strouga2000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Βοήθεια σε MacBook Προσπαθώ να βάλω λειτουργικό στο MacBook με εξωτερικό dvd γιατί έχει χαλάσει το δικό του αλλά το laptop κάνη επανεκκινήσεις . Έχω ξανακάνει εγκατάσταση σε MacBook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmir Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μολις το ανοιξεις κρατα cmd+c πατημενο μεχρι να σου βγαλει το εξωτερικο dvd να διαλεξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν απατώμαι επιλογή συσκευής εκίννησης γίνεται με το alt(ή αλλιώς option key)..οπότε αυτό πρέπει να πατήσεις. Αν κάνω λάθος διορθώστε με και συγχωρέστε με.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmir Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι σωστα τα λες, εγω απλα εχω καιρο να το κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.