jason_rethymno Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3640711&postcount=179
jason_rethymno Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδιά! Εχω ένα πρόβλημα με τον αποδοκωδικοποιητή που αγόρασα για να πιάνω ψηφιακά τα κανάλια. Βασικά όταν πρωτοβγήκε η ανακοίνωση απο το insomnia.gr για τα κανάλια της ΕΡΤ έσπευσα και τα αποθήκευσα. Το ίδιο απόγευμα σε όλα τα κανάλια της ΕΡΤ η τηλεόρασή μου έλεγε ανύπαρκτο σήμα και από τότε δεν τα ξαναέπιασα ποτέ! Πιάνω σπορ+, σινε+ και πρισμα+ αλλα με χάλια σήμα που όλο κολάει. Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται;; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3640711&postcount=179
runner69 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εχει γραφτει σε προηγουμενα post οτι τα νεα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ εκπεπονται προς το παρον μονο απο Παρνηθα γιατι εχει σταματησει η εκπομπη απο Υμηττο
runner69 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εχει γραφτει σε προηγουμενα post οτι τα νεα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ εκπεπονται προς το παρον μονο απο Παρνηθα γιατι εχει σταματησει η εκπομπη απο Υμηττο
disqualified Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εχει γραφτει σε προηγουμενα post οτι τα νεα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ εκπεπονται προς το παρον μονο απο Παρνηθα γιατι εχει σταματησει η εκπομπη απο Υμηττο Μαλλον το αντιθετο συμβαινει. η παρνηθα εχει σταματησει σιγουρα για τα υπολοιπα καναλια τα οποια εκπεμπονται μονο αναλογικα απο εκει. Ο Υμμητος εκπεμπει και αναλογικα και ψηφιακα. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι αν η ερτ εκπεμπει ψηφιακα απο Παρνηθα. Σιγουρα εκπεμπει απο Υμηττο Εκτος αν υπαρχει κατι το οποιο δεν εχει παρει το αυτι μου και εχω εγω λαθος.
disqualified Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εχει γραφτει σε προηγουμενα post οτι τα νεα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ εκπεπονται προς το παρον μονο απο Παρνηθα γιατι εχει σταματησει η εκπομπη απο Υμηττο Μαλλον το αντιθετο συμβαινει. η παρνηθα εχει σταματησει σιγουρα για τα υπολοιπα καναλια τα οποια εκπεμπονται μονο αναλογικα απο εκει. Ο Υμμητος εκπεμπει και αναλογικα και ψηφιακα. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι αν η ερτ εκπεμπει ψηφιακα απο Παρνηθα. Σιγουρα εκπεμπει απο Υμηττο Εκτος αν υπαρχει κατι το οποιο δεν εχει παρει το αυτι μου και εχω εγω λαθος.
alcemist Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Η ΕΡΤ δεν εκπέμπει ψηφιακά από Πάρνηθα. Μόνο αναλογικά. Εξέπεμψε ψηφιακά για λίγο στην αρχή και από Πάρνηθα και από Υμηττό αλλά μετά από λίγες μέρες η ψηφιακή εκπομπή από Πάρνηθα διακόπηκε (όχι η αναλογική). Από Υμηττό κανονικά.
alcemist Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Η ΕΡΤ δεν εκπέμπει ψηφιακά από Πάρνηθα. Μόνο αναλογικά. Εξέπεμψε ψηφιακά για λίγο στην αρχή και από Πάρνηθα και από Υμηττό αλλά μετά από λίγες μέρες η ψηφιακή εκπομπή από Πάρνηθα διακόπηκε (όχι η αναλογική). Από Υμηττό κανονικά.
SupaCoopa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παντως η ΕΤ-1 εκπεμπει πλεον αρκετες φορες σε 16:9 (οπως το LOST που ειχε παρα πολυ ωραια εικονα,πλουσια) ! Πολυ καλη εικονα απο την ΕΤ1 Το LOST απο το ψηφιακο σε 42" ηταν καλυτερο απο τα 350αρια ντιβεξακια! 5ος κυκλος βεβαια, αλλα 'νταξ... Κατι ειναι και αυτο Και η ΝΕΤ αψογη εικονα στα ματς του Champions League
paplomatothiki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πολυ καλη εικονα απο την ΕΤ1 Το LOST απο το ψηφιακο σε 42" ηταν καλυτερο απο τα 350αρια ντιβεξακια! 5ος κυκλος βεβαια, αλλα 'νταξ... Κατι ειναι και αυτο Και η ΝΕΤ αψογη εικονα στα ματς του Champions League Οντως , η ΕΤ-1 εχει περισσοτερο "κινηματογραφικη" εικονα , πιο απαλα χρωματα απο τα ιδιωτικα καναλια !
Michie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ωχ σορρυ βρε παίδες αλλά δεν καταφέρνω ποτέ να βρώ αυτό που ψάχνω και αναγκάζομαι και ρωτάω..! Και δεν έχουμε κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα αυτό; απλά περιμένουμε; τι τα δώσαμε τα λεφτάκια μας για τον αποκωδικοποιητή; φφφφφ σορρυ κ πάλι
Michie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ωχ σορρυ βρε παίδες αλλά δεν καταφέρνω ποτέ να βρώ αυτό που ψάχνω και αναγκάζομαι και ρωτάω..! Και δεν έχουμε κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα αυτό; απλά περιμένουμε; τι τα δώσαμε τα λεφτάκια μας για τον αποκωδικοποιητή; φφφφφ σορρυ κ πάλι
Pakos80 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Έχω συνδέσει την εσωτερική κεραία στον αποκωδικοποιητή αλλά δεν μπορώ να πιάσω τα κανάλια, μία αριστερά μια δεξιά, πάνω κάτω και κάθε φορά διαφορετικό κανάλι και μιλάμε μόνο πιάνει κανάλι 46 ή 47 ή 48. Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος ενισχυτής για εσωτερική και που μπορώ να τον βρώ σχετικά φθηνά αν αυτή είναι η λύση?
disqualified Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 τελευταια εχω προβλημα στα cine prisma και sport. Μου βγαζει οτι δε μπορουν να συντονιστουν. Ολα τα υπολοιπα της ερτ ειναι μια χαρα. Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα στην Αθηνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα