Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε εγω πιανω . Τα επιασα κανονικοτατα την πρωτη μερα και χθες επειτα απο 1 βδομαδα που δεν επιανα τιποτα εκανα ξανα scan και μου επιασε 20 καναλια τα παλια κλασσικα . ΕΤ1 - ΝΕΤ - ΕΤ3 κτλπ ουτε καν τα ειδε να υπαρχουν . Θεσσαλονικη μερια

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Αθηνα το δευτερο μπουκετο ψηφιακων σταματησε απο Παρνηθα αλλα συνεχιζει απο Υμηττο. Επισης σταματησε απο Πηλιο.

Δημοσ.
http://alterthess.blogspot.com/2010/09/blog-post_7821.html

και το ερώτημα είναι , μεχρι πότε θα μεινουν down?? απο αιγινα τουλαχιστον θα εκπεμπψουν;

Και το κακό ειναι οτι χαθηκε η ET3 απο Πάρνηθα, που εξεπεμπε στα 52 UHF. Υποτιθεται οτι εκπεμπει και απο 12 VHF, αλλα η τηλεοραση μου δεν το βλεπει καν.

Γενικα, για να ξερουμε απο που εκπέμπει τι: Αναλυτικη λιστα καναλιων Αττικής

Παντως, ποτε η ΕΡΤ θα βαλει μυαλο, ωστε να παρατησει το MPEG2 και να παει στο MPEG4; Αφου υπαρχει η γενικη επιθυμια να χωρεσουν 4 ψηφιακα καναλια σε ενα καναλι, γιατι δεν παμε σε MPEG4 που μπορει να το κανει χωρις απωλεια ποιότητας; Δηλαδη για χαρη της "προς τα πισω συμβατότητας" θα ταλαιπωρουμαστε για τα επομενα 40 χρονια (και λιγα λεω), προσπαθωντας να χωρεσουμε MPEG2 streams σε απαγορευτικα χαμηλα bitrate, επειδη δεν μπορουν μερικοι να δωσουν 35E για εναν αποκωδικοποιητη; Με την ιδια λογικη, θα επρεπε να ειχαμε μεινει στα συστηματα των 400-κατι γραμμων και να μην πηγαιναμε ποτε στο PAL.

Δημοσ.
συνεχιζω και σημερα να μην βλεπω ΕΤ 1 - ΝΕΤ - ΕΤ 3 δεν μου τα πιανει καν πλεον .... κανεις κατι ?

Ειπαμε, ο αναμεταδοτης ειναι off. Επειδη ειμαι Ιωαννινα τωρα, αν μπορει καποιος ας το επιβεβαιωσει οτι οντως ειναι off.

Δημοσ.

περιεργο . Γιατι χθες το πρωι στην δουλεια στην Κωλεττη στο MediaMarkt Σταθμος επιασα κανονικα ΕΤ 1 - ΝΕΤ - ΕΤ3 και ραδιο σε ενα monitor - tv που ανοιξα για βιτρινα

Δημοσ.
περιεργο . Γιατι χθες το πρωι στην δουλεια στην Κωλεττη στο MediaMarkt Σταθμος επιασα κανονικα ΕΤ 1 - ΝΕΤ - ΕΤ3 και ραδιο σε ενα monitor - tv που ανοιξα για βιτρινα

Η κεραια θα βλέπει παρνηθα. Ο αναμεταδοτης του Υμμητου ειναι ο κλειστος.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα πιάνει ακόμα αλλά με glitces & artifacts που σημαίνει ότι η κεραία μου εκτός από Υμηττό πιάνει και κάτι ψιλά από Αίγινα :P

Δημοσ.
Ε ρε να πάρει .Τώρα που ήρθα Αθήνα βρήκανε να κοψουν την αναμετάδοση των ψηφιακών της ΕΡΤ.

αν πιανεις τα αναλογικα .. μην σκας

μια τρύπα στο νερο είναι ... ειδικα στο ant1 το αναλογικο είναι καλύτερο

εκτος αν θες να βλεπεις την βύζαρου στο bigbrother σε HD :lol:

Δημοσ.

Εγώ από Θεσσαλονίκη πιάνω τα ετ1 νετ και ετ3 αλλά τα λεγόμενα ψηφιακά της ερτ οχι. ξέρει κανείς αν θα τα καταργήσουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...