Προς το περιεχόμενο

laptop για programming, εργασιες, ισως κ καμια ταινια;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και συγχαρητηρια κι απο μενα,

φετος ξεκιναω εαπ πληροφορικη,

αλλα να μπορω να βλεπω και καμια ταινια/βιντεο με ανεση,

ελεγα να παω σε 18.4'',

προτασεις;

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια παρε οτι πιο απλο, ο προγραμματισμος δεν χρειαζεται ιδιετερους πορους απ το συστημα.

Οταν λες ταινιες ενοεις 1080p?

Δημοσ.

οχι απαραιτητα, ας ειναι κ avi,

απλα επειδη δεν θα μετακινειται τοσο συχνα (αν κ ποτε δεν ξερεις, δεν εχω κι αλλο laptop) ενω και για προγραμματισμο ηθελα μια μεγαλη οθονη (να χω άπλα...) για αυτο κ σκεφτομουν για 18,4'',

οποτε λες για ενα με τις λιγοτερες ας πουμε δυνατοτητες;

αν εχετε κ καποιο να προτεινετε, ευχαριστως

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε toshba και dell κατα τη γνωμη μου ειναι τα καλυτερα

Τωρα για τις επιδοσεις, ενα απλο notebook μπορει να αναπαραγει και ταινιες και να προγραμματισεις πανω σ αυτο (ο προγραμματισμος δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο το να γραψεις κωδικα και να τον τρεξεις μετα)

ΥΓ αν θες να δεις προγραμματιστικα εργαλεια κατεβασε το microsoft visual studio 2008 και τον eclipse (αυτα χρησιμοποιω εγω)

Δημοσ.

Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ θα ήταν να πάρεις ένα μικρό λαπτοπάκι (10'-13') για να μπορείς να το μετακινείς στην σχολή αν το χρειάζεσαι και να το συνδυάσεις με μια εξωτερική οθόνη για να σε βολέψει στο προγραμματισμό.

Δημοσ.
Τωρα για τις επιδοσεις, ενα απλο notebook μπορει να αναπαραγει και ταινιες και να προγραμματισεις πανω σ αυτο (ο προγραμματισμος δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο το να γραψεις κωδικα και να τον τρεξεις μετα)

ΥΓ αν θες να δεις προγραμματιστικα εργαλεια κατεβασε το microsoft visual studio 2008 και τον eclipse (αυτα χρησιμοποιω εγω)

ξερω απο προγραμματισμο ηδη, δουλευω σαν προγραμματιστης,

απλα λεω μηπως ζητησουν π.χ. κανα virtual machine κ εγκατασταση εκει μεσα oracle κλπ

(τουλαχιστον στο μεταπτυχιακο που κανει μια συναδελφος μου της το χουν ζητησει),

οποτε, μπορει να χρειαστω καποιους πορους ;)

Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ θα ήταν να πάρεις ένα μικρό λαπτοπάκι (10'-13') για να μπορείς να το μετακινείς στην σχολή αν το χρειάζεσαι και να το συνδυάσεις με μια εξωτερική οθόνη για να σε βολέψει στο προγραμματισμό.

χμ, δεν θα ηταν ασχημη ιδεα, αλλα δεν εχω τοσες πολλες αναγκες μετακινησης, θα προτιμουσα μαλλον μια μεγαλη οθονη δικη μου, μιας κ στους χωρους που κινουμαι οι οθονες ειναι μαλλον χειροτερες απο τις 18.4'' του laptop :rolleyes:

Δημοσ.

Αφού το θες για προγραμματισμό κτλπ πρόσεξε λίγο και το πληκτρολόγιο να είναι βολικό, θέλει προσοχή στα laptop. Αν και είναι υποκειμενικό το θέμα, για μένα καλό είναι το κομμάτι με τα γράμματα να κεντράρει με την οθόνη, να έχει page up, down κτλπ αυτόνομα(αφού πας και για πολλές ίντσες), να απενεργοποιείται το touchpad.

Και αφού το πάρεις πάρε και μια βάση για να το κάνεις να κάθεται πιο σωστα.

Σιγουρέψου κιολας για για το τι τύπου οθόνη θες, mat ή glossy, αν και mat βρίσκεις πιο δύσκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...