Προς το περιεχόμενο

Asus 1101ha ή 1005ha;

szaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στο 1101ha και στο 1005ha, τα έχω βρει στην ίδια τιμή (το 1101ha είναι εκθεσιακό κομμάτι όμως). Πέρα απο τη διαφορά στην οθόνη, τι άλλες σημαντικές διαφορές έχουν μεταξυ τους;

O επεξεργαστής του 1101ha είναι αρκετά πιο αργός, όπως αναφέρεται σε διάφορα reviews; με τη δυνατότητα overclocking που έχει είναι καλύτερος από τον Ν270;

Σχετικά με αναβάθμιση μνήμης, γίνεται και στα 2 εξίσου εύκολα;

Γενικά ποιο θα προτείνατε;

Thanks!

Δημοσ.
O επεξεργαστής του 1101ha είναι αρκετά πιο αργός, όπως αναφέρεται σε διάφορα reviews;

Ναι...

...με τη δυνατότητα overclocking που έχει είναι καλύτερος από τον Ν270;

Σε καμία περίπτωση...

Σχετικά με αναβάθμιση μνήμης, γίνεται και στα 2 εξίσου εύκολα;

Ναι...

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις..οπότε προτείνετε το 1005ha, σωστά;

με την αλλαγή της μνήμης υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγγύηση;

Δημοσ.

Την πάτησα χθες ακριβώς με το ίδιο site και με τα ίδια netbook, επειδή είναι τα πρώτα που βγάζει στο skroutz. Το πρόβλημα είναι ότι " δεν υπάρχει διαθεσιμότητα " σε αυτά τα δυο μοντέλα συγκεκριμένα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η τιμή σε αυτά τα 2 μοντέλα είναι εντελώς πλασματική (για αυτό και τόσο χαμηλά), μονο και μονο για λόγους διαφήμισης στο skroutz, για να βγάζει πρώτο το μαγαζί.

Κοροϊδία μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο

Δημοσ.
Ε οχι και ισχυρος επεξεργαστης atom......για ποσο βοδια μας περνανε δεν μπορω να καταλαβω.....

Πρόταση για το από που θα το αγοράσει έκανα , διάβασε τι λέμε πιο πάνω και μην κάνεις

τον έξυπνο !! :eek:

Δημοσ.
Πρόταση για το από που θα το αγοράσει έκανα , διάβασε τι λέμε πιο πάνω και μην κάνεις

τον έξυπνο !! :eek:

Μαλλον εσυ κανεις τον χαζο! δεν αναφερθηκα σε σενα προσωπικα αλλα στο site!

Δημοσ.
Σωπα ρε φιλε πως μιλαω??? εκανα παραθεση γιατι εσυ εδωσες το λινκ! χαλαρωσε....:-(

Να μην είσαι ειρωνικός αυτό εννοώ !! :X

Δημοσ.
Να μην είσαι ειρωνικός αυτό εννοώ !! :X

Θας μας τρελανεις.......σχολιαζω ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ SITE που εδωσες και εσυ μου λες οτι το παιζω εξυπνος????? απλα ελεος.....να καταλαβαινομαστε λιγο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...