kostaz8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα να κάνω την εγγραφή σαν πρωτοετής στο ΤΕΙ μου και ήρθε ένας τυπάς να με βοηθήσει με την εγγραφή μου έτσι στα άκυρα μπορείτε να μου πείτε τη κέρδος έχει αυτός από αυτό που έκανε?
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ήταν απο κάποια παράταξη και θέλει να σε κάνει να μπεις κι εσύ σε αυτήν. Μακριά, όπως ο έλληνας απο τα μπλόκα των φορτηγατζήδων.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αύριο μεθαύριο θα σε πλησιάσει. Εκεί κοντά στην Άνοιξη Ανταλλάξατε και τηλέφωνα; ...και λες τι καλό παιδί ε; Με έκανες και γέλασα fresh meat hahahahh
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι απο την ιεραποστολική εθελοντική ομάδα "ΚΟ.Μ.ΜΑ το σκυλα". Οι οποιοι αρέσκονται να βοηθάνε φοιτητές για την σωτηρία της ψυχής τους! Φυλακή εχεις κανει ποτέ?
eSATA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν πήγα να γραφτώ φυσικά και προσφέρθηκε να με βοηθήσει κάποιος. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ήταν όλοι μαζί και βοηθούσαν... Ένας φίλος μου που πέρασε Ιατρική είχε φυσικά την ανάλογη αντιμετώπιση αλλά ξεχώριζε σε ποια παράταξη άνηκε ο καθένας.
kostaz8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ανταλλάξαμε τηλέφωνα... μαλ...κια ε?
elven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 όταν είχα πάει να γραφτώ δε λέω που είχε ένα χαρτί κολλημένο με βελάκι κι έλεγε "Εγγραφές" σαν το παιχνίδι του χαμένου θησαυρου ένα πράγμα,αφού το ακολούθησα ω τι θαύμα βρέθηκα σε μια συμμορία με γλοιώδεις τύπους που προσφέρθηκαν (ένας απ αυτούς) να με πάει να γραφτώ. στις εγγραφές που συμπληρώναμε τα έντυπα μου την έπεσε μια κοπελίτσα της άλλης παράταξης αφού ο δικός μου private tutor είχε απομακρυνθεί,η δευτερη μέθοδος ήταν καλυτερη μπορώ να πω,true story
g_alkis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ανταλλάξαμε τηλέφωνα... μαλ...κια ε? Προλαβαίνεις να αλλάξεις αριθμό. Ετοιμάσου για τρελό σπαμ από τηλεφωνήματα και σμσ
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ανταλλάξαμε τηλέφωνα... μαλ...κια ε? Θα κάνετε να μιλήσετε κανένα 8μηνο και όταν με το κακό πλησιάσουν οι εκλογές των πανεπιστημίων θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου μιλήσει λες και είναι ο κολλητός σου.
Anubis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Θα κάνετε να μιλήσετε κανένα 8μηνο και όταν με το κακό πλησιάσουν οι εκλογές των πανεπιστημίων θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου μιλήσει λες και είναι ο κολλητός σου. Μα ποσο αληθεια ειναι αυτο..
kostaz8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και αυτός τη κέρδος έχει άμα μαζέψει ψήφους και ας πούμε κερδίσει η παράταξη του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.