Προς το περιεχόμενο

Γιατι με βοηθησε με την εγγραφη μου?

kostaz8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι πολιτικη συζητηση αν πω οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βαζει τους εκπροσωπους τους στα πανεπηστημια οπου εκτρεφονται οι μελλοντικοι βουλευτες??

αν συγκαταλεγεται στα απαγορευμενα προς δημοσιευση τοτε το ανακαλω και ζητω συγγνωμη

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Το λέει γιατί απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις.

Αυτό. Προφανώς οι παρατάξεις είναι συνδεδεμένες με κόμματα. Το επισημαίνω για να μην περάσουμε σε υπερβολικά συγκεκριμένες αναφορές σε αυτά. Πολύ περισσότερο με ενδιαφέρει να υπάρχει μια κόσμια συζήτηση, διαφωνία ή συμφωνία και εκεί νομίζω δίνει βαρύτητα η παρέμβασή μου. Κι αν δεν ήμουν σαφής πριν, νομίζω είμαι σαφής τώρα.

Δημοσ.

Παίδες λιγο πιο ήρεμα με τις αρνητικές! Δεν ειναι για χόρταση, ουτε να φιμώσουμε την αντίθετη άποψη.

Πχ το παρακάτω πήρε -16. Για να το διαβάσω prepei na kanw login. Οκ εγω το κανω, ενας αλλος που μπορει να μην εχει λογαριασμό, τι να κανει? Να μυρίσει τα πόδια του?

Και εγω συμφωνω στην συμμετοχη των φοιτητων σε παραταξεις

Οπως και να το κανουμε εχουν πολλα θετικα.Και μπορεις να συμμετεχεις και να τελειωσεις σε λογικο χρονικο διαστημα και ευκολοτερα ισως σε σχεση με αλλους.

Οι ελληνικες σχολες ετσι ειναι ειτε σας αρεσει ειτε οχι.Αμα καποιοι ιδεολογοι ονειρευονται το "ιδανικο πανεπιστημιο" καλυτερα να αλλαξουν χωρα.

Απο την δικη μου οπτική γωνιά: η πολιτική ειναι μερος της καθημερινότητας. Οι φοιτητές ΠΡΕΠΕΙ να ψάχνονται. Αλλα θεωρώ μεγα λάθος την κομματικοποίηση, την έτοιμη ιδεολογία που δεν επιτρέπει καμία εξέλιξη και καμία προσωπικότητα να αναπτυχθεί.

Σαρδέλες σε κονσέρβα ενα πράμα.

Δημοσ.
η καλυτερη λυση

"50 ευρω και σε ψηφιζω"

την τελευταία φορά που ψήφισα ήταν 300 ευρω αδιαπραγματευτα απο μένα για τους γαλαζιους. Τα πήρα και τους πήγα και την κοπέλα μου αν και υποψιάζομαι οτι εκείνη έριξε άκυρο...

έχω πάρει πάντως αρκετες φορές διάφορα πράγματα... π.χ. 2 αεροπορικα εισητηρια + 100 cash κλπ. Εξαρταται απο το τι deal θα κάνεις... Πλέον οι πράσινοι μοιράζουν blackberry και ray-ban και κάτι πήρε το αυτί μου για δωροεπιταγές των 500 ευρω απο Vodafone. κρίμα που δεν είμαι πλέον φοιτητης...

---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ----------

Mα τα κόμματα δεν είναι για καλό στις σχολές ; :shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ελπίζω να έκανες πλακα, ε;

---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ----------

ανταλλάξαμε τηλέφωνα... μαλ...κια ε?

προσωπικά θα έκαιγα τη sim και θα την πέταγα στη λεκάνη... Το νέο μου νούμερο θα προτιμούσα να μην έχει ούτε ένα κοινο ψηφίο με το προηγούμενο νούμερο :P

ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ...

Δημοσ.

προσωπικά θα έκαιγα τη sim και θα την πέταγα στη λεκάνη... Το νέο μου νούμερο θα προτιμούσα να μην έχει ούτε ένα κοινο ψηφίο με το προηγούμενο νούμερο :P

ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ...

ναι και μην ξεχασεις να φυγεις απο τη χωρα να αλλαξεις ταυτοτητα στοιχεια και ομαδα αιματος!!!!!!!!!!!!!χαλαρωστε λιγο ρε παιδια......:-)

Δημοσ.
την τελευταία φορά που ψήφισα ήταν 300 ευρω αδιαπραγματευτα απο μένα για τους γαλαζιους. Τα πήρα και τους πήγα και την κοπέλα μου αν και υποψιάζομαι οτι εκείνη έριξε άκυρο...

έχω πάρει πάντως αρκετες φορές διάφορα πράγματα... π.χ. 2 αεροπορικα εισητηρια + 100 cash κλπ. Εξαρταται απο το τι deal θα κάνεις... Πλέον οι πράσινοι μοιράζουν blackberry και ray-ban και κάτι πήρε το αυτί μου για δωροεπιταγές των 500 ευρω απο Vodafone. κρίμα που δεν είμαι πλέον φοιτητης...

---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ----------

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ελπίζω να έκανες πλακα, ε;

---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ----------

ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ...

υπαρχουν και μερικες που δινουν κωλο για να τις ψηφισεις:lol:

εχουμε ξεφτυλιστει τελειως

μου ρχεται να παρω ενα αλυσοπριονο και να παιξω L4D2 στη σχολη με τα γιδια.αν και σε μας δεν ειναι τοσο χαλια οσο σε αλλες σχολες επειδη ειναι σχετικα μικρη,και γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και δε τους παιρνει για πολλα πολλα

Δημοσ.

:lol:

υπαρχουν και μερικες που δινουν κωλο για να τις ψηφισεις:lol:

εχουμε ξεφτυλιστει τελειως

μπορώ να σου τις κατονομάσω κιόλας μερικές... τις θυμάμαι... :lol:

τρελα γέλια...

μια είχε τσι____κώσει όλους τους πρωτοετεις για να βγει... μετά έπιασε τους δευτεροετεις και πήγαινε λέγοντας... :P

πολύ παρακμή ρε μαγκες...

Δημοσ.

μπορώ να σου τις κατονομάσω κιόλας μερικές... τις θυμάμαι... :lol:

τρελα γέλια...

μια είχε τσι____κώσει όλους τους πρωτοετεις για να βγει... μετά έπιασε τους δευτεροετεις και πήγαινε λέγοντας... :P

πολύ παρακμή ρε μαγκες...

o σκοπος αγιαζει τα μεσα :P:p:p

ετσι δεν λενε?

Δημοσ.
ναι και μην ξεχασεις να φυγεις απο τη χωρα να αλλαξεις ταυτοτητα στοιχεια και ομαδα αιματος!!!!!!!!!!!!!χαλαρωστε λιγο ρε παιδια......:-)

απο ποια παραταξη εισαι εσυ μικρε και σε ποια χωρα / πόλη ζεις και τα λες αυτά...;

Ισως βεβαια να εισαι τυχερος και να γλύτωσες απο γλειώδεις...

Δημοσ.
που ειναι το παντου???

Παντού βρε παιδί μου....παντού............έχω δεί και έχω ακούσει τα αίσχη για το τι γίνεται γενικά.......

Στο δικό μου το πανεπιστήμιο έχουν γίνει τρελά σκηνικά......σε φάση να πλακόνουν 10 μπλέ έναν πράσινο και τούμπαλιν, μπράβους,κτήνη,τουμπανιάριδες να κόβουν βόλτες μέσα στην σχολή, τηλεχειριζόμενη, περιστρεφόμενη κάμερα πάνω από το παραβάν στις εκλογιές, διάρρηξη της σχολής(σε εμάς κλείνει το βράδυ, αλλού δεν ξέρω....) κτλ κτλ κτλ.....

Στο ΤΕΙ της αδερφής μου πλακόνονταν με μαχαίρια έξω από την γραμματεία......

Και η λίστα συνεχίζεται........

Δημοσ.
απο ποια παραταξη εισαι εσυ μικρε και σε ποια χωρα / πόλη ζεις και τα λες αυτά...;

Ισως βεβαια να εισαι τυχερος και να γλύτωσες απο γλειώδεις...

1 ειμαι κοριτσι(μαλλον πρεπει να αλλαξω ονομα με καποιο τροπο!)

2 δεν ειμαι σε παραταξη

3 δε ψηφιζω

4 πολη και τα συναφι ειναι περριτα και δε χρειαζεται να αναφερθουν

ευχαριστω

Δημοσ.

και μετά έγινε υπουργός παιδείας :X

• Moderators
Δημοσ.

Παντως κι εγω οταν ειχα πρωτομπει για να γραφτω με βοηθησαν, και με κατατοπισαν.

Και ηταν μια χαρα παιδια ολοι τους, και με ενημερωσαν ΜΟΝΟ οταν επρεπε να πάω να παρω το πασο και για τις εγγραφες στα εργαστηρια, μεσω κινητου, και ποτε δε μου ζητησαν κατι παραπανω.

Προφανως και κατι θα κερδιζε αυτος ή η παραταξη του επειδη πηγα στα δικα τους τραπεζακια να γραφτω, αλλα δεν με απασχολησε γιατι ηταν πολυ διακριτικα ολα και σωστο τυπακι.

PS: Δεν ειμαι γραμμενος σε παραταξη. :-)

Δημοσ.
και μετά έγινε υπουργός παιδείας :X

καλομελέτα και έρχεται...

ηδη ένας συμφοιτητης μου ειναι σε αρκετα υψηλη γαλαζια θέση...

Πάντως προτιμω τη δικη μου θέση και ας παίρνω το χρόνο όσα παίρνει αυτός με 1-2 απατες...

Το χειροτερο αγαπητοι μου είναι οτι ποτε δεν πρόκειται να ησυχάσουμε απο δαυτους...

υ.γ. η τηλεχειριζόμενη κάμερα που βαλανε στο παραβαν δεν ήταν λίγο εως πολύ γκουμουτσοοφθαλμοφανέστατη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...