Προς το περιεχόμενο

Γιατι με βοηθησε με την εγγραφη μου?

kostaz8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να κάνω την εγγραφή σαν πρωτοετής στο ΤΕΙ μου και ήρθε ένας τυπάς να με βοηθήσει με την εγγραφή μου έτσι στα άκυρα μπορείτε να μου πείτε τη κέρδος έχει αυτός από αυτό που έκανε?

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήταν απο κάποια παράταξη και θέλει να σε κάνει να μπεις κι εσύ σε αυτήν. Μακριά, όπως ο έλληνας απο τα μπλόκα των φορτηγατζήδων.

Δημοσ.

Αύριο μεθαύριο θα σε πλησιάσει. Εκεί κοντά στην Άνοιξη :)

Ανταλλάξατε και τηλέφωνα;

...και λες τι καλό παιδί ε; Με έκανες και γέλασα fresh meat hahahahh

Δημοσ.

Ειναι απο την ιεραποστολική εθελοντική ομάδα "ΚΟ.Μ.ΜΑ το σκυλα". Οι οποιοι αρέσκονται να βοηθάνε φοιτητές για την σωτηρία της ψυχής τους!

Φυλακή εχεις κανει ποτέ?:P

Δημοσ.

Όταν πήγα να γραφτώ φυσικά και προσφέρθηκε να με βοηθήσει κάποιος. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ήταν όλοι μαζί και βοηθούσαν...

Ένας φίλος μου που πέρασε Ιατρική είχε φυσικά την ανάλογη αντιμετώπιση αλλά ξεχώριζε σε ποια παράταξη άνηκε ο καθένας.

Δημοσ.

όταν είχα πάει να γραφτώ δε λέω που

είχε ένα χαρτί κολλημένο με βελάκι κι έλεγε "Εγγραφές" σαν το παιχνίδι του χαμένου θησαυρου ένα πράγμα,αφού το ακολούθησα ω τι θαύμα βρέθηκα σε μια συμμορία με γλοιώδεις τύπους που προσφέρθηκαν (ένας απ αυτούς) να με πάει να γραφτώ.

στις εγγραφές που συμπληρώναμε τα έντυπα μου την έπεσε μια κοπελίτσα της άλλης παράταξης αφού ο δικός μου private tutor είχε απομακρυνθεί,η δευτερη μέθοδος ήταν καλυτερη μπορώ να πω,true story

Δημοσ.
ανταλλάξαμε τηλέφωνα... μαλ...κια ε?

Προλαβαίνεις να αλλάξεις αριθμό. Ετοιμάσου για τρελό σπαμ από τηλεφωνήματα και σμσ

Δημοσ.
ανταλλάξαμε τηλέφωνα... μαλ...κια ε?

Θα κάνετε να μιλήσετε κανένα 8μηνο και όταν με το κακό πλησιάσουν οι εκλογές των πανεπιστημίων θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου μιλήσει λες και είναι ο κολλητός σου.

Δημοσ.
Θα κάνετε να μιλήσετε κανένα 8μηνο και όταν με το κακό πλησιάσουν οι εκλογές των πανεπιστημίων θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου μιλήσει λες και είναι ο κολλητός σου.

Μα ποσο αληθεια ειναι αυτο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...