Akatsuki18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εχετε προσπαθησει ποτε να αφαιρεσετε τις γρατσουνιες απο το ipod touch δηλαδη στο crome μερος?ή κατι για τις γρατσουνιες για το πλαστικο πισω μερος του iphone 3g.? Εχετε βρει κατι?Κατι ακουσα για idrop το εχει χρησιμοποιηση κανενας απο εσας? Εγω προσωπικα εκανα μια προσπαθια με αυτο το υλικο για το ipod touch Ειναι το ιδιο με το Brasso?
Whiteyez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έπρεπε να βάλεις και μία photo πριν το καθαρίσεις.
Akatsuki18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Έπρεπε να βάλεις και μία photo πριν το καθαρίσεις. οντως δεν το σκεφτικα επειδη πιστευα οτι δεν θα αλλαξει τιποτα
Akatsuki18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα εκανε καθολου δουλεια ?? Ναι έκανε .Οκ δεν τις έβγαλε γιατί κάτι τέτοιο δεν γίνεται αλλα όταν είμαι στον ήλιο και γενικά στο φως είναι λες και δεν έχει Καμια γρατσουνια .Του έριξε ένα καλο γιαλισμα !
Whiteyez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Στην photo που έβαλες πάντως φαίνεται σαν καινούργιο.
matthew21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ψιλοξέθαμα τόπικ, αλλά να ρωτήσω, το συγκεκριμένο καθαριστικό βρίσκεται σε supermarkets ή θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο (αποθήκες κλπ); Αν μπορείς πες μου και σε ποιο supermarket το βρήκες, τι πανάκια χρησιμοποίησες και αν πήρε πολλή ώρα Φοβερό αποτέλεσμα πάντως!
matthew21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ψιλοξέθαμα τόπικ, αλλά να ρωτήσω, το συγκεκριμένο καθαριστικό βρίσκεται σε supermarkets ή θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο (αποθήκες κλπ); Αν μπορείς πες μου και σε ποιο supermarket το βρήκες, τι πανάκια χρησιμοποίησες και αν πήρε πολλή ώρα Φοβερό αποτέλεσμα πάντως!
MONSTER655 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Σοβαρά αυτό το προϊόν μπορεί να κάνει τόσο λαμπερό το πίσω μέρος;
MONSTER655 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Σοβαρά αυτό το προϊόν μπορεί να κάνει τόσο λαμπερό το πίσω μέρος;
MONSTER655 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Να υποθέσω ότι το iPod σου το πήρες φέτος; Έχεις στον τοίχο σου το αυτοκόλλητο που είχε μπροστά στην οθόνη Όταν ήταν στην κούτα του.
MONSTER655 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Να υποθέσω ότι το iPod σου το πήρες φέτος; Έχεις στον τοίχο σου το αυτοκόλλητο που είχε μπροστά στην οθόνη Όταν ήταν στην κούτα του.
Akatsuki18 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ψιλοξέθαμα τόπικ, αλλά να ρωτήσω, το συγκεκριμένο καθαριστικό βρίσκεται σε supermarkets ή θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο (αποθήκες κλπ); Αν μπορείς πες μου και σε ποιο supermarket το βρήκες, τι πανάκια χρησιμοποίησες και αν πήρε πολλή ώρα Φοβερό αποτέλεσμα πάντως! Αυτο το ειχα εδω και καμποσα χρονια στην αποθηκη.Σε συπερ μαρκετ βρεισκεισ τετοια σιγουρα ,και σιγουρα σε οποιοδηποτε.Ξερω ενα καλο σαν αυτο το οποιο λεγετε Brasso ψαξτο και θα βρεις κατι παρομοιο.Για πανι οτιδηποτε.Εγω χρησιμοποισα αυτα που δινουν για τα γυιλια . ---------- Προσθήκη στις 23:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:53 ---------- Να υποθέσω ότι το iPod σου το πήρες φέτος; Έχεις στον τοίχο σου το αυτοκόλλητο που είχε μπροστά στην οθόνη Όταν ήταν στην κούτα του. Το ipod το πηρα περσι τον σεπτεμβρη(δεν πεταω τιποτα) Κανει καλη δουλεια ,αλλα ενταξει δεν ειναι υλικο που γινεται να τις αφερεσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το idrop που ανεφερες στο αρχικο post τι ειναι;
Akatsuki18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Το idrop που ανεφερες στο αρχικο post τι ειναι; idrop ειναι και αυτο μια μεθοδος που μπορεις να καθαρισεις το iphone ipod απο τις γρατσουνιες.Συγκεκριμενα το προιον αυτο το πουλαει η apple αν δεν κανω λαθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.