EfiR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάτι πρωτότυπο ή χρήσιμο για να κάνω δώρο σε μια κοπέλα 17 χρονών;Φαίνεται πολύ πιο μεγάλη και άνετα την κάνεις για 20.Δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλά πραγματικά,μιας και δεν την ξέρω πολύ καλά!
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι πας να ψησεις γκομενα απο το νετ?
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάτι πρωτότυπο ή χρήσιμο για να κάνω δώρο σε μια κοπέλα 17 χρονών;Φαίνεται πολύ πιο μεγάλη και άνετα την κάνεις για 20.Δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλά πραγματικά,μιας και δεν την ξέρω πολύ καλά! κατι απο το bodyshop στυλ καλαθακι με σαπουνι, κρεμα κτλ σε συσκευασια δωρου. βρισκεις και στα χοντος τετοια. σιγουρα πραματα αρκει να μυριζει ωραια.
Haldol Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν πάρεις απαντήσεις καλό θα ήταν να γνωστοποιήσεις τη σχέση σου με την κοπέλα. Καθώς και την επιθυμητή σχέση σου. Ψαχνόμουν κι εγώ αυτές τις μέρες για τα γενέθλια της κοπέλας μου. Είχα βρει σε ένα κοσμηματοπωλείο ένα πολύ ωραίο κρεμαστό για το λαιμό με μια μπίλια αλλά γειώθηκα προχθές που μπήκα να ρωτήσω (550€). Από τότε έχω ψάξει online και στο δρόμο, σε ένα σκασμό μαγαζιά. Ό,τι είδη χωράει ο νους σας. Δεν έχω βρει τίποτα. Μεθαύριο το πρωί θα έρθει σπίτι μου... και στις 26 είναι τα γενέθλιά της. Χάθηκα. Έχω γυρίσει όλη την πόλη και δεν βρίσκω τίποτα.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγαινε στα swarovski αν εχεις 50-60ε ειναι υπερκαλυμενος! ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην της αρεσει.Εγγυηση(ειμαι γυναικα και ξερω)
Haldol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το budget δεν είναι πρόβλημα, μέχρι 200€ είμαι οκ. Ξέχασα να αναφέρω ηλικία όμως. Τα 19 κλείνει, εγώ είμαι 20. Τα swarovski με εντυπωσιάζουν κι εμένα, αλλά για τέτοια ηλικία μου φαίνεται «κάπως» για δώρο.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι ειναι για ολες τις ηλικιες θα στο πω αλλιως αν δν παρεις σβαροφσκι θα εισαι μεγαλος μπουμπουνας!! ειναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις σε γυναικα εχει κρεμαστα με πολυ ωραια και μοντερνα σχεδια αρκει να εχεις γουστο
Hamurabi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Swarovski,ειναι εγγυηση. Εγω οποτε πρεπει να παρω δωρο στη δικια μου και δε μουρχεται τι να παρω παντα περνω ενα σβαροβσκι. Και παντα της αρεσουνε!
angelina_x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης έχει και παρά πολύ ωραία σετακια τα οποία φυσικά θα καλύπτουν το ποσό που ανέφερες. Σύμφωνώ τα swarovski είναι η καλύτερη επιλογή! Sent from my X10i using Tapatalk
EfiR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία όλα αυτά που λέτε για τα κοσμήματα και μου λέτε και τιμές(ευχαριστώ),αλλά αυτό το τηλέφωνο ντουζ με τα LED πόσο κάνει και κυρίως πού υπάρχει;
eSATA Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.5050.gr/product/l115 http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=208
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.