Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση υπολογιστή

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή άμα πάρω PSU και καμία καλή ψήκτρα δεν θα χρειαστεί άλλος επεξεργαστής?

εμένα δεν με απασχολεί ο επεξεργαστής όσο η κάρτα γραφικών γιατί πιο πολύ για gaming το έχω.

το έχω ήδη clockάρη στα 3,2. πιο πάνω μου βγάζει πρόβλημα (αν και δεν το έψαξα πολύ).

κατα την άποψή σου σε αυτό το PC τη κάρτα γραφικών θα άξιζε?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχεις G0 τότε μέχρι 3.6 πρέπει να μπορείς να πας με μια καλή ψήκτρα - αλλά ακόμα και @ 3.4 σε υψηλές αναλύσεις η κάρτα (επιπέδου GTX260/4870 ή και ένα click πάνω) μια χαρά θα αξιοποιείται ;)

Δημοσ.

Bασικά αυτές που προτάθηκαν. Όποια βρείς σε καλή τιμή με το ανάλογο bundle την χτυπάς.

Όμως θα χρειαστείς ένα καλό 400άρι - 450άρι τουλάχιστον psu πρίν προβείς σε αγορά κάρτας όπως είπαν και τα παιδιά.

Δημοσ.
τη είναι το G0?

και η μητρική είναι καλή?

νεότερο revision (έκδοση) του επεξεργαστή.

Οι GO κλοκάρονται καλύτερα και έχουν καλύτερη θερμική συμπεριφορά απο τους προηγούμενους B1.

Aνοίγεις το cpu-z και στην αρχική καρτέλα βλέπεις το revision.

post-138197-129063124022_thumb.jpg

Δημοσ.

G0 είναι ( ; ) το revision, και το βλέπεις @ cpuz.

Η μητρική είναι μια ελαφριά έκδοση της σειράς P5K - αρα για o/c δεν θα είναι απογοητευτική :-)

Δημοσ.
Bασικά αυτές που προτάθηκαν. Όποια βρείς σε καλή τιμή με το ανάλογο bundle την χτυπάς.

Όμως θα χρειαστείς ένα καλό 400άρι - 450άρι τουλάχιστον psu πρίν προβείς σε αγορά κάρτας όπως είπαν και τα παιδιά.

αυτό σκέφτομαι και εγώ, απλά το PCU θέλει σίγουρα αλλαγή γιατί είναι NoName, επίσης πρέπει να κοιτάξω για ένα καλό PCU για να μπορέσω να το χρισιμοποιείσω και τον μελλοντικό PC, ένας 650άρις θα έκανε και για μελλοντικό PC?

---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:57 ----------

G0 είναι ( ; ) το revision, και το βλέπεις @ cpuz.

πάλη δεν κατάλαβα, δηλαδή για ποιό πράγμα χρησιμοποιείτε?

---------- Προσθήκη στις 22:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:59 ----------

ο επεξεργαστής είναι G0?, δύστυχος είμαι θεσσ και ο υπολογιστής είναι Ξάνθη, όταν επιστρέψω θα μπορέσω να δω.

αυτή η ψήκτρα είναι καλή?, μιας και είμαι θεσσ να πάω να την πάρω γιατί δεν έχουμε Πλαισιο στην Ξάνθη και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά

Δημοσ.

πάλη δεν κατάλαβα, δηλαδή για ποιό πράγμα χρησιμοποιείτε?

Eίπαμε, είναι νεότερη έκδοση, έχει καλύτερες θερμοκρασίες και πάει υψηλότερα στα κλόκια απο τον B1. :P

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:06 ----------

αυτή η ψήκτρα είναι καλή?, μιας και είμαι θεσσ να πάω να την πάρω γιατί δεν έχουμε Πλαισιο στην Ξάνθη και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά

Αφού είσαι Σαλόνικα πάρε αυτή:

Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 τα πάει πολύ καλά με τους 2πύρηνους, είναι τρελό value και δεν αξίζει παραπάνω χρήματα να δώσεις για τον επεξεργαστή σου. :-)

Δημοσ.
Αφού είσαι Σαλόνικα πάρε αυτή:

Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 τα πάει πολύ καλά με τους 2πύρηνους, είναι τρελό value και δεν αξίζει παραπάνω χρήματα να δώσεις για τον επεξεργαστή σου. :-)

έχουν περίπου ίδια υλοποίηση και ίδιες τιμές, ποιο απο τα 2 θα ήταν προτιμότερο? εγώ βλέπω πως της coolermaster θα είναι καλύτερα

Δημοσ.
έχουν περίπου ίδια υλοποίηση και ίδιες τιμές, ποιο απο τα 2 θα ήταν προτιμότερο? εγώ βλέπω πως της coolermaster θα είναι καλύτερα

Θεωρώ ότι η freezer7 είναι καλύτερη αλλά όπως και να χει η coolermaster δεν είναι διαθέσιμη.

Πληροφοριακά η εν λόγω ψύκτρα παίζει στον Q6600 που έχω. Στον 4πύρηνο ζορίζεται κάπως πάνω απο τα 3Ghz, αν και δεν έχω παράπονο (λόγω μικρού κουτιού και λόγω TDP) αλλά με έναν 2πύρηνο είναι η πιο value for money ψύκτρα που υπάρχει κατά την γνώμη μου. :-)

Δημοσ.
Θεωρώ ότι η freezer7 είναι καλύτερη αλλά όπως και να χει η coolermaster δεν είναι διαθέσιμη.

Πληροφοριακά η εν λόγω ψύκτρα παίζει στον Q6600 που έχω. Στον 4πύρηνο ζορίζεται κάπως πάνω απο τα 3Ghz, αν και δεν έχω παράπονο (λόγω μικρού κουτιού και λόγω TDP) αλλά με έναν 2πύρηνο είναι η πιο value for money ψύκτρα που υπάρχει κατά την γνώμη μου. :-)

καλά θα κοιτάξω να δω ποια θα πάρω, πιο πολύ σε αυτήν που πρότεινες λεω.

μια 4890 θα ήταν καλή για το PC?

επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό τροφοδοτικό που θα μπορούσα με άνεση να χρησιμοποιήσω και στο μελλοντικό PC

Δημοσ.

τα λεφτά δεν έχουν σημασία, απλά θέλω να ξέρω πόσα watt θα είναι αρκετά και για τον επόμενο PC, για OCZ ή CORSAIR θα πάω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...