EfiR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί;Πλάκα θα έχει! ---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ---------- Ωραίο και αυτό!Καμία άλλη ιδέα;
Arxontis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 η καλυτερη φαση ειναι να πας σε ενα μαγαζι οπως ειναι το Ανεκδοτο,ρεζερβα ή καποια αλλα μαγαζακια που εχουν τρελα πραγματα κουπες μαξιλαρια κουβερτες σε περιεργα σχηματα σχεδια χρωματα με πρωτοτυπες εκφρασεις χαβαλετζιδικου αλλα και σοβαρου εως γλυκαναλατου υφους. Παντα στα δωρα εγω τουλαχιστον κοιταω να ειναι κατι ου θα το βλεπει και θα της προκαλει ενα χαμογελο αλλα και θα το χρησιμοποιει και οχι μετα απο λιγο καιρο να το πεταξει στην ακρη την ντουλαπας - σερταριου και να το ξεχασει ... εγω στη πρωη (πλεον)κοπελα μου ειχα παρει μια κουπα που ειχε ενα γυμνο αντρα (με το βοξερακι μονο ) και στους αστραγαλους το παντελονι.. Απο διπλα εγραφε Σε Βλεπω Και Μου Σηκωνετε.. Βεβαια ... οταν εβαζες ζεστο νερο μεσα η καφε... Του σηκωνοτανε... Το παντελονι! (φαινοταν σαν να το φορουσε) και ετσι λοιπον και το πονηρο μυνημα περασα δια μεσω γελιου .. και μετα απο χρονια που ξαναβρεθηκαμε κατα τυχη και πηγα σπιτι της για καφε χρησιμοποιουσε τη κουπα που της ειχα παρει. Και οταν την ρωτησα "Καλα ρε ακομα την εχεις?" απαντησε το εξης . "Εννοειτε ! Πινω το καφε μου με χαμογελο" Οποτε κοιτα να παρεις κατι εξυπνο φτηνο για να μπορεις να κανεις τη διαφορα. Αν δε το εκτιμησει δε πειραζει αυτη χανει Kαι συγνωμη αν στις 17 αρες παρεις σβαροφσκι αμα σου πεσει καμια 25αρα τι θα της παρεις? αμαξι? (ολα αυτα με χαβαλε ετσι? )
eSATA Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι σίγουρος ότι το LED ντουζ θα το χρησιμοποιεί μέχρι να βουλώσει από τα άλατα.
eSATA Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ θα πάρεις πολλές ιδέες. http://www.skroutz.gr/c/234/eidh-dwrwn.html
skipperas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το τηλέφωνο του ντούζ έχει προοπτικές....... Είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναπάς σπίτι της,να της το φτιάξεις και καλα!! και που ξέρεισ ίσωσ να το δοκιμάσετε και μαζί! Χαχαχα Ή και κανά σβαρόφσκι..για το λαιμό! (Αυτά σε περίπτωση που γουστάρεις να παιχτεί τίποτα) Διαφορετικά,κάτι από body shop,accessories έως 15 το πολύ!Σιγά μη ξοδευτείς κιόλας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.