Προς το περιεχόμενο

ποια gtx 460 να πάρω

KinigosPsixon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα... ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια gtx 460 αλλα δεν ξερω ποια απο αυτές να πάρω

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=GeForce+GTX+460

εχω ακούσει καλά λόγια για τις zoltac αλλα δεν την βρίσκω κάπου για να την αγοράσω...

Δημοσ.

Γιατί όλες οι κάρτες γραφικών με Reference Cooler είναι σχεδόν πανομοιότυπες.

Ωστόσο στις φθηνές κάρτες και non Reference, είναι κρίμα να δώσεις πολλά λεφτά με βάση τη λογική. Το ίδιο θα αποδίδουν όλες. Διαφορές θα υπάρχουν στο OC και στον θόρυβο του Cooler.

Δημοσ.

δεν ειανι μονο αλλαγμενα τα coolers απο εταιρια σε εταιρια... αυτη η πιπιλα ποτε μπορει να τελειωσει επιτελους;

Δημοσ.
δεν ειανι μονο αλλαγμενα τα coolers απο εταιρια σε εταιρια... αυτη η πιπιλα ποτε μπορει να τελειωσει επιτελους;

Ναι... οι ακριβές εταιρίες κάθονται και κάνουν binning, και κατά την συναρμολόγηση (από παρθένες playmates) παίζει ζωντανά ο von Karajan, και στην συσκευασία τις χαϊδεύουν και τις αγαπάνε :P

Δημοσ.

Σε απόδοση η πιο φθηνή κάρτα γραφικών με την πιο ακριβή ίδιο μοντέλο και ίδια χωρητικότητα μνήμης, χωρίς OC πιστεύεις ότι υπάρχει διαφορά δηλαδή?

Δημοσ.

Δεν είναι βλάκας.

Προσωπικά θα πρότεινα ακόμα και σ' αυτή τη περίπτωση τη φθηνή.

50Mhz παραπάνω ο πυρήνας η άλλη...

Σε απόδοση οι κάρτες έχουν ελάχιστη διαφορά.

Δημοσ.

και εγώ να προσθέσω:

όποιος θέλει καλύτερες επιδόσεις και προτιμήσει να παρει την GV-R577SO@212€ αντί μιας ref 5850@226€.., ε αυτόν τον λες βλάκα

( τιμές αυτή τη στιγμή σε πλαίσιο και myshop)

Δημοσ.

Αφενός όπως είπε και ο caution δεν είναι η πρώτη ref αφετέρου είναι άσχετος (χωρίς παρεξήγηση) ή του περισσεύουν τα χρήματα και δεν έχει τι να τα κάνει.

Γιατί?

Διότι η συγκεκριμένη κάρτα που έβαλες είναι κρύα, το reference cooler είναι μια χαρά και την καλύπτει με το παραπάνω και τα μόλις 50mhz παραπάνω στο core clock απλά μου φέρνουν γέλια.

Δηλαδή πληρώνεις 60+ ευρώ για το custom cooler και τα 50mhz..... oυάου! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...