EddieObscurant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Οτι δεν έχει πρόβλημα η κάρτα και ότι είναι λογικά θέμα drivers ή κάποιας ασυμβατότητας με τη μητρική. Αν έχεις κάποιο άδειο δίσκο πέρνα εκεί τα win και βάλε κατευθείαν τους καινούριους drivers και δες αν λύνεται το πρόβλημα ή κάνε φορματ αν θές. Μπορεί όμως να μην συμβαίνει και τπτ απο τα παραπάνω και όλα να είναι οκ.Οπως σου είπα όμως το bad company έχει αρκετά προβληματα με τη σειρά 5χχ0 οπότε αν σου συμβαίνει μόνο εκει δεν θεωρώ ότι είναι λόγος να ανησυχείς. Τα tomb raider δεν έχω ασχοληθεί οποτε δεν ξέρω να σου πω.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τωρα εβαλα εναν αλλον δισκο και περναω τα windows 7 για να το δοκιμασω.... που δε νομιζω να φταιει αυτο. το προβλημα αυτο δε το κανει μονο σε ενα παιχνιδι. το κανει σε πολλα! ειναι κουφο σε μερικα παιχνιδια να πιανει 200 fps και σε μερικα αλλα 18-20 οσο μεγαλη διαφορα κι'αν εχουν. αυτο που λενε οι αλλοι για τη cpu εμενα μου φαινεται πολυ ακυρο. ---------- Προσθήκη στις 06:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:48 ---------- @@ εβαλα σε αλλο δισκο windows 7, με τους τελευταιους drivers της ATI και τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια. το bc2 σε 1024 = 25 fps σε 1680 = 25 fps εγω λεω οτι κατι με τη μητρικη θα φταιει. αυριο θα τη παω σε ενα φιλο μου που εχει intel quad για να δουμε...
LouCi4er Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τωρα εβαλα εναν αλλον δισκο και περναω τα windows 7 για να το δοκιμασω.... που δε νομιζω να φταιει αυτο. το προβλημα αυτο δε το κανει μονο σε ενα παιχνιδι. το κανει σε πολλα! ειναι κουφο σε μερικα παιχνιδια να πιανει 200 fps και σε μερικα αλλα 18-20 οσο μεγαλη διαφορα κι'αν εχουν. αυτο που λενε οι αλλοι για τη cpu εμενα μου φαινεται πολυ ακυρο. ---------- Προσθήκη στις 06:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:48 ---------- @@ εβαλα σε αλλο δισκο windows 7, με τους τελευταιους drivers της ATI και τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια. το bc2 σε 1024 = 25 fps σε 1680 = 25 fps εγω λεω οτι κατι με τη μητρικη θα φταιει. αυριο θα τη παω σε ενα φιλο μου που εχει intel quad για να δουμε... Με τις ιδιες ρυθμισεις? Και δεν αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον να βγαζει η καρτα τα ιδια frames σε διαφορετικες αναλυσεις?
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Με τις ιδιες ρυθμισεις? Και δεν αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον να βγαζει η καρτα τα ιδια frames σε διαφορετικες αναλυσεις? δοκιμασα και τις ρυθμισεις. παλι τα ιδια.... ειτε low ειτε high.
artshadows Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 KANE KAI UPDATE στο BIOS μητρικης...
LouCi4er Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασα και τις ρυθμισεις.παλι τα ιδια.... ειτε low ειτε high. Φιλε μου,οταν σε μια αναλυση πχ 1680χ1050 εχεις πχ 30 frames ειτε βαζεις low details ειτε βαζεις high,σημαινει οτι τρως bottleneck.Πως γινεται να εχεις τα ιδια frames σε 1024 και τα ιδια ακριβως σε 1680?Σημαινει οτι ο επεξεργαστης δεν μπορει να ακολουθησει την καρτα.Δοκιμασε την αυριο στον φιλο σου με τον quad και βλεπουμε.Εκει θα δεις (λογικα) οτι σε 1920χ1080 (υποθετικα) οτι οσο θα κατεβαζεται τα φιλτρα τοσο θα ανεβαινουν τα frames.
liakjim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το εχω πει απο το 1ο post. Για να δουμε...
EddieObscurant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου,οταν σε μια αναλυση πχ 1680χ1050 εχεις πχ 30 frames ειτε βαζεις low details ειτε βαζεις high,σημαινει οτι τρως bottleneck.Πως γινεται να εχεις τα ιδια frames σε 1024 και τα ιδια ακριβως σε 1680?Σημαινει οτι ο επεξεργαστης δεν μπορει να ακολουθησει την καρτα.Δοκιμασε την αυριο στον φιλο σου με τον quad και βλεπουμε.Εκει θα δεις (λογικα) οτι σε 1920χ1080 (υποθετικα) οτι οσο θα κατεβαζεται τα φιλτρα τοσο θα ανεβαινουν τα frames. Αυτό θα ίσχυε, αν δεν έβγαζε παραπάνω frames με την 2600. edit: Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, βλέπω ότι πολλοί έχουν χαμηλά fps με διπύρηνους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπάρχει ακόμα και thread με αυτόν τον τίτλο HD 5770 and still 25 FPS . LOL!!! Δοκίμασε αν θες αυτό που λέει εδώ για τον ήχο , ο οποιος καταναλώνει πολύ cpu usage και αν θες δοκιμασε το και σε dx9 όπως εξηγεί. Επίσης το overclock που έκανες απο 2800->3000 (+7%) ήταν αρκετά μικρό και ίσως να μην πρόσεξες τη διαφορά 25χ1,07=26,75fps. Παρ' όλα αυτά δεν εξηγείται γιατί η 2600 βγάζει παραπάνω fps, εκτός αν ενεργοποιείται αυτόματα το dx11 και απο εκεί υπάρχουν οι διαφορές.
aledjo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό θα ίσχυε, αν δεν έβγαζε παραπάνω frames με την 2600. αυτο λεω και γω! ειναι αδυνατον να γινεται αυτο. επισης δε το κανει σε αυτο το παιχνιδι αλλα και σε αλλα. μερικα 2-3 πιανει 200fps και σε αλλα 3-4 πιανει παντα 25-30! εντελως κουφο. μαλλον αυριο η μεθαυριο θα το δοκιμασω σε 4πυρινο αλλα και να δουλεψει δε λυθηκε το προβλημα. ---------- Προσθήκη στις 03:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:09 ---------- μολις εκανα και update στο τελευταιο bios αλλα δεν εγινε τιποτα.... ---------- Προσθήκη στις 04:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:23 ---------- λοιπον εβαλα το παιχνιδι colic mac rae dirt 2! με ολα full και 1680 επιανε 35-45 fps. με 1024 και ολα low επιανε ακριβως τα ιδια! παντος επαιξα για λιγο στα 1680 και τα fps ηταν τις πιο πολλες φορες καπου στα 40 και το παιχνιδι πηγενε κανονικα χωρις κανενα προβλημα ή κολημα. τι σημαινει αυτο? δυστυχος δεν εχω την 2600 για να τη δοκιμασω....
aledjo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Athlon-II-X4-630-AM3-2-8GHz-Cache-2MB-Box-ADX630WFGIBOX.htm με αυτον εδω θα κανω δουλεια ή τζαμπα τα λεφτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.