Προς το περιεχόμενο

Γιατι με βοηθησε με την εγγραφη μου?

kostaz8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ανταλλάξαμε τηλέφωνα... μαλ...κια ε?

:shock:

Spam για πάρτυ

Spam για εκλογές

κτλ..

Και αυτός τη κέρδος έχει άμα μαζέψει ψήφους και ας πούμε κερδίσει η παράταξη του?

Λεφτά και να ανέβει στη γλοιωδοϊεραρχία. Όταν λέμε λεφτά, εννοούμε τα λεφτά των φορολογούμενων γονιών σου. Πέφτουν στην παράταξη για να τα τρώνε σε ιερόδουλες, πάρτυ, ξύδια, ταξίδια κτλ τα κομματόσκυλα. (πράσινα, μπλέ κτλ)

Περνάνε και κανένα μάθημα παραπάνω άμα λάχει ναούμ.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα πρωτη μερα ηρθε και μου μιλησε μια γκομενα,

καλω σωμα αλλα σκατοφατσα,τελικα ηθελε να τη βοηθησω στις εγγραφες.

βρηκε κι αυτη ατομο να ρωτησει

παντως και απο μενα ΜΑΚΡΙΑ απο τα γλοιωδη υβριδια.

Δημοσ.
Standard. Ημέρα εγγραφών. :P ΝΟΤ!

γιατι?2η μερα στο uni γνωρισα το μωρο,πανικος απο εγραφες κτλ!

Αλλα επειδη μιλαμε για Ελλαδα κ τα ξερετε καλυτερα τοτε ειναι ντεμι φαση.Μπορει κ κομματοσκυλο μπορει κ ερωτοχτυπημενος.who knows

Δημοσ.
Mα τα κόμματα δεν είναι για καλό στις σχολές ; :shock:

Έλα ρε συ, καλά περνάμε... μη μιζεριάσουμε πάλι :mrgreen:

Μπορει κ κομματοσκυλο μπορει κ ερωτοχτυπημενος.who knows

Whatever works for you. Μη σου πω θα σε γνώριζε και στους δικούς του.

Δημοσ.

οι σχολες διαχρονικα (εκτως ελαχιστων εξερεσεων ανα σχολη) οδηγουνται στην σηψη και την αποσυνθεση μονο και μονο εξαιτιας της παρουσιας των εκπροσωπων των κομματων στα πανεπηστημια...

Δημοσ.

Πρώτη μέρα ΤΟΤΕ με πλησίασε ένας ράσταμαν της ερυθρής φυλής να με βοηθήσει να γραφτώ. Άρχισε τις μαλακιούλες του, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, αλλά μετά του γύρισα τη συζήτηση και τον ρωτούσα επίμονα αν μπορεί να με φτιάξει χόρτο. Μα μου λέει δε πίνω, έλα τώρα του λέω έχεις κάτι τζίβες μέχρι τον κώλο και δεν πίνεις. Τον πήρα μερικές φορές για να τον ρωτήσω αν παίζει τίποτα. Κάθε φορά ΔΕ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Για αρκετούς μήνες δεν ξαναμιλήσαμε. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές με παίρνει τηλ. "που σαι ρε φιλαρακι τι γινεσαι πάμε για καφέ" (είχε ξεχάσει ποιός είμαι). Οπότε μόλις τον ρώτησα "έλα ρε μαν, παίζει κανά καλό γιατί καίγομαι σου λέω δεν είμαι καλά" λέει ΩΩΩΧΧΧΧ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ και με αποχαιρέτησε με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσ.
Δε το ειπα ειρωνικα

Ουτε εγω .Γιατι δεν παιζει ? :-D

Τι πραγμα ειναι αυτο,ουτε ρομαντικοι δεν μπορουμε να ειμαστε πια ?:mad::lol:

Δημοσ.
Πρώτη μέρα ΤΟΤΕ με πλησίασε ένας ράσταμαν της ερυθρής φυλής να με βοηθήσει να γραφτώ. Άρχισε τις μαλακιούλες του αλλά μετά του γύρισα τη συζήτηση και τον ρωτούσα επίμονα αν μπορεί να με φτιάξει χόρτο. Μα μου λέει δε πίνω, έλα τώρα του λέω έχεις κάτι τζίβες μέχρι τον κώλο και δεν πίνεις. Του ζήτησα εγώ το κινητό και τον πήρα μερικές φορές για να τον ρωτήσω αν παίζει τίποτα. Κάθε φορά ΔΕ ΠΙΝΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. Για αρκετούς μήνες δεν ξαναμιλήσαμε. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές με παίρνει τηλ. "που σαι ρε φιλαρακι τι γινεσαι πάμε για καφέ" (είχε ξεχάσει ποιός είμαι). Οπότε μόλις τον ρώτησα "έλα ρε μαν, παίζει κανά καλό;" λέει ΩΩΩΧΧΧΧ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ και με αποχαιρέτησε με συνοπτικές διαδικασίες.

respect :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...