Cool-processor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι διαφήμιση,ουτε ειμαι ιδιοκτητης του site,βρηκα το http://www.pelatakos.gr και περιέχει ανώνυμες ιστορίες απο πελάτες σε web designers,developers graphic designers.Αξίζει μια επίσκεψη και την καταχώρηση μιας δικια σας μοναδικης εμπειριας με πελάτη
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 κάτι μου θυμίζει... πολύ καλό design όμως...πολύ καλό επίσης το γεγονός ότι έχει να κάνει με τεχνολογία... κακό που δεν έχει πολύ content...λογικά θα αποκτήσει...
Pink_Panther Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο, ένα ακόμα διασκεδαστικό site, ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο και βιώνουν πολλές παρόμοιες καταστάσεις! Ίσως θα έπρεπε να δίνει την δυνατότητα και σε άλλους να δημοσιεύσουν τις "διασκεδαστικές" τους εμπειρίες...
Evgenios1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 κάτι μου θυμίζει... Χα χα! Γαμτατο! "οο τα ψαρια τρωνε; οχαοχοαοχ"
bnvdarklord Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχα, γαματο το site και bookmarked. κάτι μου θυμίζει.. Για εξήγα αυτό http://notalwaysright.com/drive-hoo/7015
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 @bnvdarklord Κοίτα, αν και βάσει της λογικής του καλά το γράφει... Αλλά δεν μου αρέσει που για το “12.09″ λέει “Woohoo!” ενώ για το “…09.12″ κάνει “Hoowoo!”. Δηλαδή, το "Woohoo" παράγει μεγαλύτερη ένταση (ηχητική- και άρα μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός) από το “Hoowoo!”, παρότι τον συμφέρει το 09.12...άρα, θα έπρεπε να είναι το ανάποδο...αλλά υπάρχει το πρόβλημα ότι το "αστείο" θα ξεκινήσει με "Hoowoo" και είναι κάπως ξενέρωτο... εκτός εάν μου διαφεύγει κάτι...
bnvdarklord Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα γιατι του λεει well played. Τον ειρωνευεται επειδη λεει ασυναρτισίες, ή οντως κανει κατι που δεν καταλαβαινω;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 @antonl βάσει λογικής σωστά τα λες... το τελικό αποτέλεσμα πάσχει...(μπορεί να είναι απλά η εντύπωσή μου όμως...) ---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:39 ---------- Δεν κατάλαβα γιατι του λεει well played. Τον ειρωνευεται επειδη λεει ασυναρτισίες, ή οντως κανει κατι που δεν καταλαβαινω; δεν τον ειρωνεύεται, απλά του λέει με τον "τρόπο" του ( “Ooh-oow!”) ότι "τσούζει" σαν τιμή είναι double pun ας πούμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ένας λέει συνέχεια "Woo-Hoo" και μόλις ο άλλος του γυρνάει τα νούμερα, κάνει κι αυτός το ίδιο με τις λέξεις του (σύμφωνα με το διάγραμμα του antonl). Το Well Played πάει στο ότι το έκανε σωστά.
orotoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 και του λέει well played επειδή "αποκρυπτογράφησε" σωστά το 90.21 (βάσει της προηγούμενης "συζήτησης" τους) edit-- oops sorry.. είχα γράψει το μήνυμα αλλα το έκανα ποστ μετα απο κανα μισάωρο..
bnvdarklord Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ένας λέει συνέχεια "Woo-Hoo" και μόλις ο άλλος του γυρνάει τα νούμερα, κάνει κι αυτός το ίδιο με τις λέξεις του (σύμφωνα με το διάγραμμα του antonl). Το Well Played πάει στο ότι το έκανε σωστά. Nαι αυτο πρεπει να ναι thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.