george_argy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα εδώ και 3-4 μέρες στην οθόνη πετάγονται από το πουθενά γραμμές διαφόρων χρωμάτων,τρεμοπαίζουν(ενώ πχ ακούω μουσική ή είμαι στο internet) και έπειτα από λίγο κλείνει η οθόνη.Ο υπολογιστής δεν κλείνει απλά του κάνω restart εγώ όταν μαυρίσουν όλα.Τώρα οι γραμμές αυτές που μου τις έβγαζε μόνο στα windows μου τις εμφάνισε και στη boot screen(κάθετες γκρι γραμμές).Πρόβλημα θερμοκρασίας δεν νομίζω να είναι γτ όποτε συμβαίνει το παραπάνω πρόβλημα δεν τρέχω κάποιο παιχνίδι ή κάποια απαιτητική εφαρμογή αλλα και γενικά την τσεκάρω τη θερμοκρασία.
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιθανότερο είναι πως η κάρτα σε αποχαιρετάει σιγά-σιγά. Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε τη και σε κάποιον άλλον υπολογιστή, ώστε ν αποκλείσουμε το πρόβλημα να προκαλείται από κάποιο άλλο hardware.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα με την 2900χτ γ αυτο και την αλλαξα
windshear Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και πολύ κράτησε. Όλες οι σειρά 8 είχαν βγει ελαττωματικές με θέμα υπερθέρμανσης. Σε νεώτερες 8χχχ απλά πείραξαν τον ανεμιστήρα μέσω bios για να λειτουργεί συνέχεια.
george_argy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι το ήξερα ότι κατα 80% είναι η κάρτα απλά ήθελα να το επιβεβαιώσωΘα τη δοκιμάσω και σε κάποιο άλλο pc για να είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.