Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση υπολογιστή

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα λεφτά δεν έχουν σημασία, απλά θέλω να ξέρω πόσα watt θα είναι αρκετά και για τον επόμενο PC, για OCZ ή CORSAIR θα πάω

Tα watt δεν μπορείς να τα προσδιορίσεις απο την στιγμή που δεν ξέρεις τι θα αγοράσεις μελλοντικά.

Λογικά όμως ένα καλό 500άρι - 550άρι θα σε καλύψει άνετα με ενεργοβόρα κάρτα / cpu.

Αυτά τα δύο θεωρώ πως είναι πολύ value for money τροφοδοτικά, 80-85% eff, modular και με 5 έτη εγγύηση έκαστο.

CoolerMaster M520 75,00

CoolerMaster Silent Pro M500 75,00

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ενας 650άρις ή 600άρις δεν θα άντεχε ένα gaming PC?

δεν σκέφτομαι τίποτα για 2πλές κάρτες γραφικών ή τίποτα που θα φορτωθεί, μόνο τα απαρέτιτα.

ακόμα και ένας καλώς 550άρις πιστεύω θα το σήκωνε

---------- Προσθήκη στις 23:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:31 ----------

δηλαδή κάτι σε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Psu-550W-Gx550W-RS550-ACAAE3-EU.htm

Δημοσ.

με +12 παίρνω 650W GX, αυτά τα πράγματα είναι δίλιμα. κάτσε με το καλό να πάρω κάρτα γραφικών και μετά βλέπω για τροφοδοτικό, εγώ απλά θέλω να μάθω άν ένας 650άρις θα είναι αρκετός για μελλοντικό PC

---------- Προσθήκη στις 23:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:41 ----------

ο 4890 θα είναι καλά με τον 2πίρινο?

---------- Προσθήκη 22-09-2010 στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-09-2010 στις 23:44 ----------

εγώ πάω για ύπνο μάγκες αύριο δίνω το τελευταίο μου μάθημα για πτυχίο

Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω, ποια κάρτα γραφικ΄ων είναι καλύτερη. η 5770 ή 4890.

δεν ξέρω και πολλά απο ΑΤΙ γι αυτό ρωτάω

Δημοσ.

ρε μάγκες το Arctic Cooling έχει εξαντληθεί παντού, είδα αυτήν την ψήκτρα, αξίζει?

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=14507&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

---------- Προσθήκη στις 14:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:55 ----------

άμα έχετε κάποια άλλη γύρω στα 20 ευρό να μου προτείνετε θα ήμουν εβγνόμον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...