσε στο τελος .Καλυτερο ηταν το τελος της 6ης σεζον
kingnick 999 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 The wire, που κάτι μου λέει ότι θα δεις να αναφέρεται πολύ - το έχουμε τιμήσει διάφοροι εδώ μέσα σε ό,τι τόπικ θες . Επειδή υπάρχει κίνδυνος να γράψω κάνα σεντόνι...σταματάω! +1000.πρωτο αυτο και μετα το the shield. η πιο ρεαλιστική αστυνομικη σειρα.
corsakias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 NCIS!! Εχει από όλα!! Μετά θα έλεγα csi νομιζω του Miami μου αρεσε ποιο πολυ και το αλλο με αυτόν το μπατσο που ως δικαστης ξεπετσωνε και τεμαχιζε τους κακους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.