Προς το περιεχόμενο

Γιατι με βοηθησε με την εγγραφη μου?

kostaz8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα παντως 5 χρονια που ειμαι στη σχολη δε με πλησιασε κανεις και απο καμια παραταξη.

δε ξερω γιατι...

ισως επειδη ειμαι Ninja

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμενα παντως 5 χρονια που ειμαι στη σχολη δε με πλησιασε κανεις και απο καμια παραταξη.

δε ξερω γιατι...

ισως επειδη ειμαι Ninja

Εξαφανίζεσαι μέσα στους καπνούς; :P

Δημοσ.

Τι σημαίνει γράφομαι σε μια παράταξη. Αν γραφτώ πχ έχω κάποιες δεσμεύσεις/υποχρεώσεις/πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα;

Δημοσ.
Τι σημαίνει γράφομαι σε μια παράταξη. Αν γραφτώ πχ έχω κάποιες δεσμεύσεις/υποχρεώσεις/πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα;

Θα γίνεις μέρος του προβλήματος.

Δημοσ.

Και ποιος ο λόγος να γράφεται κάποιος;

Δε μπορεί πχ να υποστηρίζει μια παράταξη χωρίς να γραφτεί;

Που χρησημεύει;

Δημοσ.

Άλλο ρωτάω όμως. Γνωρίζω τα κιλά ηλθιότητας που κουβαλάν οι παρατάξεις των ελληνικών πανεπηστημίων/ΤΕΙ.

Δημοσ.
Τι σημαίνει γράφομαι σε μια παράταξη.

Θα κουβαλάς χαρτούρα, θα κολλάς αφίσες, θα πηγαίνεις 2 με 3 φορές το μήνα στα κεντρικά της νεολαίας της παράταξης για κατάστρωση σχεδίων υπόταξης των αντίπαλων παρατάξεων, φραπέ κάποιες συγκεκριμένες ώρες στο τραπεζάκι ώστε να βοηθάς όποιον θα θέλει βοήθεια/σημειώσεις κάνοντας ταυτόχρονα σε αυτόν το απαραίτητο brainwash, συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της παράταξης πιθανόν και εφορευτική , συμμετοχή/helpάρισμα σε εκδηλώσεις και εκδρομές, συμμετοχή στις γενικές συνελεύσεις και συνάμα αποθέωση του εκπροσώπου σου/γιουχάρισμα των αντιπάλων, συμμετοχή σε ομάδες "ράμπο/terminator" αν παραστεί ανάγκη (μας έσκισαν τις αφίσες, μας έστειλαν τους άπλυτους των Εξαρχείων/φασίστες τραμπούκους κλπ)

Αυτά μου έρχονται στο μυαλό για την ώρα :o

Δημοσ.
Και ποιος ο λόγος να γράφεται κάποιος;

Δε μπορεί πχ να υποστηρίζει μια παράταξη χωρίς να γραφτεί;

Που χρησημεύει;

Αν γραφτείς θα δουλεύεις για την παράταξη.

Αλλιώς θα την υποστηρίζεις μόνο με την ψήφο σου.

Δημοσ.
Πρώτη μέρα ΤΟΤΕ με πλησίασε ένας ράσταμαν της ερυθρής φυλής να με βοηθήσει να γραφτώ. Άρχισε τις μαλακιούλες του, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, αλλά μετά του γύρισα τη συζήτηση και τον ρωτούσα επίμονα αν μπορεί να με φτιάξει χόρτο. Μα μου λέει δε πίνω, έλα τώρα του λέω έχεις κάτι τζίβες μέχρι τον κώλο και δεν πίνεις. Τον πήρα μερικές φορές για να τον ρωτήσω αν παίζει τίποτα. Κάθε φορά ΔΕ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Για αρκετούς μήνες δεν ξαναμιλήσαμε. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές με παίρνει τηλ. "που σαι ρε φιλαρακι τι γινεσαι πάμε για καφέ" (είχε ξεχάσει ποιός είμαι). Οπότε μόλις τον ρώτησα "έλα ρε μαν, παίζει κανά καλό γιατί καίγομαι σου λέω δεν είμαι καλά" λέει ΩΩΩΧΧΧΧ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ και με αποχαιρέτησε με συνοπτικές διαδικασίες.

Φίλε και εγώ αυτό θα κάνω γαμάτη φάση μιας και ψαχνό κανα τσιγαράκι εκεί πέρα για να έχω να πίνω .

Δημοσ.

Ωραία. Και ποιός ο λόγος εγγραφής;

Αν γραφτείς θα δουλεύεις για την παράταξη.

Αλλιώς θα την υποστηρίζεις μόνο με την ψήφο σου.

Οκ. Καλύφθηκα. :)

Δημοσ.
Φίλε και εγώ αυτό θα κάνω γαμάτη φάση μιας και ψαχνό κανα τσιγαράκι εκεί πέρα για να έχω να πίνω .

Ναι ναι, σ΄ αυτούς να πάς, στους κόκκινους, έχουν.

mutley1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...