heavyaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια, έχω σε μια ιστοσελίδα που κανω για λογαριασμό κάποιου κυρίου ένα banner flash, και σύντομα θα επικολληθεί και ένα μενου με πεντε links (ολο μαζί ένα αρχείο flash). μιας και την ιστοσελίδα την κάνω με joomla, ζήτησα απο τον γραφίστα να μου δώσει μαζί με το αρχείο flash και ένα xml στο οποίο θα επικολλώ τα links που θέλω να παραπέμπει το μενού, για να μήν τον ζαλίζω και αυτόν με τα άρθρα που θα φτιάχνω και δεν ξέρω ουτε ο ίδιος πώς θα είναι το url. το αποτέλεσμα, με πέρνει ο κύριος που κάνω την ιστοσελίδα και λέει οτι ζήτησα "παπαδες" απο τους γραφίστες και του είπαν 1000 ευρώ για να γίνει ο "μηχανισμός" με το xml.. σαν πολλά δεν είναι; αυτο το συνοδευτικό xml τόσες χιλιάδες γραμμες κώδικα έχει για να γίνει αυτό που θέλω; ευχαριστώ.
kostas0928 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ακριβώς ζήτησες ? Απλά να περνάς τα Links μέσω xml σε ένα μενού προκαθορισμένου αριθμού κουμπιών ή να βάζεις δυναμικά όσα κουμπιά θέλεις εσύ στο μενού ? Αν ζήτησες το πρώτο ( που μάλλον αυτό ζήτησες γιατί βλέπω οτι αναφέρεις "5 Links" )τότε είναι απλά απαράδεκτοι. Εγώ δε θα χρέωνα εξτρα γι αυτό το πράγμα. Αν ζήτησες το δεύτερο,για ένα γραφίστα δε θεωρώ οτι είναι εύκολο δεδομένου οτι δεν είναι εξοικιωμένος με το να γράφει κώδικα και το συγκεκριμένο θέλει καμιά 30αρια γραμμές. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τα 1000 ευρώ πάντως ! Ελεος!
heavyaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 σωστη η παρατήρηση σου, το πρώτο ρώτησα. λογικό είναι κατα την δημιουργια του flash μενού ο γραφίστας να εισάγει κάποια λινκ, έστω και ψέυτικα. και για να μήν τον ζαλίζω εγώ με mail του στύλ "στο κουμπί ποιοι είμαστε βάλε το λινκ http://www.xxxxxxxxxxx.gr/asdasd/asdasdas/dasdasd/asdasd/asd/index.php&sdfsdf=sdfsdfdsfs&sdfsdfsdfsdf=sdfsdfsdf και στείλε μου ξανά πίσω το μενου" (γιατι κάτι τέτοια μακρυνάρια κάνει το joomla), είπα εαν γίνεται να ανοίγω ένα αρχείο κειμένου, να επικολλώ κάπου το path και να τελειώνει η υποθεση - κέρδος χρόνου και γιαυτόν δηλαδη..
SlackulatoR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Σίγουρα δεν κοστολογείται τόσο πολύ ένα τέτοιο menu. Το θες σε Actionscript 2 ή 3; Σε AS3 έχω φτιάξει ένα πρόσφατα, και μπορείς να αλλάζεις το link εσύ μέσα από το xml όπως είπες(αλλά επίσης και το χρώμα/μέγεθος γραμματοσειράς κτλ). Σου έστειλα και πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.