melaslog Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Σε imac βάζω να κατεβάσω με rapidshare manager μία ταινία. Κατεβαίνει με ταχύτητα περίπου 200kb/s. Tο κλείνω και ανοίγω το laptop win7 με internet download manager βάζω να κατεβάσω την ίδια ταινία και κατεβαίνει με 1000kb/s. Η δοκιμή έγινε 3-4 φορές και πάντα να κλείνει το ένα για να ανοίξει το άλλο (imac-laptop). Η σύνδεσή μου είναι forthnet 24άρα. Γιατί μπορεί να γίνεται αυτό;;; Πως μπορώ να αυξήσω την ταχύτητα;;; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 βάλε windows ή Linux στο imac να καταλάβεις αν πρόκειται για software ή για hardware πρόβλημα. μετά η απάντηση θα ναι πιο εύκολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σίγουρα δεν έχεις ξεχασμένο κάνα torrent να κατεβαίνει; Για να σου συμβαίνει μόνιμα αυτό πάει να πει ότι σταθερά κάτι σου τρώει την ταχύτητα στο MacOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Με πόσα ταυτόχρονα connections κατεβάζει το Rapidshare Manager στο Mac OS και με πόσα το Internet Download Manager στα Windows? Αν μπορείς δοκίμασε και τη Windows έκδοση του Rapidshare Manager για καλύτερη σύγκριση. Τα ρωτάω αυτά γιατί έχω την εντύπωση πως δεν είναι θέμα λειτουργικού αλλά εφαρμογής κατεβάσματος. Έτσι κι αλλιώς, σου προτείνω να δοκιμάσεις και το JDownloader. Είναι γραμμένο σε Java (κι έτσι τρέχει σε όλα τα δημοφιλή OS) και μέχρι τώρα μου έχει αφήσει την καλύτερη εντύπωση τόσο από ταχύτητα όσο και από δυνατότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melaslog Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα και πάλι. Λοιπόν, μετά από δοκιμές: Κατέβασα από iMac χρησιμοποιώντας Rapid Manager, jDownloader, Tucan Manager. Χρησιμοποίησα τα ίδια πάντα αρχεία για κατέβασμα και τον καθένα μόνο του. Γρηγορότερο κατά σειρά: jdownloader, Tucan, Rapid. Δεν το πίστευα ο manager της ίδιας της Rapidshare αργότερος από όλους. Με jdownloader έφτασα ταχύτητα 1.6 MB/S, με Tucan 1.1 MB/S και με Rapid 0.9-1 MB/S. Το επιπλέον ατού του jdownload είναι και η αποσυμπίεση των αρχείων από μόνοτου στο τέλος της λήψης. Στα άλλα δύο δεν βρήκα αντίστοιχη επιλογή. Αυτά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Οταν στήσω Parallels, θα βάλω και τον IDM και θα σας πω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ανακαλύψεις κι άλλα ατού σιγά σιγά στο JDownloader. Είναι λίγο Windows-Style, αλλά ελλείψει κάτι καλύτερου, είναι ο καλύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.