yorke8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας , στην προσπάθεια να κάνω το pc μου όσο πιο αθόρυβο γίνεται θέλω να του αλλάξω μια PNY 9400 GT (1 GB , DDR2) με μια αθόρυβη DDR3 . Παιχνίδια δεν παίζω , αντε κανά fm και κανά Need For Speed , που και που . Οθόνη έχω μια παμπάλαιη (9 ετών ) HP L1720 (σκυλί) και παίζω σε : 1280*1024 . Απλά θέλω όπως λέει ο τίτλος να έχει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο ανεμιστηράκι . Τις κάρτες γραφικών χωρίς ανεμιστηράκι με σκέτη ψύκτρα να τις εμπιστευθώ ή ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες , κάτι που έχει αντίκτυπο στην αξιοπιστια τους ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρον για τις απαντήσεις σας !!!!
zanzavar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαρτάται από το κουτί σου. Αν αυτό αναπνεύει τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με παθητικές ψύκτρες στις κάρτες γραφικών. Έχουν περάσει δύο από τα χέρια μου και τώρα είμαι με τρίτη και δεν έχω πρόβλημα.
yorke8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαρτάται από το κουτί σου. Αν αυτό αναπνεύει τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με παθητικές ψύκτρες στις κάρτες γραφικών. Έχουν περάσει δύο από τα χέρια μου και τώρα είμαι με τρίτη και δεν έχω πρόβλημα. Κουτί : http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2599&category_id=19
Haldol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν παίζεις παιχνίδια όπως λες δεν θα έχεις πρόβλημα. Χρησιμοποιώ μια παθητική Nvidia 8400GS σε μηχάνημα που είναι σχεδόν 24/7 στο ρεύμα, εδώ και 1-2 χρόνια. Κανένα πρόβλημα. Αν και άμα τολμήσω να ακουμπήσω το χέρι μου πάνω στην ψύκτρα... πάω κατευθείαν για έγκαυμα 2ου βαθμού.
yorke8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω πάντως η κάρτα που έχω τώρα (με ανεμιστηράκι) φτάνει στους 60 σε idle κατάσταση και στους 90 σε full load και επειδη απ'ότι έχω κοιτάξει είναι αρκετά ζεστή θα ήθελα και η νέα μου κάρτα γραφικών να είχε ανεμιστηράκι , αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο γίνεται . Eίδα καλά σχόλια για την 4650 , τι λέτε , ή καμοιά άλλη πρόταση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.