Προς το περιεχόμενο

εγγραφη dvd σε mac

cmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. δεν εχω πολυ καιρο mac και θα ηθελα να βρω ενα προγραμμα για να μπορω να γραφω σε dvd ταινιες με υποτιτλους που εχω κατεβασει. κατι σαν το convertxtodvd των windows. εχω δοκιμασει κατι αλλα δε βρισκω ακρη. Επισης κατι για αντιγραφη θα ηταν χρησιμο. βοηθεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας. δεν εχω πολυ καιρο mac και θα ηθελα να βρω ενα προγραμμα για να μπορω να γραφω σε dvd ταινιες με υποτιτλους που εχω κατεβασει. κατι σαν το convertxtodvd των windows. εχω δοκιμασει κατι αλλα δε βρισκω ακρη. Επισης κατι για αντιγραφη θα ηταν χρησιμο. βοηθεια?

submerge τις κάνεις mp4 και τις καις.Αν το dvd player δεν παίζει mp4 δεν μπορω να σε βοηθήσω...

To Toast Tutanium, αν δεν κάνω λάθος, σου μετατρέπει τα Avi σε DVD και σου βάζει αυτόματα και τους υπότιτλους, αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

To Toast Tutanium, αν δεν κάνω λάθος, σου μετατρέπει τα Avi σε DVD και σου βάζει αυτόματα και τους υπότιτλους, αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

+1!!!!

φιλε μου τα παραθυρα δνε τα χρειαζεσαι..υπαρχουν ολες οι αντιστοιχες εφαρμογες σε macintosh και πολλες φορες αποκρινονται και καλυτερα!

bootcamp ^^

καλο θα ειανι σε νεους χρηστες να μην δινουμε τη ευκολη λυση..μιας και ekane ο φιλος το switch καλο θα ειανι να βρει τον δρομο του σε προγραμματα του νεουπλεον λειτουργικου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...