sp0r0s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ειμαι καινουργιος στα linux και εχω το netbook που ανεφερα στο τιτλο. δοιμασα μολις τα mint και ενω μου φανηκε πολυ καλο distribution παρουσιαστηκαν προβληματα με τον ηχο την καμερα και το bluetooth. μπορειτε να μου προτεινετε αν ξερετε κανενα καλο distribution το οποιο ομως να δουλευει με το συγκεκριμενο netbook. ή αλλιως να μου προτεινετε καποια λυση για το mint γιατι μου αρεσε πολυ και το βρηκα πολυ γρηγορο με μεγαλη αυτονομια. υπαρχουν drivers για τις συσκευες οπως στα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλυτερα θα ηταν να αναφερεις τα προβληματα που παρουσιαστηκαν γιατι μπορει ειτε να λυνονται με καποιο τροπο ειτε να ειναι ανεξαρτητα απο τη διανομη που θα επιλεξεις. Drivers δεν χρειαζεσαι γιατι το 98% των drivers που θα χρειαστει το συστημα σου περιλαμβανεται στον πυρηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.