ATiTool Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα με τα Windows 7 το οποιο δεν το ειχα πριν κανω την αναβαθμηση απο τα XP στα 7. Oταν παω να τρεξω ενα παιχνιδι,αλλες φορες ανοιγει και τρεχει κανονικα,ενω αλλες φορες ανοιγει αλλα εχει πολυ χαμηλοτερα FPS! η διαφορα ειναι αισθητη αφου τα FPS εαν ειναι π.χ. 200 στα κανονικα του,μπορει να ανοιξει το game και να μου το τρεχει με 40-100! Δεν μπορω να βρω που ειναι το προβλημα με τιποτα! εχει κανεις καμια ιδεα? Hardware Mobo: Asus P6T - Deluxe RAM: 3x1 1600 DDR3 GPU: Asus GTX285 CPU: Intel i7 920 HD: SSD Intel X25-E PSU: 850W modular O/S: Windows 7 Ultimate 32bit
Arxontis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως τρεχει στο background κανενα antivirus και σκαναρει ? η καποια αλλη εφαρμογη?
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίξε και μια ματιά στις θερμοκρασίες CPU/κάρτας και στις συχνότητες λειτουργίας τους κατά το gaming. Υποθέτω πως στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια ε;
ATiTool Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 η συχνοτητες CPU και GPU ανεβαινουν και παιζουν στα full οπως πρεπει παιδια δεν ειναι εκει το προβλημα. ουτε κανενα AV δεν τρεχει,αλλα και να ετρεχε δεν θα ητανε προβλημα...
Nik.K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 κανεις τις διαφορες αναβαθμισεις των Windows (οχι οδηγων) μεσω Windows Update ? αν οχι μπορει να φταιει αυτο...
ATiTool Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εννοεις της ενημερωσης που κανεις μεσω του Windows Update,ναι της κανω ολες.
Luciddream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 η συχνοτητες CPU και GPU ανεβαινουν και παιζουν στα full οπως πρεπει παιδια δεν ειναι εκει το προβλημα. εγώ πάντως καταλαβαίνω έυκολα οτι έχω ξεχάσει να ανοίξω το δεύτερο fan της κάρτας γραφικών απτο οτι βλέπω πεσμένα frames ... επηρεάζει την κάρτα η θερμοκρασία της ... οι συχνότητες της gpu που βλέπεις οτι ανεβαίνουν..? αν και μπορεί στην περίπτωση σου να είναι κάτι άλλο.. (π.χ κάποιο κολλημένο πρόγραμμα η κάποιος ιός που σου σκίζει την cpu..)
ATiTool Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 οχι ολα δουλευουν ρολοι,ουτε η CPU ειναι τεζαρισμενη ουτε η RAM και ουτε εχω πουθενα αυξημενες θερμοκρασιες! αστα να πανε! δουλευει λες και εχει αποκτηση αισθηση διαθεσης!
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παλιά με τα vista. Επιλεκτικά χωρίς να τρέχει τίποτα στο background, άρχιζα ένα game και δεν ψηνόταν να τρέξει κανονικά. Έκλεινα το game, το ξανάνοιγα --- Ok (όσες ώρες και να έπαιζα). Δε συνέβαινε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, όποτε ήθελε, απλά. Για να εμψυχώσω, να μην παραλείψω το γεγονός πως δεν κατάφερα ποτέ να βρω τι φταίει αλλά ψυλλιάζομαι driver bug, είσαι updated;
ATiTool Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 liopyr ακριβως αυτο το προβλημα εχει! και καμια φορα μπορει να εχει κανονικα FPS αλλα η να κολλαει η να κανει ενα τρεμουλο μικρο η οθονη σαν να εχεις χαμηλα FPS!
Astromeri Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό, αν και σπάνια. Μερικές φορές όταν ανοίγω κάποιο game τρώει κάτι περίεργα spikes αλλά άμα το κλείσω και το ξανά ανοίξω τρέχει κανονικά.
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 και σε έμενα το ίδιο κάνει έχω το σύστημα της υπογραφής μου και στο gta iv κολαει συνεχεία @ATiTool τα windows σου είναι αυθεντικά;;
ATiTool Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 υποψιαζεσε οτι μπορει να φταιει το copy των windows? δεν νομιζω γιατι ολα δουλευουν ρολοι!
Tompgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για εγκατεστησε μια προηγουμενη εκδοση των drivers τησ gpu να δεις θα κανει το ιδιο προβλημα
rafail1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 υποψιαζεσε οτι μπορει να φταιει το copy των windows? δεν νομιζω γιατι ολα δουλευουν ρολοι! ποτέ δεν ξέρεις διάβασα ότι μπορεί να φταίει το VSync απενεργοποίησε το και δοκίμασε να μπεις σε ένα παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.