Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από σήμερα, τα κανάλια της ΕΡΤ εκπέμπουν πλέον σε ψηφιακή μετάδοση με πρότυπο MPEG2. Η μετάδοση ξεκίνησε στις 19:20 με το δεύτερο multiplex της ΕΡΤ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς το παρόν. Όσοι έχουν τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή ή συσκευή που υποστηρίζουν το πρότυπο DVB-T μπορούν να πιάσουν τα κανάλια στην Αθήνα από το κανάλι 52 UHF και στη Θεσσαλονίκη από το κανάλι 26 UHF. Σύντομα αναμένεται η μετάδοση των καναλιών και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Τα κανάλια που εκπέπονται είναι:

• ΕΤ-1
  • ΝΕΤ
  • ΕΤ-3
  • ΒΟΥΛΗ

Εκπέμπονται επίσης και τα 5 ραδιόφωνα της ΕΡΤ:

• ΕΡΑ-ΝΕΤ
  • ΕΡΑ2
  • ΕΡΑ3
  • ΕΡΑ Sport
  • ΚΟΣΜΟΣ

Source.png Πηγή: mediablog.gr

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επιτέλους....(όχι ότι βλέπω TV αλλά τα σκάμε που τα σκάμε...)

Δημοσ.
...

Σύντομα αναμένεται η μετάδοση των καναλιών και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

...

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού και για τα κανάλια της DIGEA πάει και έρχεται αλλά τα κρατικά που τα πληρώνουμε όλοι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ;

Να δείτε ότι πρώτα θα μπει ο αναμεταδότης της DIGEA στην Σύρο και μετά θα δούμε τα κρατικά μας εδώ στα νησιά!!!

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητέ μου Δημήτρη η είδηση είναι .... ό,τι να 'ναι!!!!

Δεν εκπέμπει σε MPΕG4 αλλά σε MPΕG2 όπως έκανε εδώ και μερικά χρόνια με τα λεγόμενα "ψηφιακά της ΕΡΤ".

Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλετε αυτή η παραπληροφόρηση και τι σκοπό έχει... Ελπίζω να είναι μόνο του mediablog.gr γιατί στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ δεν αναφέρει τίποτα ούτε για την MPΕG2 εκπομπή!!

Και στον δέκτη μου που δεν έχει MPEG4, αλλά MPEG2 τα βλέπω μία χάρα... Άρα διασταυρώσαμε την πατάτα της είδησης!!

Επεξ/σία από zanzavar
Δημοσ.
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού και για τα κανάλια της DIGEA πάει και έρχεται αλλά τα κρατικά που τα πληρώνουμε όλοι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ;

Να δείτε ότι πρώτα θα μπει ο αναμεταδότης της DIGEA στην Σύρο και μετά θα δούμε τα κρατικά μας εδώ στα νησιά!!!

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Φίλε μου νησιώτη από ότι φαίνεται μπορείς να δεις τα κανάλια της ΕΡΤ με τέλειο ψηφιακό σήμα αλλά θα είναι MPEG2!!!

Δημοσ.
Αγαπητέ μου Δημήτρη η είδηση είναι .... ό,τι να 'ναι!!!!

Δεν εκπέμπει σε MPΕG4 αλλά σε MPΕG2 όπως έκανε εδώ και μερικά χρόνια με τα λεγόμενα "ψηφιακά της ΕΡΤ".

Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλετε αυτή η παραπληροφόρηση και τι σκοπό έχει... Ελπίζω να είναι μόνο του mediablog.gr γιατί στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ δεν αναφέρει τίποτα ούτε για την MPΕG2 εκπομπή!!

Και στον δέκτη μου που δεν έχει MPEG4, αλλά MPEG2 τα βλέπω μία χάρα... Άρα διασταυρώσαμε την πατάτα της είδησης!!

Χαλάρωσε, κάνε ένα κιτ κατ.

Και η πηγή το είχε λάθος και το διορθώσανε/διορθώσαμε. Αλλά από περιέργεια, τι "σκοπό" μπορεί να είχαμε με τη συγκεκριμένη "παραπληροφόρηση" ;

• Super Moderators
Δημοσ.

να δούμε πότε επιτέλους θα εκμπέμπει και από Υμηττό η DIGEA τα τοπικά κανάλια που άρχισε 1 Σεπτεμβρίου από Αίγινα, κανονικά έπρεπε να γίνεται ταυτόχρονη εκπομπή και από τα 2 σημεία αλλά κλασικά αυτά είναι "λεπτομέρειες"...

Δημοσ.

Εγώ χαλαρός είμαι αλλά δε μίλησα για τον Δημήτρη εδώ. Καταλαβαίνω ότι απλά ο Δημήτρης δημοσίευσε κάτι που βρήκε αλλού και αυτό ήταν, τελείωσε.

Δε μπορώ όμως να δεχτώ ότι αυτός που το έγραψε στο mediablog δεν άνοιξε την τηλεόρασή του πριν το κάνει... Ή να μπει στο site στης ΕΡΤ να δει τι έχει ανακοινώσει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οκ το είδαμε και αυτό, HD εικόνα όμως πότε θα δούμε...

προτιμώ σύντομα 16:9 από όλους και ας αργήσει παραπάνω το HD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...