leftermann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Επικοινώνησε με το μέλος Leftermann, απ' ό,τι ξέρω τα μιλάει άπταιστα. αφού σου το είπα: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3177621&postcount=16 είμαι πλήρως εξελληνισμένο μοντέλο. Οι σφετεριστές του δωδεκάκτινου απαγόρεψαν την μητρική γλώσσα της γιαγιάκασμ και του Μεγαμαλάκα με διάταγμα. Αλλά back has the pear the tail. The north will rise again.
nikolask Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα αυτό το μνμ σήμερα... Cialata istina flirtuvah s nego imah nujda ot neshto takova za da razbera kolko te obicham, nishto poveche, no ti nikoga niama da mi poviarvash zatova po dobre shte si bez men! Λίγη βοήθεια;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα αυτό το μνμ σήμερα... Cialata istina flirtuvah s nego imah nujda ot neshto takova za da razbera kolko te obicham, nishto poveche, no ti nikoga niama da mi poviarvash zatova po dobre shte si bez men! Λίγη βοήθεια; Eαν αφορα εσενα,μαλλον δεν σου εχω καλα νεα...κανε καμια σωστη κινηση διοτι την εχασες Η μεταφραση ως εξης Ολοκληρη η αληθεια ειναι οτι φλερταρισα με εκεινον,ειχα αναγκη να το κανω για να μπορεσω να καταλαβω ποσο σε αγαπω,τιποτα παραπανω δεν εγινε,ομως εσυ αποκλειεται να με πιστεψεις οποτε καλυτερα να εισαι χωρις εμενα...
SteveAngello Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα ρε nikolask εσυ πως συννενοησαι μαζι της? Ή κανει παιχνιδι η βουλγαρα γκομενα σου με αλλον και θες να δεις τι γινεται?
SpY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι όντως εσύ πως συνενοήσε με την βουλγάρα ? Copy paste απο google translate ?
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό τις e? μπαγασάκο.... σε τσάκωσα
nikolask Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε παιδιά... Μιλάμε στα αγγλικά αλλά έπεσε στα χέρια μ αυτό... κ στραύβωσα λίγο! Κ τώρα μου στέλνει όλο Βουλγάρικα για να δει αν κεταλαβαίνω... Όπως αυτό: Da razbrah... tancuvahme beshe amazing mn iako i go kazah na priatekite si! Molia te ne zvuni poveche razbra istinata ostavime sega kakto e redno da si platia!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε παιδιά...Μιλάμε στα αγγλικά αλλά έπεσε στα χέρια μ αυτό... κ στραύβωσα λίγο! Κ τώρα μου στέλνει όλο Βουλγάρικα για να δει αν κεταλαβαίνω... Όπως αυτό: Da razbrah... tancuvahme beshe amazing mn iako i go kazah na priatekite si! Molia te ne zvuni poveche razbra istinata ostavime sega kakto e redno da si platia! Βασικα να ξεκαθαρισω οτι θα επαυα να μεταφραζω,αλλα οκ η εξηγηση σου το εσωσε.Ομως ρε συ αυτο δεν σε κουραζει?Αναγκασε την με καποιον τροπο να μιλατε στα Αγγλικα Η μεταφραση ως εξης Ναι καταλαβα... Χορεψαμε και ηταν τελεια και πολυ ωραια κ το ειπα στις φιλες μου.Σε παρακαλω μην τηλεφωνησεις ξανα(η μεσω τηλ ,σκαιπ γουατεβερ εννοει) ,καταλαβα την αληθεια και τωρα αφησε με οσο και ''σωστο ειναι να πληρωσω'' (νομιζω αυτο εννοει)
nikolask Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ... Το θέμα έληξε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.