Προς το περιεχόμενο

VirtualDubMod - Direct Stream Copy... Ηelp

thanos75x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!

Ειχα παλια μια εκδοση του virtualdub το οποιο μου το ειχε δωσει ενας φιλος και το εχασα μαζι με το usb stick...

Κατεβασα απο τα λινκς που δινετε στο insomnia μια αλλη εκδοση και θελω να κανω το εξης που εκανα και παλιοτερα:

Να ενωσω 2 αρχεια ταινιων divx απο 2 κομματια cd1 & cd2 σε ενα ολοκληρο αρχειο χωρις ομως να κανει επεξεργασια μονο direct stream copy δημιουργωντας ετσι ενα μονοκομματο αρχειο 1.4GB αντι για 2 των 700ΜΒ...

1. direct stream copy

2. file open *.avi <- το οποιο ειναι ταινια και μου βγαζει το παρακατω error :

error.jpg

παλιοτερα με εκεινη την εκδοση που ειχα γινοταν κανονικα ισως ηταν πειραγμενη ισως ειχε μεσα καποια Plugins και μετα πατουσα append για να προσθεσω το 2ο κομματι της ταινιας ωστε να παει μετα το τελος του πρωτου part και save as ενα καινουριο ονομα και το εκανε σε χρονο ρεκορ...

Ξερει καποιος να με βοηθησει παρακαλω ? :o

Δημοσ.

Αυτο μηπως γινεται install αυτοματα με το Divx γιατι τωρα τελευταια με το να τρεχω ολα τα videos με το KMPLAYER δεν εκανα install to Divx... Το κατεβασα δοκιμαζω και σου λεω λεπτομερειες :)

Λοιπον πηγα Divx.com εκανα install ολο το πακετο και μετα δουλεψε και το παλιο "Mod" και το καινουριο που μου ειπες να δοκιμασω ;)

Αν και δεν εκανα install το αρχειο που μου ειπες που λογικα ηταν καποιος codec που ελειπε με βοηθησες να ξεμπλοκαρω και σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το χρονο σου :)

Δημοσ.

Δεν είναι error, αλλά warning. Και αυτό που σου λέει με απλά λόγια είναι:

«Φίλε, δε βρήκα εγκατεστημένο στο σύστημα κάποιον κατάλληλο codec για να χρησιμοποιήσω ώστε μπορώ να αποκωδικοποιήσω το video περιεχόμενο των AVI που φορτώνεις. Οπότε, οι ενέργειες που μπορώ να κάνω σε αυτά τα AVI περιορίζονται μόνο σε Direct Stream Copy mode, δηλαδή ενέργειες που δεν απαιτούν αποκωδικοποίηση του video».

Για ένωση δύο (ή περισσότερων) AVI, δεν χρειάζεται αποκωδικοποίηση. Άρα, μπορείς να την κάνεις, αγνοώντας το μήνυμα. Απλά, δε θα έχεις σχετικό preview/προεπισκόπηση των αρχείων στο περιβάλλον του VirtualDubMod, καθώς το preview απαιτεί αποκωδικοποίηση των σχετικών καρέ ώστε να τα προβάλλει. Το οποίο δεν είναι πρόβλημα, αν η ένωση που θέλεις να κάνεις είναι του τύπου «απλό append ολόκληρου του νο.2 AVI στο τέλος του νο.1 AVI». Θα ήταν πρόβλημα αν ήθελες πιο περίπλοκο κόψιμο/ράψιμο (π.χ. να αφαιρέσεις κάποιες ενδιάμεσες σκηνές από το ένα ή και τα δύο AVI και μετά να ενώσεις), γιατί τότε θα βάδιζες στα τυφλά και θα έπρεπε να κάνεις τα κοψίματα βάσει timeline (η μπάρα στο κάτω μέρος με το σχετικό χρονικό σημείο που βρίσκεσαι επάνω στο video) και μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...