DJJordan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν 4 μήνες έκλεψαν το κινητό μου και αγόρασα από έναν συνάδελφο ένα C905 ελαφρώς μεταχειρισμένο και ενώ είχαμε κανονήσει να το πάρω, μου είπε ο,τι το πήγε στο γερμανό επειδή δεν δούλευε το ακουστικό, μου τό φερε έπειτα από 3-4 μέρες και ζήτησε 30 ευρώ επιπλέον απο όσα είχαμε συμφωνήσει, το τηλέφωνο δεν είχε κανένα πρόβλημα και ήταν σε άριστη κατάσταση. Πριν μια βδομάδα όμως διαπίστωσα ότι σταμάτησε να βρίσκει δύκτια wiFi (το οποίο δε με νοιάζει και τόσο) και μόλις χθες έπαψε να λειτουργεί και το ακουστικό. Σήμερα βρήκα οδηγίες και έλυσα το τηλέφωνο να δω τι γίνεται, έβγαλα το ακουστικό, σήκωσα λίγο τις ακίδες του, το συναρμολόγησα ξανά με προσοχή να πατάει σωστά το ακούστικό και έκανα μια κλήση, αρχικά ξαναδούλεψε κανονικά το ακουστικό αλλά όταν πήγα αργότερα να πάρω ένα τηλέφωνο, ήταν ξανά νεκρό, ακούω μόνο σε ανοιχτή ακρόαση και από ακουστικά. Τώρα υπάρχει κάποια εναλλακτική, ή να πάω στο γερμανό και ο,τι μου πούνε;
umaga Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 αν επιτρεπεται ποσο το πηρες? ειχα κι εγω το ιδιο και φυσικα μου χαλασε δεν πατουσαν τα πληκτρα, αυτες οι συσκευες εχουν βγει προβληματικες ολες κανε μια αναζητηση στο google και θα δεις
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ολη η σειρα C905 ειχε του κοσμου τα προβληματα.Σε ολα χαλαγε το ακουστικο!Αν μπορεις να βρεις το ακουστικο και να το αλλαξεις μονος σου θα σου βγει πολυ φθηνοτερα+οτι δεν θα περιμενεις το κινητο σου. ---------- Προσθήκη στις 09:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:43 ---------- αν επιτρεπεται ποσο το πηρες?ειχα κι εγω το ιδιο και φυσικα μου χαλασε δεν πατουσαν τα πληκτρα, αυτες οι συσκευες εχουν βγει προβληματικες ολες κανε μια αναζητηση στο google και θα δεις Εχω δει να του πατας να κανει κληση και να μπαινει στο μενου και αλλα κουλα τετοια...
DJJordan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 απ ο,τι είδα, αυτή η συσκευή είναι έτσι κατασκευασμένη που γεμίζει εύκολα σκουπιδάκια και σκόνη μέσα στα κινούμενα μέρη, όσο για το ακουστικό μαθαίνω ο,τι χαλάει σε όλους κάποια στιγμή, ελπίζω να φταίει μόνο αυτό γιατί και μπορώ να βρώ, αλλά και μπορώ να το αλάξω μόνος μου.. ..150 ευρώ το πήρα
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 το καλυτερο θα κανεις,εκτος κ αν θες να δινεις κανα 40αρι για το ακουστικο,κριμα ειναι αφου μπορεις κ εσυ!
giwrgosd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς, αν φυσικά μας εμπιστεύεστε.Η courier πληρωμένη από εμάς, κόστος ελέγχου δεν υπάρχει σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται η συσκευή. Στην περίπτωση επιδιόρθωσης βλάβης,το κόστος θα είναι στο 1/3 της τιμής που θα σου πουν στην αγορά. Ποιοι ειστε εσεις? εχετε καποιο μαγαζί? εχω το ιδιο πρόβλημα με τον φίλο πιο πάνω και εχω χάσει την απόδειξη αγοράς
giwrgosd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς, αν φυσικά μας εμπιστεύεστε.Η courier πληρωμένη από εμάς, κόστος ελέγχου δεν υπάρχει σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται η συσκευή. Στην περίπτωση επιδιόρθωσης βλάβης,το κόστος θα είναι στο 1/3 της τιμής που θα σου πουν στην αγορά. Ποιοι ειστε εσεις? εχετε καποιο μαγαζί? εχω το ιδιο πρόβλημα με τον φίλο πιο πάνω και εχω χάσει την απόδειξη αγοράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.