GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ουτε εγω πιανω . Τα επιασα κανονικοτατα την πρωτη μερα και χθες επειτα απο 1 βδομαδα που δεν επιανα τιποτα εκανα ξανα scan και μου επιασε 20 καναλια τα παλια κλασσικα . ΕΤ1 - ΝΕΤ - ΕΤ3 κτλπ ουτε καν τα ειδε να υπαρχουν . Θεσσαλονικη μερια
SupaCoopa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Στην Αθηνα το δευτερο μπουκετο ψηφιακων σταματησε απο Παρνηθα αλλα συνεχιζει απο Υμηττο. Επισης σταματησε απο Πηλιο.
kurkosdr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 http://alterthess.blogspot.com/2010/09/blog-post_7821.htmlκαι το ερώτημα είναι , μεχρι πότε θα μεινουν down?? απο αιγινα τουλαχιστον θα εκπεμπψουν; Και το κακό ειναι οτι χαθηκε η ET3 απο Πάρνηθα, που εξεπεμπε στα 52 UHF. Υποτιθεται οτι εκπεμπει και απο 12 VHF, αλλα η τηλεοραση μου δεν το βλεπει καν. Γενικα, για να ξερουμε απο που εκπέμπει τι: Αναλυτικη λιστα καναλιων Αττικής Παντως, ποτε η ΕΡΤ θα βαλει μυαλο, ωστε να παρατησει το MPEG2 και να παει στο MPEG4; Αφου υπαρχει η γενικη επιθυμια να χωρεσουν 4 ψηφιακα καναλια σε ενα καναλι, γιατι δεν παμε σε MPEG4 που μπορει να το κανει χωρις απωλεια ποιότητας; Δηλαδη για χαρη της "προς τα πισω συμβατότητας" θα ταλαιπωρουμαστε για τα επομενα 40 χρονια (και λιγα λεω), προσπαθωντας να χωρεσουμε MPEG2 streams σε απαγορευτικα χαμηλα bitrate, επειδη δεν μπορουν μερικοι να δωσουν 35E για εναν αποκωδικοποιητη; Με την ιδια λογικη, θα επρεπε να ειχαμε μεινει στα συστηματα των 400-κατι γραμμων και να μην πηγαιναμε ποτε στο PAL.
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 αν μπορει κανεις να ριξει ενα screenshot για το πως φαινονται τα καναλια...
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 συνεχιζω και σημερα να μην βλεπω ΕΤ 1 - ΝΕΤ - ΕΤ 3 δεν μου τα πιανει καν πλεον .... κανεις κατι ?
kurkosdr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 συνεχιζω και σημερα να μην βλεπω ΕΤ 1 - ΝΕΤ - ΕΤ 3 δεν μου τα πιανει καν πλεον .... κανεις κατι ? Ειπαμε, ο αναμεταδοτης ειναι off. Επειδη ειμαι Ιωαννινα τωρα, αν μπορει καποιος ας το επιβεβαιωσει οτι οντως ειναι off.
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 περιεργο . Γιατι χθες το πρωι στην δουλεια στην Κωλεττη στο MediaMarkt Σταθμος επιασα κανονικα ΕΤ 1 - ΝΕΤ - ΕΤ3 και ραδιο σε ενα monitor - tv που ανοιξα για βιτρινα
kurkosdr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 περιεργο . Γιατι χθες το πρωι στην δουλεια στην Κωλεττη στο MediaMarkt Σταθμος επιασα κανονικα ΕΤ 1 - ΝΕΤ - ΕΤ3 και ραδιο σε ενα monitor - tv που ανοιξα για βιτρινα Η κεραια θα βλέπει παρνηθα. Ο αναμεταδοτης του Υμμητου ειναι ο κλειστος.
jason_rethymno Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ε ρε να πάρει .Τώρα που ήρθα Αθήνα βρήκανε να κοψουν την αναμετάδοση των ψηφιακών της ΕΡΤ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 εμένα πιάνει ακόμα αλλά με glitces & artifacts που σημαίνει ότι η κεραία μου εκτός από Υμηττό πιάνει και κάτι ψιλά από Αίγινα
poihths Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ε ρε να πάρει .Τώρα που ήρθα Αθήνα βρήκανε να κοψουν την αναμετάδοση των ψηφιακών της ΕΡΤ. αν πιανεις τα αναλογικα .. μην σκας μια τρύπα στο νερο είναι ... ειδικα στο ant1 το αναλογικο είναι καλύτερο εκτος αν θες να βλεπεις την βύζαρου στο bigbrother σε HD
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Η κεραια θα βλέπει παρνηθα. Ο αναμεταδοτης του Υμμητου ειναι ο κλειστος. Θεσσαλονικη ειμαι
paplomatothiki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Παντως παιδια , κοιτουσα το σημα του ΑΝΤ1...τραγικο !!! Η Μαρια Χουκλη νομιζω οτι ακομα και στην ΕΤ-3 θα φαινοταν καλυτερη !
jason_rethymno Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κανένα νέο για το ποτε θα αρχίσουν πάλι τις αναμεταδόσεις έχουμε?
repakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Εγώ από Θεσσαλονίκη πιάνω τα ετ1 νετ και ετ3 αλλά τα λεγόμενα ψηφιακά της ερτ οχι. ξέρει κανείς αν θα τα καταργήσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα