Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα παντως 5 χρονια που ειμαι στη σχολη δε με πλησιασε κανεις και απο καμια παραταξη. δε ξερω γιατι... ισως επειδη ειμαι Ninja
NT1G Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα παντως 5 χρονια που ειμαι στη σχολη δε με πλησιασε κανεις και απο καμια παραταξη.δε ξερω γιατι... ισως επειδη ειμαι Ninja Εξαφανίζεσαι μέσα στους καπνούς;
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει ρόλο η εμφάνιση. Εμένα π.χ. το λεμέ, ποτέ δε με πλησίασαν στρουμφάκια ή πράσινα άλογα.
eSATA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σημαίνει γράφομαι σε μια παράταξη. Αν γραφτώ πχ έχω κάποιες δεσμεύσεις/υποχρεώσεις/πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα;
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σημαίνει γράφομαι σε μια παράταξη. Αν γραφτώ πχ έχω κάποιες δεσμεύσεις/υποχρεώσεις/πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα; Θα γίνεις μέρος του προβλήματος.
eSATA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και ποιος ο λόγος να γράφεται κάποιος; Δε μπορεί πχ να υποστηρίζει μια παράταξη χωρίς να γραφτεί; Που χρησημεύει;
Adon1s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 και θα συμβαλεις στον μαρασμο των πανεπηστημιων
eSATA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλο ρωτάω όμως. Γνωρίζω τα κιλά ηλθιότητας που κουβαλάν οι παρατάξεις των ελληνικών πανεπηστημίων/ΤΕΙ.
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σημαίνει γράφομαι σε μια παράταξη. Θα κουβαλάς χαρτούρα, θα κολλάς αφίσες, θα πηγαίνεις 2 με 3 φορές το μήνα στα κεντρικά της νεολαίας της παράταξης για κατάστρωση σχεδίων υπόταξης των αντίπαλων παρατάξεων, φραπέ κάποιες συγκεκριμένες ώρες στο τραπεζάκι ώστε να βοηθάς όποιον θα θέλει βοήθεια/σημειώσεις κάνοντας ταυτόχρονα σε αυτόν το απαραίτητο brainwash, συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της παράταξης πιθανόν και εφορευτική , συμμετοχή/helpάρισμα σε εκδηλώσεις και εκδρομές, συμμετοχή στις γενικές συνελεύσεις και συνάμα αποθέωση του εκπροσώπου σου/γιουχάρισμα των αντιπάλων, συμμετοχή σε ομάδες "ράμπο/terminator" αν παραστεί ανάγκη (μας έσκισαν τις αφίσες, μας έστειλαν τους άπλυτους των Εξαρχείων/φασίστες τραμπούκους κλπ) Αυτά μου έρχονται στο μυαλό για την ώρα
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και ποιος ο λόγος να γράφεται κάποιος;Δε μπορεί πχ να υποστηρίζει μια παράταξη χωρίς να γραφτεί; Που χρησημεύει; Αν γραφτείς θα δουλεύεις για την παράταξη. Αλλιώς θα την υποστηρίζεις μόνο με την ψήφο σου.
kostaz8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πρώτη μέρα ΤΟΤΕ με πλησίασε ένας ράσταμαν της ερυθρής φυλής να με βοηθήσει να γραφτώ. Άρχισε τις μαλακιούλες του, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, αλλά μετά του γύρισα τη συζήτηση και τον ρωτούσα επίμονα αν μπορεί να με φτιάξει χόρτο. Μα μου λέει δε πίνω, έλα τώρα του λέω έχεις κάτι τζίβες μέχρι τον κώλο και δεν πίνεις. Τον πήρα μερικές φορές για να τον ρωτήσω αν παίζει τίποτα. Κάθε φορά ΔΕ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Για αρκετούς μήνες δεν ξαναμιλήσαμε. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές με παίρνει τηλ. "που σαι ρε φιλαρακι τι γινεσαι πάμε για καφέ" (είχε ξεχάσει ποιός είμαι). Οπότε μόλις τον ρώτησα "έλα ρε μαν, παίζει κανά καλό γιατί καίγομαι σου λέω δεν είμαι καλά" λέει ΩΩΩΧΧΧΧ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ και με αποχαιρέτησε με συνοπτικές διαδικασίες. Φίλε και εγώ αυτό θα κάνω γαμάτη φάση μιας και ψαχνό κανα τσιγαράκι εκεί πέρα για να έχω να πίνω .
eSATA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία. Και ποιός ο λόγος εγγραφής; Αν γραφτείς θα δουλεύεις για την παράταξη.Αλλιώς θα την υποστηρίζεις μόνο με την ψήφο σου. Οκ. Καλύφθηκα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 φρηνταμπα εχεις διεθφειρει τα παιδακια βλεπω
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε και εγώ αυτό θα κάνω γαμάτη φάση μιας και ψαχνό κανα τσιγαράκι εκεί πέρα για να έχω να πίνω . Ναι ναι, σ΄ αυτούς να πάς, στους κόκκινους, έχουν.
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 η καλυτερη λυση "50 ευρω και σε ψηφιζω"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.