Προς το περιεχόμενο

Επιλογή low budget Gaming set (Keyboard + mouse)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Θέλω να πάρω ένα low budget wired σετάκι (Keybord + mouse) για παιχνίδια καθώς αυτό που έχω δεν με καλύπτει, το οποίο όμως να είναι το πιο αξιόλογο στο όριο χρημάτων που διαθέτω, όσο αφορά την ποιότητα, τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζητάω είναι κάπως δύσκολο και πιστεύω ότι την γνωρίζω ήδη την απάντηση σε γενικά πλαίσια.

Παρόλα αυτά όμως πρίν προβώ στην αγορά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν μου διαφεύγει κάτι. :-)

Παρακαλώ λοιπόν φίλοι μου, όσοι προτείνετε κάτι διαφορετικό απο αυτά που σκέφτομαι να αγοράσω, να εξηγήσετε τον λόγο που το προτείνετε αν γίνεται φυσικά, καθώς επίσης οι προτάσεις σας να είναι απο Ελλάδα και να υπάρχει διαθεσιμότητα.

Κατάστημα δεν με απασχολεί, απο οπουδήποτε εντός της επικράτειας. :P

Με αυτόν τον τρόπο αφενός θα με βοηθήσετε πολύ και αφετέρου οποιοδήποτε άλλο φίλο διαβάσει το thread ο οποίος ψάχνεται με κάτι αντίστοιχο και τον ενδιαφέρει να μην ξοδέψει πολλά λεφτά. :-)

Λοιπόν το ποσό που μπορώ να διαθέτω είναι 50,00 ευρώ.

Έχω λοιπόν καταλήξει σε αυτά:

MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP 31,75 ευρώ

MICROSOFT SIDEWINDER X5 MOUSE DSP 16,90 ευρώ

Σύνολο: 48,65 ευρώ

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. :-)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. :-)

Και γω με το mouse δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν θέλω να ξεφύγω στην τιμή.

Εναλλακτικά έχω σκεφτεί αυτό:

SHARKOON FIREGLIDER 22,62 ευρώ.

Βέβαια θα προτιμούσα την νεότερη έκδοση του που είναι όλο μαύρο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει Ελλάδα. Απο χαρακτηριστικά πάντως και απο review που διάβασα είναι καλό στην τιμή του νομίζω. Απο εμφάνιση με χαλάει λίγο με τις φλόγες στην μόστρα :P .....

Δημοσ.

ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο σ'αυτα τα λεφτα !Το πληκρολογιο ως κατοχος του μπορω να πω οτι αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω,τωρα στο θεμα Mouse το microsoft εχει λιγο περιεργα τα κουμπια και φοβαμαι πως δεν θα σε βολεψει αρα παρε για μενα το SHARKOON FIREGLIDER , ταιριάζει το χρώμα με τα κόκκινα πλήκτρα του keyboard:lol:

Ειδαλλος κανε την υπερβαση και παρε αυτο---->http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008159

Δημοσ.

Φιλε μου τελιο πληκτρολογιο! Τωρα για mouse gaming experience δεν πολυξερω αλλα εγω αυτο εχω: http://www.skroutz.gr/s/56814/Logitech-V450-Nano-Cordless-Black-Silver-Red.html (ειναι ασυρματο) και με βοηθαει παρα πολυ στα παιχνιδια που παιζω (τουλαχιστων παρα πολυ περισσοτερο απο το παλιο μου mouse της microsoft)

Δημοσ.

Για το πληκτρολογιο μιλησαν τα παιδια που το εχουν, για το mouse για το κοστος του αξιζει μια χαρα!

Στα πλην του ειναι η μεση ποιοτητα πλαστικου -αλλα κ παλι 16 ευρω δινεις - & τα πλαϊνά κουμπια του για back - forw ειναι σχετικα αβολα κ θελουν συνηθεια...

Κατα τ'αλλα ειναι αρκετα ακριβες και ξεκουραστο και σε τιμη τρομερη.

Νομιζω με πανω απο 40-50 ευρω mouse θα πας σε κατι ουσιαστικα καλυτερο.

Δημοσ.

Για mouse πάντως,αν είναι να καταλήξεις στο MICROSOFT SIDEWINDER X5 MOUSE DSP που ανέφερες πιο πάνω,θα σου πρότεινα να πας στο MICROSOFT SIDEWINDER MOUSE DSP(με 5,5 ευρώ παραπάνω βέβαια),κυρίως λόγω του μεταλλικού wheel button και των πλαϊνών(στο Χ5 είναι πλαστικά),τα οποία αφήνουν κάπως καλύτερη αίσθηση.Γενικά είναι κάπως πιο ογκώδη(σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις έχουν και τα 2) από άλλα που είχα,αλλά απ'τη στιγμή που το συνήθισα μ'έχει βολέψει μια χαρά.Αν έχεις πάντως μικρή παλάμη,ίσως να μη σε βολέψει,να ξέρεις.

Δημοσ.

Το MICROSOFT SIDEWINDER MOUSE DSP το εχω εγω και δεν το συνιστω. Υπαρχουν πολυ καλυτερα ποντικια απ αυτο

---------- Προσθήκη στις 20:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:01 ----------

τωρα ειδα την τιμη του (22€) για τα λεφτα αυτα ενταξει (εγω το ειχα παρει 40€:P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...