The_Judas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είσαι πολύ χωμένος ακόμη και τις απαντήσεις σου δίνουν από τα τεστ της εξεταστικής Δυστυχώς το έχω δει και αυτό...
black_widow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα να κάνω την εγγραφή σαν πρωτοετής στο ΤΕΙ μου και ήρθε ένας τυπάς να με βοηθήσει με την εγγραφή μου έτσι στα άκυρα μπορείτε να μου πείτε τη κέρδος έχει αυτός από αυτό που έκανε? Θα σε πρήξουν μερικές φορές στα τηλέφωνα για να σε καλέσουν σε διάφορα πάρτι τους ή για καφέ για να σε προσηλυτίσουν, μόλις τους γειώσεις κάποιες φορές θα σταματήσουν. Έτσι είχε γίνει με εμένα την πρώτη φορά που είχα πάει να γραφτώ , ήθελα να τελειώνω γρήγορα γιατί δε με ενδιέφερε το ΤΕΙ και είχα πάει απλά να γραφτώ , με πήρε μία δύο φορές να με καλέσει σε πάρτι και μετά σταμάτησε. Τη δεύτερη φορά που είχα πάει να γραφτώ είχα πάει τελευταία μέρα να γραφτώ και περιέργως δεν είχε καθόλου κόσμο , μόνη μου ήμουνα , οι κομματικοί είχανε κουραστεί από τις προηγούμενες μέρες υπερπροσπάθειες ( δε με κοιτάξανε καν ) και μπήκα στο γραφείο της γραμματείας σαν κυρία και εξυπηρετήθηκα. Αν θέλω να κάνω κάποια δουλειά σε ημέρα και ώρα που δεν είναι ανοιχτά απλά περιμένω να βγει κάποιος , κρατάω αμέριμνη την πόρτα και μπουκάρω ( φυσικά αν χτυπήσεις δεν απαντάνε ) Πετάω και ένα " μα γιατί δεν είστε ανοιχτά σήμερα , είναι τάδε ώρα; ", μου απαντάνε " τις τάδε ημέρες είμαστε ανοιχτά τάδε ώρες , τι κάνεις εδώ ; " ( λες και δε το ξέρω) , " αμάν, μπέρδεψα τις ημέρες, αχ δώστε μου το τάδε χαρτί μιας που ήρθα " λέω με ένα ύφος τρελής, με στραβοκοιτάνε , μου το δίνουν και φεύγω. Εντάξει με περνάνε για τρελή αλλά τη δουλειά μου την κάνω. Αυτά βέβαια πριν φέρουν μία κοπέλα που μας εξυπηρετεί μία χαρά και δε χρειάζεται να παριστάνουμε τους τρελούς.
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ΣΑΠΙΛΑ..... πας να γραφτεις στην σχολη σου και σκανε τα κομματα ΡΕ ΟΞΩ βαλιτσες και δρόμο.
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Θυμάμαι με είχε πάρει μια φορά τηλέφωνο πασπίτισα στις 8 το πρωί, την εποχή που έβριζα εργοδότες στα τηλέφωνα μέσα στον ύπνο μου επειδή με ξύπνησαν. Αυτό ήταν και το τέλος των όποιων προσπαθειών.
insomniaK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ου ρε ψεύτη... Εδώ είχες βάλει υποψηφιότητα με γνωστή κομματική παράταξη και πήρες και τόσες ψήφους...
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Tη ρώτησες ποιός διάολος είναι και έστειλες στο διάολο;
Ypnovatis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Θυμαμαι μια πραγματικα κουραστικη μερα που περιμενα για δηλωσεις μαθηματων κ σκαει μυτη ολο το μακελειο μολις ξεστομισε μια κοπελιτσα μπροστα μου «μηπως μπορει καποιος να βοηθησει;» Διαλογος: Κοπ: Ποιον να διαλεξω; Εγω: Αυτος ειναι στη δαπ, μονο παρτυ κανουν, αυτος ειναι κκε κ ο υπευθυνος τους ειναι τραγικος μαλακας κ αυτη ειναι πασπ κ ειναι διακοσμητικο στοιχειο... Εννοειται οτι τους εδειχνα με το δαχτυλο κ ακουγαν ο,τι ελεγα. Αποσυρθηκαν, βοηθησα εγω τη νουμπισα κ μετα με χαιρεταγανε οοοολοι καθε μερα για δυο μηνες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
bosei Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι δύσκολο να πεις από την αρχή κομμένο και μην με πρίζεις με τέτοια...?
Teaser Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν είσαι ψαρωμένος στην αρχή δεν είναι και ότι πιο εύκολο να απομακρύνεσαι, όποιος και αν είναι αυτός που σε πλησιάζει. Αρχικά δεν γνωρίζεις κανέναν, μια απλή κουβέντα που θα σου πει κάποιος σου φαίνεται πολύ σημαντική και αυτά τα μιάσματα το εκμεταλλεύονται για την πάρτη τους. Σε πολλές σχολές δε κυκλοφορούν με κάτι κομματικά καρτελάκια κρεμασμένα από το λαιμό που θυμίζουν κουδούνι επιβεβαιώνοντας το πόσο πρόβατα είναι. Σε κάθε σχολή έπρεπε να υπάρχει μια παράταξη "αντιπαράταξη" εθελοντών φοιτητών που θα ενημέρωνε παλαιούς και νέους κυρίως φοιτητές για το τι να αποφύγουν, τα κίνητρα των κομματόσκυλων, τα χάλια τους, και τα προβλήματα που δημιουργούν στις σχολές (αντί να τα λύσουν).
johnykim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως φίλε kostaz8, και που έδωσες κινητό, μετά αν θες δεν τους απαντάς και το κόβουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα πιάσει κουβέντα,μετά την εγγραφή μου, με έναν κόκκινο για τις CPUs μας.Αυτός προσπαθούσε να μου αλλάξει κουβέντα για τα δικά τους κτλ. και του λέω "'έλα ρε συ ,μια χαρα μιλάγαμε πριν.Για πες μου το υπόλοιπο σύστημα." Ε, αρχίσαμε μετά για τις κάρτες γραφικών
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως φίλε kostaz8, και που έδωσες κινητό, μετά αν θες δεν τους απαντάς και το κόβουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα πιάσει κουβέντα,μετά την εγγραφή μου, με έναν κόκκινο για τις CPUs μας.Αυτός προσπαθούσε να μου αλλάξει κουβέντα για τα δικά τους κτλ. και του λέω "'έλα ρε συ ,μια χαρα μιλάγαμε πριν.Για πες μου το υπόλοιπο σύστημα." Ε, αρχίσαμε μετά για τις κάρτες γραφικών προφανως εννοεις ΑΤΙ φαν
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει ρόλο η εμφάνιση. Εμένα π.χ. το λεμέ, ποτέ δε με πλησίασαν στρουμφάκια ή πράσινα άλογα. True, εμένα με πλησίασαν αμέσως ΠΚΣίτες. ΔΑΠίτες δεν πλησίαζαν με τίποτα, μη σου πω πως στραβοκοίταζαν. Από ΠΑΣΠ παίζει να προσπαθούσαν αν δε με βλέπανε με ΠΚΣίτη. Και ποιος ο λόγος να γράφεται κάποιος;Δε μπορεί πχ να υποστηρίζει μια παράταξη χωρίς να γραφτεί; Που χρησημεύει; Θεωρητικά και σύμφωνα με τις παπαριές κάθε παράταξης, όλα αυτοί οι "αγώνες" γίνονται για το καλό της τριτοβάθμιας και κυρίως της σχολής σου. Πρακτικά, μιλάμε για φυτώριο πολιτικών. Αρχίζουν από γυμνάσια-λύκεια με 5μελή-15μελή, γράφονται σε καμιά νεολαία, ύστερα έρχεται η παράταξη και σιγά-σιγά ανεβαίνουν σκαλιά. Δες το σαν βιογραφικό. Και ο υποτιθέμενος πραγματικός λόγος ύπαρξης των παρατάξεων στα πανεπηστήμια/ΤΕΙ ποιός είναι; Το άλλο δεν το ξέρεις; Καμία από τις γνωστές φοιτητικές παρατάξεις δεν έχει σχέση με κάποιο κόμμα, επίσημα. ============================================================ Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, πάνω στις εγγραφές, εκεί που γίνεται Ο χαμός, ένας πρωτοετής μπορεί εύκολα να τα χάσει. Και υπάρχουν φορές που οι πολύχρωμοι σάπιοι όντως βοηθάνε, κάτι που θα έπρεπε να κάνει αποκλειστικά η γραμματεία δυστυχώς. Είναι και ανάλογα τη σχολή βέβαια, στις μεγάλες πόλεις επικρατεί χαμός, αλλού παίζει να είναι και πιο ήρεμα. Θεωρώ πάντως πως είσαστε λιγάκι υπερβολικοί. Σε λίγο θα πείτε πως όλοι αυτοί ακολουθούν και οδηγίες. Και γαμώ τα σεμινάρια. Ή ότι παίζουν συμφέροντα. Ή ότι δε σέβονται το χώρο του πανεπιστημίου και τον γεμίζουν σκουπίδια. Ή ότι είναι απολίτιστα ζώα. [ame] [/ame] [ame] [/ame]
kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 οτι υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν τι θα αντιμετωπιζαν στις εγγραφες και γενικοτερα απο τα κομματα ειναι πιο ανησυχητικο... anyway οπως ειπαν οι περισσοτεροι τους ενδιαφερουν κυριως οι εκλογες/λεφτα της σχολης αρα η ψηφος σου. αυτοι που συμμετεχουν εχουν να κερδισουν αρκετα,ειτε να περνανε μαθηματα με τους "δικους τους"καθηγητες ειτε να βγαζουν μεροκαματο απο παρτυ κτλ ειτε να κανουν κονε απο καφε-μπαρ-κλαμπ μεχρι ατομα νεολαιας κομματος και γενικοτερα να πολιτικοποιηθουν απο το πανεπιστημιο μεχρι την τοπικη νεολαια της περιοχης τους και μετα στην κανονικη.... υ.γ. αν και τα λινκ στο απο πανω ποστ ειναι αυτα που περιγραφουν τι παιζει κυριως το 2ο λινκ...
andreas_g Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Here's my story........... Σε εμένα στην αρχή πέσανε πάνω μου 5-6 μπλέ και με τραβούσαν από δώ και από κεί......χωρίς να βοηθάνε σε κάτι απλά ήταν αυτοί γύρω μου και με φέρνανε σβούρα....:lol: ....αλλά ευτυχώς ήρθε ένας πράσινος και με μάζεψε και έκανε όλη την δουλειά με την χαρτούρα.... ......και φυσικά πήρε και τηλέφωνο........αλλα γενικά νορμάλ, δεν με έπρηξε πολύ μετά!!! Αυτό με το σπαμ σε εκλογές και λοιπές διαδικασίες είναι κάτι σχετικό, κόβεται εύκολα νωρίς και μπορείς να τους δείξεις σε τι είναι χρήσιμοι. Το οποίο μεταφράζεται σε σημειώσεις. Είναι σοκαριστικό το ΠΟΣΟ σκίζονται να σου φέρουν σημειώσεις. Την άνοιξη πήγα αυθημερόν Κομοτηνή για συγκομιδή και μέσα σε λιγότερο 2 ώρες μου είχαν φέρει όλοι (πράσινοι, κόκκινοι, μπλε) ό,τι χρειαζόμουν. Καλά από σημειώσεις και θέματα αλό τίποτα........ αλλά γμτ οι μπλέ είναι περισσότερο οργανομένοι...... Αν είσαι πολύ χωμένος ακόμη και τις απαντήσεις σου δίνουν από τα τεστ της εξεταστικής Δυστυχώς το έχω δει και αυτό... Σκηνικό τωρα.... μια μπλέ κοπέλα, που ήταν αρκετά ψηλά, χρωστούσε μόνο 2 μαθήματα για πτυχίο...ένα που δεν είχε ιδέα και ένα ενός δικού τους καθηγητή.... Της κάνω λοιπόν, μαθημα στο πρώτο και το περνάει με 5......και μου δίνει τα θέματα που θα πέσουν για το δεύτερό της μάθημα.....που το χρωστούσα και έγω.......αυτά είναι!!!:devil: Τώρα λοιποί τραμπουκισμοί σε φάση, μπράβοι, μαχαίρια, ξύλο μέσα στην σχολή, ξύλο έξω από την σχολή νομίζω είναι παντού ετσι??? :-D:-D:mrgreen:
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 οτι υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν τι θα αντιμετωπιζαν στις εγγραφες και γενικοτερα απο τα κομματα ειναι πιο ανησυχητικο... Εμένα δεν με εκπλήσσει αυτό. Οι περισσότεροι μαθητές, πριν περάσουν σε μια σχολή, δε γνωρίζουν τι γίνεται εκεί μέσα. Κι από που να μάθουν άλλωστε, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι εξετάσεις και τα 6-7 μαθήματα που δίνουν. Γιατί αυτή είναι η λογική. Γονείς και φροντιστηριάρχες βάζουν την κασέτα να παίζει σε ατέρμονη λούπα. "Διάβασε τώρα να περάσεις στη Χ σχολή και μετά κάθεσαι". Κι αν οι γονείς έχουν το ελαφρυντικό της άγνοιας, οι άλλοι τι έχουν; Προφανώς δε θα σου πούνε, "Κοίτα, ακόμα κι αν περάσεις, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου το ενδεχόμενο της ξενέρας". Έχουν επιχείρηση και τους νοιάζει να γίνει δουλειά, να υπάρξουν επιτυχόντες και αριστεύσαντες. Έτσι, μένει μόνο η Έκθεση στο σχολείο, αλλά το θέμα είναι απαγορευμένο είπαμε, κάνει τζιζ και στην τελική, γιατί να βγάλει κανείς τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια; Και τελικά ο νουμπάς πρωτοετής πάει να γραφτεί. Μετά από λίγο καιρό αρχίζει να σκέφτεται το Columbine και το Virginia Tech.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.