wiimaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες σε καινούριο imac 27 μου κάνει η οθόνη clouding σε ένα σημείο, όταν μαυρίζει εκεί (σε ταινίες με μπαρες ας πούμε). είναι φυσιολογικό αυτό σε imac?
elven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 μήπως είναι κανα feature του imac γιατί συνήθως it just works και δε βγάζει προβλήματα. πέρα απο τη πλάκα,ανέβασε μια φώτο αν θες και μπορείς
wiimaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το βελάκι δείχνει το πρόβλημα! Εικόνα007.jpg ---------- Προσθήκη στις 22:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ---------- δεν ξερω να ανεβάζω εικόνες... μου λέει ότι πρέπει να είναι κάπου στο ίντερνετ...
haHa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Φανταζομαι εννοεις οτι εχει backlight bleeding. Δυστυχως αρκετοι imac εχουν..
telegamesvg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Φανταζομαι εννοεις οτι εχει backlight bleeding. Δυστυχως αρκετοι imac εχουν.. Νομίζω ότι όι περισσοτερες LED LCD οθοντες έχουν , αλλες περισσοτερο , αλλες λιγοτερο..
elven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 να το γυρίσει μπορεί; κρίμα τόσα λεφτά,τι σημαίνει οι περισσότερες; Δε θα θεωρήσουμε δεδομένο και το backlight bleeding,εγώ θα το ψαχνα για αντικατάσταση,αν γινόταν θα άλλαζα 45 μοντέλα μέχρι να μου φέρουν ένα που να μην έχει ίχνος
wiimaniac Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 μπορεί να διορθωθεί; αλλαγή δεν ξέρω αν θα είχα το κουραγιο να τον ξαναφέρω στα μέτρα μου... (bootcamp, windows....)
wiimaniac Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα τηλέφωνο στην apple και μου είπαν ότι καλύπτεται από την εγγύηση και μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιο service για να δούν το πρόβλημα και άμα είναι να μου αλλάξουν την οθόνη. Ξέρει κανείς πόσο χρόνο θα πάρει κάτι τέτοιο? και επίσης τα αρχεία θα πειραχθούν? μην κάνει κανένας εκεί κανένα format και χάσω τα αυγα και τα πασχάλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.