Garnele Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό με το σπαμ σε εκλογές και λοιπές διαδικασίες είναι κάτι σχετικό, κόβεται εύκολα νωρίς και μπορείς να τους δείξεις σε τι είναι χρήσιμοι. Το οποίο μεταφράζεται σε σημειώσεις. Είναι σοκαριστικό το ΠΟΣΟ σκίζονται να σου φέρουν σημειώσεις. Την άνοιξη πήγα αυθημερόν Κομοτηνή για συγκομιδή και μέσα σε λιγότερο 2 ώρες μου είχαν φέρει όλοι (πράσινοι, κόκκινοι, μπλε) ό,τι χρειαζόμουν.
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φανταστικές σημειώσεις και ολόσωστες ε τι να σου πώ.
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό με το σπαμ σε εκλογές και λοιπές διαδικασίες είναι κάτι σχετικό, κόβεται εύκολα νωρίς και μπορείς να τους δείξεις σε τι είναι χρήσιμοι. Το οποίο μεταφράζεται σε σημειώσεις. Είναι σοκαριστικό το ΠΟΣΟ σκίζονται να σου φέρουν σημειώσεις. Την άνοιξη πήγα αυθημερόν Κομοτηνή για συγκομιδή και μέσα σε λιγότερο 2 ώρες μου είχαν φέρει όλοι (πράσινοι, κόκκινοι, μπλε) ό,τι χρειαζόμουν. Μεταξύ μας τώρα. Σε αυτό βοήθησε και το οτι εχεις ΜεΜε...=Ρ
Garnele Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πρόκειται για σχολή που έχει κατά 90% μεμέ οπότε δεν είναι κάτι συγκλονιστικό. Και οι σημειώσεις ήταν κομπλέ.
laz321 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αν γραφτείς θα δουλεύεις για την παράταξη.Αλλιώς θα την υποστηρίζεις μόνο με την ψήφο σου. αν ειναι να την υποστηριζεις με την ψηφο σου τοτε κανενα προβλημα αλλα μην σε μπλεξουν πουθενα
kostaz8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό με το σπαμ σε εκλογές και λοιπές διαδικασίες είναι κάτι σχετικό, κόβεται εύκολα νωρίς και μπορείς να τους δείξεις σε τι είναι χρήσιμοι. Το οποίο μεταφράζεται σε σημειώσεις. Είναι σοκαριστικό το ΠΟΣΟ σκίζονται να σου φέρουν σημειώσεις. Την άνοιξη πήγα αυθημερόν Κομοτηνή για συγκομιδή και μέσα σε λιγότερο 2 ώρες μου είχαν φέρει όλοι (πράσινοι, κόκκινοι, μπλε) ό,τι χρειαζόμουν. Και τελικά τι ψήφισες?
Adon1s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μεταξύ μας τώρα.Σε αυτό βοήθησε και το οτι εχεις ΜεΜε...=Ρ :lol::lol:
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φανταστικές σημειώσεις και ολόσωστες ε τι να σου πώ. Κι όμως......... Σε εμάς μέχρι και σε dvd μας τις έδινε συγκεκριμένη παράταξη. Άψογη δουλειά από όλες τις απόψεις.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Κι όμως......... Σε εμάς μέχρι και σε dvd μας τις έδινε συγκεκριμένη παράταξη. Άψογη δουλειά από όλες τις απόψεις. Ρε αυτή η νέα γενιά.
eSATA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και ο υποτιθέμενος πραγματικός λόγος ύπαρξης των παρατάξεων στα πανεπηστήμια/ΤΕΙ ποιός είναι;
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και ο υποτιθέμενος πραγματικός λόγος ύπαρξης των παρατάξεων στα πανεπηστήμια/ΤΕΙ ποιός είναι; Η συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία. Ας βάλει άλλος τις εικόνες και τα emotions.
Garnele Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό ισχύει, εφόσον μπορεί να υπάρχει και παράταξη με το όνομα λαχανόρυζο ας πούμε.
insomniaK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το τραπεζάκι της δικής μου παράταξης ήταν εκτός πανεπιστημίου, σε μία καφετέρια κάθε κυριακή μεσημεράκι. Δεν είχαμε σημειώσεις, δεν είχαμε στυλά, αφίσες, αυτοκόλλητα. Είχαμε μόνο τα χάλια μας, καμία ελευθεροτυπία και στο τσακίρ κέφι και ούζο. Δεν ξέρω γιατί μας ψήφιζαν.
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε αυτή η νέα γενιά. Αμέ!!! Ξεκίνησαν το 2003 αν θυμάμαι καλά με απλό CD, το 2006 πέρασαν στην εποχή του DVD - το οποίο εκτός από σημειώσεις περιείχε και ταινία, τους 300 τους Λεωνίδα, this is Sparta - ενώ τώρα λογικά θα έχουν περάσει στο blu ray
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως ελεγε και ο λεβεντης "καποια ζωα δε με πιστευανε",...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.