Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για kaspersky 2011

pug_f_e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν υπαρχει πουθενα το kaspersky 2011, εννοω σε κανενα μαγαζι και γνωστο ελληνικο e-shop,

kοιταξα στο ebay

βρηκα και σε καλη τιμη, αλλα ο πωλητης μου ειπε το εξης:

το kaspersky 2011 δε δινεται σε cd klp , αλλα το κατεβαζεις απο το επισημο site(πραγμα που ελεγξα και οντως ειναι διαθεσιμο για download η εκδοση 2011) και απλα αγοραζεις και σου αποστελλονται οι κωδικοι..

τι λετε? να το εμπιστευτω?(γιατι θελω και αρκετες αδειες)

Ετσι ειναι οντως φετος τα πραγματα με το Kspersky 2011?

Δημοσ.

και γιατι δεν το αγοραζεις κατευθειαν απο το site της kaspersky?

σε δολλαρια θα το αγορασεις, θα σου ερθει και πιο φτηνο απο οτι να το επαιρνες Ελλαδα...

Εαν εμπιστευεσαι τον πωλητη στο eBay τοτε αγορασε τα απο εκει. Ποιος σου λεει ομως οτι το ιδιο κλειδι δεν το δινει και αλλου?

Η Kaspersky εχει θεμα με τα κλειδια, μετα απο καποιες ενεργοποιησεις τα κανει blacklist, οποτε προσεχε...

Δημοσ.

αν αξιζει το ρισκο το ξερεις μονο εσυ.

εγω στη θεση σου θα αγοραζα απο το επισημο site (παρεπιπτoντως χτες το αγορασα) και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο!

Δημοσ.

Είχα πάρει για το Kaspersky 2010, για 3 χρήστες. Το έδωσα σε άλλα δύο άτομα, και λειτούργησε για 3-4 μήνες. Ως εκεί. Μετά πάπαλα.

Δε ξέρω αν ο τρίτος έκανε τίποτα, αλλά ο χρήστης δεν υπήρχε πλέον στο ebay.

Παρόλα αυτά, μετά λίγο καιρό δοκίμασα τη τύχη μου με το norton 2010, μάλιστα τη πρώτη μέρα που έλαβα τον κωδικό, επικοινώνησα με chat μαζί τους και μου είπαν πως είμαι ο πρώτος που ενεργοποίησε τον κωδικό. Ήταν 2 χρόνια για 3 υπολογιστές, και τώρα κλείνει σε λίγο έναν χρόνο.

Ίσως στο kaspersky έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να το δώσει και σε άλλη μια 3άδα, γιατί ίσως (πάλι ίσως, υποθέσεις κάνω), αφού τα κλειδιά που βγαίνουν στο net και τα παίρνουν χιλιάδες χρήστες, λήγουν σε μια βδομάδα, ε, για 6 άτομα, κλειδί 3πλής άδειας, θα κρατήσει λίγο παραπάνω. Ενώ στο Norton υποθέτω πως γίνονται αμέσως blacklist, γι αυτό και δεν κυκλοφορούν κλειδιά στο internet.

Η άλλη περίπτωση, πολύ πιθανή είναι να κατήγγειλε η εταιρεία το ebay και να κλείδωσε όλα τα κλειδιά.

Συμπερασματικά, αν βρεις κλειδί για 3 pc, 2 χρόνια με <15€, δηλαδή <5€ άτομο νομίζω αξίζει, αφού κατα πάσα πιθανότητα θα αντέξει μερικούς μήνες. Σε άλλους κρατάει full. Δεν νομίζω να είναι κανείς που του κράτησε για λιγότερο απο μήνα.

Δημοσ.

υποτιθεται αυτα ειναι για 1 χρονο.

οχι για 2-3 μηνες ή οσο παει κατα τυχη

επεισης με το δικο σου πωλητη, μαλλον εκανες λαθος επιλογη?

ποσες πωλησεις ειχε και τι rating?

εγω βρηκα εναν με 1100 kai rating 100% !!

πιστευω πως αξιζει να τον εμπιστευτω

Δημοσ.

Δεν μετράει το ποσοστό γιατί πολύ απλά σίγουρα τη πρώτη βδομάδα θα δουλέψει άρα θα του αφήσεις positive feedback. Ίσως σε εμένα τον έπιασαν με κάποιον τρόπο και του απαγόρεψαν το μοίρασμα κλειδιών.

Δες πόσο καιρό είναι γραμμένος στο ebay. Να μην είναι 2-3 μήνες μόνο. Και να έχει καιρό που μοιράζει κλειδιά βασικά.

Για μένα αξίζει σου είπα, αναλόγως τη τιμή. Πες μου τιμή να σου πω.

Εγώ απλά σου λέω πως δεν είναι 100% σίγουρο οτι δε θα γίνει blacklist. Και σου είπα τους δύο λόγους. Μπορεί να ρισκάρει να δώσει αυτό τον κωδικό σε άλλη μια 3άδα υπολογιστών, αλλά το πιο πιθανό είναι να γίνει καμία καταγγελία ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.
παιδια επειδη δεν υπαρχει πουθενα το kaspersky 2011, εννοω σε κανενα μαγαζι και γνωστο ελληνικο e-shop,

kοιταξα στο ebay

το kaspersky 2011 δε δινεται σε cd klp , αλλα το κατεβαζεις απο το επισημο site(πραγμα που ελεγξα και οντως ειναι διαθεσιμο για download η εκδοση 2011) και απλα αγοραζεις και σου αποστελλονται οι κωδικοι..

Δεν χρειάζεται να πάρεις το 2011. Για να φτάσει επίσημα το 2011 στην Ελλάδα πρέπει να προηγηθούν όλες οι μεταφράσεις, συσκευασίες, φυλλάδια και τα λοιπά.

Όλα αυτά αργούν κάθε χρονιά για την Ελλάδα. Για να καταλάβεις πόσο αργούν, στο KIS 2010 όταν βγήκε η έκδοση 9.0.0.736 που ήταν υποχρεωτική για Windows 7 άργησε σχεδόν ένα εξάμηνο η ελληνική έκδοση και όλα τα 7αρια στην Ελλάδα ήταν με αγγλικά KAV και KIS.

Αυτή τη στιγμή το KIS 2011 έχει δύο εκδόσεις (11.0.0.232 και 11.0.1.400) και καμία δεν έχει ελληνικά. Πολύ απλά θα βάλεις την αγγλική έκδοση και μάλιστα να φροντίζεις να έχεις πάντα την τελευταία.

Τώρα σχετικά με τις χρεώσεις. Θα πάρεις το 2010 από ένα ελληνικό μαγαζί, θα χρεωθείς κανονικά για το πακέτο που θέλεις (5απλο ή 10απλο που συμφέρει περισσότερο), θα κατεβάσεις από το επίσημο site την τελευταία έκδοση και θα βάλεις τους κωδικούς του 2010 και είσαι μια χαρά. Δεν μπορείς να βάλεις κωδικούς KAV σε KIS και το αντίστροφο

Τέλος να σου πω ότι την δεύτερη χρονιά μη ξεχάσεις να ζητήσεις ανανέωση! και όχι κανονική χρέωση, έχει διαφορά στην τιμή ;)

Για το ebay ξέχνα το! Δεν παίζει πειρατικό Kaspersky γενικώς και αφού δεν υπάρχει ελληνική έκδοση στο επίσημο site δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο ολόκληρο.

:-)

Αν σου φαίνονται "περίεργα" αυτά που σου είπα με τα κλειδιά του 2010 να τα βάλεις στο 2011, διάβασε τις οδηγίες στο επίσημο site σχετικά με το δωρεάν upgrade σε κάθε προιόν, ή πήγαινε για ενημέρωση στον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, που στη Kaspersky φαίνεται να είναι:

Talos Software & IT

192 Klisthenous str. & 2 Xenofodos str, Gerakas - Attica, 153 44 - Athens, Greece

+30 210-8140911/+30 210 6654100

Προσωπικά, ψωνίζω χρόνια Kaspersky από εδώ:

http://www.penguincity.gr/homepage

Είναι στη Σπύρου Τρικούπη, πήγαινε μια βόλτα από εκεί θα σου εξηγήσουν ότι απορία έχεις :-)

---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ----------

υποτιθεται αυτα ειναι για 1 χρονο

Οι άδειες όλες που θα πάρεις διαρκούν 365 μέρες ακριβώς, θα σου βγάλει και ώρα λήξης.

Δημοσ.

Σήμερα βγήκε η ελληνική έκδοση του KIS 2011 αλλά δεν είναι η αντίστοιχη με την τελευταία αγγλική :-( Είναι η 11.0.0.232

http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions

Επίσης εδώ:

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208281973

υπάρχουν οι οδηγίες σχετικά με το upgrade από το 2010 στο 2011.

Δημοσ.

ρε παιδια πως μπορω να απενεργοποιησω το notification Που ενοχλει καθε λιγο και λιγακι οταν προκειται να μπω σε ενα site??

Π.χ ,μπαινω στο ινσομνια και αφου πατησω trusted zone συνεχιζει να μου χτυπαει αν μπω μετα απο μια ωρα!

Ειναι πολυ ενοχλητικο

Δημοσ.
ρε παιδια πως μπορω να απενεργοποιησω το notification Που ενοχλει καθε λιγο και λιγακι οταν προκειται να μπω σε ενα site??

Π.χ ,μπαινω στο ινσομνια και αφου πατησω trusted zone συνεχιζει να μου χτυπαει αν μπω μετα απο μια ωρα!

Ειναι πολυ ενοχλητικο

http://support.kaspersky.com/kis2011/tech?page=1&qid=208282358

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

kοιταξα στο ebay

ψαξε στο plaisio.gr

Δημοσ.

Είχα αγοράσει από αυτόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Μόνο από eBay αγοράζω Antivirus. Βέβαια πλέον μετά από 6 μήνες το έβγαλα επειδή μου φάνηκε βαρύ αν και πολύ καλό. Χρησιμοποιώ Microsoft Essentials.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...