sleepless9 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τελευταια εχω προβλημα στα cine prisma και sport. Μου βγαζει οτι δε μπορουν να συντονιστουν. Ολα τα υπολοιπα της ερτ ειναι μια χαρα. Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα στην Αθηνα; Ίδιο πρόβλημα στη Θεσσαλονικη... Εδω και καιρό δεν πιάνω συγκεκριμένα αυτά τα 3 ενώ όλα τα άλλα της ερτ και digea πιάνουν τέλεια. Λειτουργούσαν κανονικα πριν αλλά πλέον δεν εμφανίζονται καθόλου στο scan.
rebel2000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Άκουσα σήμερα απο έναν ότι τα βλέπει κανονικά(Θεσσαλονίκη) τα κανάλια της ερτ. Είναι κανείς άλλος που τα βλέπει?
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Kαλά είναι ηλίθιοι εκεί στην ΕΡΤ? Διάβασα κι εγώ ότι έγιναν ψηφιακά, πάω ψάχνω και τπτ. Καλά γιατί σε MPEG2 και όχι σε 4? Δηλαδή πρέπει να πάρουμε 2-3 αποκωδικοποιητές για να τα πιάνουμε όλα?
antonl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 @^: Ένας αποκωδικοποιητής MPEG4 αρκεί και για την ERT digital.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 facepalm.jpg
EnDmOsT Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα και απο εμενα. Ειμαι απο τις Συκιες (θεσσαλονικη) και αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα με την ερτ ,δεν πιανουν ουτε τα αναλογικα ουτε τα ψηφιακα. Εκτος απο prisma+ κλπ. (Εχω καινουργια τηλεοραση αγορασμενη προ μηνος) Στο μαγαζι που δουλευω ομως στην Μαρτιου (ανατολικη θεσσαλονικη) πιανουν τα αναλογικα. (για ψηφιακα δεν γνωριζω). Καποιος που να γνωριζει κατι?
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ και λίγο καιρό έχουν αλλάξει οι συχνότητες στις οποίες εξέπεμπε η ψηφιακή ερτ. Νομίζω ότι τώρα είναι στο 49UHF.
^VAMPIRE^ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 παιδια ξερει κανενας ποιες ειναι οι ψηφιακες συχνοτητες απο mad/mtv στην Αθηνα?54 και 63 δεμ τα πιανει εμενα και μαλλον παιρνω απο Υμηττο
jason_rethymno Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ε γ@μώ την ΕΡΤ τους γ@μω .Ακόμα δε τα πιάνω τα ψηφιακά τους .Αει στο διαλο πια!
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 @^: Ένας αποκωδικοποιητής MPEG4 αρκεί και για την ERT digital. Είσαι σίγουρος? Aφού σε mpeg 2 λεμε πως εκπέμπουν. Εγώ πάντως δεν τα πιάνω.
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 τελευταια εχω προβλημα στα cine prisma και sport. Μου βγαζει οτι δε μπορουν να συντονιστουν. Ολα τα υπολοιπα της ερτ ειναι μια χαρα. Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα στην Αθηνα; Πριν λιγο καιρο ειχα το συγκεκριμενο προβλημα στο οποιο βρηκα τι φταιει και το αναφερω γιατι μπορει αρκετοι να αντιμετωπισουν το ιδιο. Τα συμπτωματα ειναι ο μη συντονισμος με αποτελεσμα μαυρη οθονη ή συνεχη κοψιματα της εικονας που κανουν δυσκολη την παρακολουθηση του προγραμματος. Ειχα συνηδητοποιησει απο καιρο οτι μετα απο λιγο καιρο oti to περασμα του σηματος μεσα απο dvd-r συσκευη μπορει να επιφερει αλλοιωση του σηματος με αποτελεσμα χιονακια σε αναλογικη συνδεση. Με τη φυση του ψηφιακου σηματος το προβλημα αυτο μπορει να μην εχει κανενα αντικτυπο στο σημα αλλα...ειναι δυνατος να προκαλεσει απωλεια του συντονισμου ή αλλεπαληλα κοψιματα στην εικονα οχι ομως σε ολα τα καναλια αλλα μπορει να δειχνουν μια χαρα και αλλα να εχουν τα προαναφερθεντα προβληματα. Αν σας συμβει αυτο απλα βαλτε απ ευθειας την κεραια στην τηλεοραση για να δειτε αν φτιαχνει η εικονα
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 άσχετο, νομικά μπορεί κάποιος να απαιτήσει να μην πληρώνει ΕΡΤ? Aν και δεν έχει νόημα γιατί τελικά αν δεν το βάζουν στην ΔΕΗ θα την πληρώνουμε έμμεσα μέσω των φόρων...
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Είσαι σίγουρος? Aφού σε mpeg 2 λεμε πως εκπέμπουν. Εγώ πάντως δεν τα πιάνω. Ναι. Τουλάχιστον όλοι MPEG-4 decoders που χω δει είναι συμβατοί με MPEG-4. Ίσως υπάρχει και κάπου η εξαίρεση, τι να σου πω...
jason_rethymno Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Όλα καλά τώρα. εδώ κ 3 μέρες τα πίανω και τα 3 ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ τέλεια.Συνολο 16 ψηφιακά κανάλια .
altkon Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οι συχνότητες επίγειας ψηφιακής μετάδοσης των προγραμμάτων της ΝΕΤ, της ΕΤ1, της ΕΤ3 και του καναλιού της Βουλής θα είναι οι εξής: • Περιοχή Αττικής: κανάλι 52 UHF από τον πομπό του Υμηττού και • Περιοχή Θεσσαλονίκης: κανάλι 26 UHF από τον πομπό του Χορτιάτη Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2010 σταμάτησε η αναλογική μετάδοση της ΕΤ3 http://greekdigitaltv.blogspot.com/2010/09/27-2010.html Ενω διαμενω στην Βουλα μπορω και πιανω ολα τα ψηφιακα καναλια απο τον Υμηττο με την Samsung TV-Monitor MPEG2 που εχω ενω με την μεταγενεστερη Samsung συμβατοτητας MPEG4 δεν μπορω να τα πιασω ως ψηφιακα παρα μονο ως αναλογικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα