Προς το περιεχόμενο

Windows 7 πολυ περιεργο προβλημα στα games!

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα με τα Windows 7 το οποιο δεν το ειχα πριν κανω την αναβαθμηση απο τα XP στα 7.

Oταν παω να τρεξω ενα παιχνιδι,αλλες φορες ανοιγει και τρεχει κανονικα,ενω αλλες φορες ανοιγει αλλα εχει πολυ χαμηλοτερα FPS! η διαφορα ειναι αισθητη αφου τα FPS εαν ειναι π.χ. 200 στα κανονικα του,μπορει να ανοιξει το game και να μου το τρεχει με 40-100!

Δεν μπορω να βρω που ειναι το προβλημα με τιποτα! εχει κανεις καμια ιδεα?

Hardware

Mobo: Asus P6T - Deluxe

RAM: 3x1 1600 DDR3

GPU: Asus GTX285

CPU: Intel i7 920

HD: SSD Intel X25-E

PSU: 850W modular

O/S: Windows 7 Ultimate 32bit

Δημοσ.

Ρίξε και μια ματιά στις θερμοκρασίες CPU/κάρτας και στις συχνότητες λειτουργίας τους κατά το gaming.

Υποθέτω πως στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια ε;

Δημοσ.

η συχνοτητες CPU και GPU ανεβαινουν και παιζουν στα full οπως πρεπει παιδια δεν ειναι εκει το προβλημα. ουτε κανενα AV δεν τρεχει,αλλα και να ετρεχε δεν θα ητανε προβλημα...

Δημοσ.
η συχνοτητες CPU και GPU ανεβαινουν και παιζουν στα full οπως πρεπει παιδια δεν ειναι εκει το προβλημα.

εγώ πάντως καταλαβαίνω έυκολα οτι έχω ξεχάσει να ανοίξω το δεύτερο fan της κάρτας γραφικών απτο οτι βλέπω πεσμένα frames ... επηρεάζει την κάρτα η θερμοκρασία της ... οι συχνότητες της gpu που βλέπεις οτι ανεβαίνουν..?

αν και μπορεί στην περίπτωση σου να είναι κάτι άλλο.. (π.χ κάποιο κολλημένο πρόγραμμα η κάποιος ιός που σου σκίζει την cpu..)

Δημοσ.

οχι ολα δουλευουν ρολοι,ουτε η CPU ειναι τεζαρισμενη ουτε η RAM και ουτε εχω πουθενα αυξημενες θερμοκρασιες! αστα να πανε! δουλευει λες και εχει αποκτηση αισθηση διαθεσης!:P

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παλιά με τα vista.

Επιλεκτικά χωρίς να τρέχει τίποτα στο background, άρχιζα ένα game και δεν ψηνόταν να τρέξει κανονικά.

Έκλεινα το game, το ξανάνοιγα --- Ok (όσες ώρες και να έπαιζα).

Δε συνέβαινε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, όποτε ήθελε, απλά.

Για να εμψυχώσω, να μην παραλείψω το γεγονός πως δεν κατάφερα ποτέ να βρω τι φταίει αλλά ψυλλιάζομαι driver bug, είσαι updated;

:-D

Δημοσ.

liopyr ακριβως αυτο το προβλημα εχει!

και καμια φορα μπορει να εχει κανονικα FPS αλλα η να κολλαει η να κανει ενα τρεμουλο μικρο η οθονη σαν να εχεις χαμηλα FPS!

Δημοσ.

Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό, αν και σπάνια.

Μερικές φορές όταν ανοίγω κάποιο game τρώει κάτι περίεργα spikes αλλά άμα το κλείσω και το ξανά ανοίξω τρέχει κανονικά.

Δημοσ.
υποψιαζεσε οτι μπορει να φταιει το copy των windows? δεν νομιζω γιατι ολα δουλευουν ρολοι!

ποτέ δεν ξέρεις

διάβασα ότι μπορεί να φταίει το VSync απενεργοποίησε το και δοκίμασε να μπεις σε ένα παιχνίδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...